Kundepartner i Statens Administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være med i front, når Statens Administration skaber professionelle samarbejdsrelationer med vores kunder i departementer, styrelser og andre statslige institutioner?

Om stillingen Som kundepartner vil du være et centralt bindeled mellem flere ministerier og Statens Administrations forretningsdrift og –udvikling. Den gode kundekontakt skal, sammenholdt med en sikker og effektiv drift, danne grundlag for samarbejdet med vores kunder.

Statens Administration er et shared service center, der varetager løn- og regnskabsopgaver for vores kunder på tværs af staten samt bidrager til udviklingen af en effektiv offentlig sektor.

Statens Administration har, som led i en ambition om at styrke kundekontakten, etableret et kundepartner-team. Teamet skal, i tæt samvirke med den strategiske ledelse, bringe Statens Administration endnu tættere på sine kunder samt understøtte den videre udvikling og vækst i organisationen. I den forbindelse søger vi lige nu et antal kundepartnere.

I stillingen som kundepartner er din vigtigste opgave at understøtte vores kunders tilfredshed med leverancerne fra Statens Administration.

Du vil som kundepartner få en fast kundeportefølje, der fordrer et tæt samarbejde med fokus på rammevilkår, kontrakter, kundepleje, kampagner mv. Kundepartnerfunktionen skal bidrage til en professionel, enkel og ensartet kundekontakt.

I tæt samarbejde med det strategiske ledelsesniveau forventes det, at du agerer proaktivt med afsæt i organisationens strategiske udviklingsbane. Gennem løbende, opfølgende kommunikation skal kunderne opleve sig informeret om væsentlige tiltag samt udvikling af nye ydelser - hele tiden med øje for at skabe værdi for kunderne.

Som kundepartner vil du også have et tæt samarbejde på tværs af flere kontorer i organisationen. Her er opgaven at koordinere, følge op og sikre relevant videndeling.

Vi forventer af dig, at du:
  • formår og værdsætter at skabe gode samarbejdsrelationer både eksternt og intern
  • har kundeforståelse og –håndtering som en del af dit erfaringsgrundlag
  • besidder en høj grad af strategisk kompetence
  • besidder stor refleksionsevne og organisationsforståelse
  • er proaktiv og udviklingsorienteret i tale og handling samt mestrer kommunikationens svære kunst
  • er i stand til at identificere nye forretningsmuligheder
  • er handlingsorienteret og omstillingsparat.

Du har formentlig en akademisk baggrund, men det vigtigste er din erhvervserfaring, der har givet dig flere af ovenstående kompetencer kombineret med en relevant uddannelsesbaggrund.

Om os Statens Administration er en styrelse i Finansministeriet. I Statens Administration sætter vi standarden, skaber værdi og formidler viden gennem sammentænkte løsninger og bidrager dermed til en effektiv administration i den offentlige sektor.

Kontoret Kunder og analyse er en del af udviklingscenteret og har til opgave at bidrage til den strategiske udvikling af Statens Administration gennem fokus på vores kunder, gennemførsel af analyser og projektafvikling. Kontoret består ud over Kundepartner-teamet af teamet Projekt og analyse.

Hvad kan du forvente? I Statens Administration tilbyder vi dig en ambitiøs arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Du vil blive mødt med en uformel og fleksibel arbejdsform i en åben og dynamisk organisation, hvor vi har fokus på et godt og trygt arbejdsmiljø.

Du vil blive en del af et dedikeret kontor med høj faglighed og et skarpt fokus på kerneopgaven.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem teamleder og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Stillingen vil være forbundet med nogen rejseaktivitet, da en stor del af kundeporteføljen holder til i København.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Ansættelsesstedet vil være i Statens Administration, der er beliggende i Hjørring.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Anne Mette Michelsen på telefon: 2056 5635.

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 7. februar 2023.

Det anbefales, at du fremsender din ansøgning hurtigst muligt, da der afholdes samtaler løbende.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 6 og 7 med opstart hurtigst muligt herefter og senest den 1. april 2023.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Tirsdag den 07. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1