Kompetence- og samarbejdsstærke økonomimedarbejdere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Ønsker du at blive en del af en kompetent sektion, hvor vi vidensdeler og hjælper hinanden, så vi sammen får løst opgaverne? Brænder du for at arbejde med økonomi og bogholderi, og forstår du vigtigheden af kvalitet i den løbende opgaveløsning?

Så læs mere her.

Om os

Finanssektionen søger netop nu flere medarbejdere til forskellige opgaver inden for bogholderi/økonomi samt stamdata. Du kommer til at arbejde med afvekslende og spændende opgaver i en sektion, hvor omgangstonen er fri, fagligheden er høj og hjælpsomheden er stor.

Vi tilbyder et spændende job med varierende opgaver, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Vores sektion består af 7 teams og 27 medarbejdere.
Vi vil gerne sikre fleksibilitet og trivsel for vores medarbejdere, og derfor har vi flere spændende tiltag hos Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, såsom kollegamotion, hjemmearbejdsdage og sociale arrangementer.

Om stillingen

Arbejdsopgaverne er af forskellig regnskabsmæssig karakter inden for flere af Forsvarets områder, det kan f.eks. være;

• Diverse bogføring - herunder af regnskaber for missioner og kantiner.
• Regnskabsmæssige afstemninger.
• Sikring af kvalitet på vores områder.
• Oprette og vedligeholde stamdata på Forsvarets debitorer/kreditorer.

Det går tit stærkt, så vi kan love dig en interessant hverdag, hvor vi veksler mellem opgaverne og assisterer hinanden ved behov.
Vi ser vidensdeling og sparring som en naturlig del af vores hverdag, og vi vægter højt, at du bringer dine kompetencer i spil. Vi ser faglige og personlige forskelligheder som en styrke og glæder os til at høre, hvad du kan bidrage med i vores sektion.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en økonomisk uddannelse og praktisk erfaring inden for en regnskabs- eller bogholderifunktion.

Vi ser gerne, at du har følgende kompetencer:
• Behersker Microsoft Office pakken.
• Har god regnskabsforståelse.
• Er kvalitetsbevidst og dedikeret.
• Er løsningsorienteret og serviceminded af natur og trives godt med at arbejde i teams.
• Kendskab til SAP er ikke et krav, men en fordel.

Du er god til at koordinere og planlægge dine opgaver, og du har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen. Samtidigt kommunikerer du positivt og konstruktivt med både kollegaer og samarbejdspartnere.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af et kvalifikationstillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet, og du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer med videre.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte sektionschef Majken Schouw Andersen, telefon 7281 0759 eller teamleder Jeanette Grøntved, telefon 7281 0751.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Betina Koch-Søfeldt på telefon 7281 9128.

Ansøgningsfristen er den 15.06 2023. Samtaler forventes afholdt løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

For at komme i betragtning til stillingen, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser i Forsvaret og har til huse på Hjørring Kaserne. I Regnskabsstyrelsen er vi organiseret i fire afdelinger med i alt ca. 240 medarbejdere. Sammensætningen af medarbejderne er bred, og arbejdsmiljøet er præget af høj faglighed og samarbejde. Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel, udvikling, involvering og tilbyder en høj grad af fleksibilitet – en god work life balance.

I Regnskabsstyrelsen er vores mål at give den bedste kundeoplevelse, og vi har en høj faglig stolthed inden for hele regnskabsområdet. Som organisation har vi en samarbejdskultur og en bred vifte af kompetencer, som vi hele tiden ønsker at optimere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1