Business Controller til Økonomielementet ved Forsvarsakademiet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Noget er værd at kæmpe for! Vil du kæmpe for at skabe værdi for de budgetansvarlige chefer ved Forsvarsakademiet, så akademiet får mest mulig effekt for pengene? Er du engageret, god til at samarbejde og fagligt dygtig? Så er du måske den vi søger.

Som ansat hos os, vil du komme til at arbejde sammen med skarpe kollegaer, der controller og styrer økonomien på tværs af hele Forsvarsakademiets myndighedsområde.

Om os

Forsvarskommandoens Økonomidivision er en del af Forsvarsministeriets Departement og har ansvaret for, at alle Forsvarskommandoens underlagte myndigheder og stabes økonomi bliver forvaltet på bedst mulige måde, med henblik på at skabe mest mulig forsvar for pengene.
Økonomidivision er organiseret som en partnerenhed. Økonomidivisionens centrale del er placeret i Karup, men hovedparten af divisionens medarbejdere er placeret decentralt ved Forsvarskommandoens stabe, kommandoer og myndigheder.
Således har Økonomidivisionen også et økonomielement ved Forsvarsakademiet på Svanemøllens Kaserne. Økonomielementet består af en elementleder og fire Business Controllere der samarbejder med alle enheder og sektioner inden for Forsvarsakademiets myndighedsområde.
Økonomielementets overordnede opgaver er at levere værdiskabende, økonomisk rådgivning for de budgetansvarlige chefer samt god økonomistyring. Herudover udfærdiger elementet økonomidirektiver til Forsvarsakademiets underlagte enheder. Et af målene for elementet er bl.a. at skabe forudsætningerne for, at akademiets enheder får mest mulig effekt for pengene. En forudsætning for dette er, at økonomielementet i sin helhed har en solid økonomifaglighed, en god forståelse for opgaveløsningen og ikke mindst besidder de personlige kompetencer, der skal til for at kunne rådgive de budgetansvarlige chefer.

Om stillingen

Stillingen stiller krav til at kunne håndtere flere selvstændige ansvarsområder. Du vil som Business Controller få til opgave, at være økonomisk rådgiver for nogle af de budgetansvarlige chefer ved Forsvarsakademiet.
Hverdagen er præget af et dynamisk arbejdsmiljø, hvor opgaver skal løses i takt med at de opstår. Omgangstonen er fri og uformel, og der lægges vægt på et godt samarbejde, såvel internt i elementet, som med alle vores samarbejdspartnere ved Forsvarsakademiets enheder.

Aktuelt omfatter opgaverne:
Økonomistyring af følgende enheder; Hærens Officersskole og Hærens Sergentskole. Herunder bl.a. at taste og vedligeholde budgetter i DeMars, oprette ordrenumre samt forestå controlling på gennemførte aktiviteter i forhold til økonomiske ressourcer.

Støtte og rådgive enhederne (både chefer og medarbejdere) i alle forhold relateret til økonomi (fx økonomiske forvaltningsregler). Fokus er på omkostningsstyring.

Proaktivt at løse, koordinere og sparre med kolleger i økonomielementet om økonomistyring og ad hoc opgaver.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og prioriterer, at der er fornuftig balance mellem arbejde og privatliv. Du kan forvente rejsedage i løbet af året og periodiske spidsbelastninger. Du refererer i det daglige til elementlederen.

Om dig

Vi forventer, at du kan komme bag om ovenstående enhedernes økonomi og derigennem skabe værdi for de budgetansvarlige chefer. Det indebærer i sin helhed tre hovedkompetencer:

Forretningsforståelse:
Du har – eller er hurtigt interesseret i at få – en god forståelse for enhedernes opgaver. En god forretningsforståelse er afgørende for at forstå de chefer, du skal levere økonomistyring for og rådgivning til.

Økonomiforståelse:
Du har et godt kendskab til økonomi (gerne i Forsvaret), herunder anvendelsen af DeMars (SAP), Business Intelligence og Excel. Hvis du har erfaring med forvaltning og/eller administration er det bestemt også en fordel for dit daglige virke.

Personlige kompetencer:
Løsningsorienteret, god talforståelse og kommunikation er tre vigtige kompetencer, som vil blive vægtet højt. En løsningsorienteret tilgang og god talforståelse skal du bruge til at komme bag om tallene i enhedernes økonomi; og kommunikationen skal du bruge proaktivt og samarbejdsorienteret, for at skabe værdien for cheferne og internt i økonomielementet. Hertil er du også resultatorienteret, ordentlig og forstår at opbygge tillid.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for Centralforeningen for Stampersonel.
Stillingen er klassificeret som Seniorsergent og er på 30 timer ugentlig. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg i forbindelse med ansættelsen. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Chefkonsulent Peter Karkov Nørgaard på 72817131 eller Kontorchef Michael Jacob Olesen, telefon 25511836.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR konsulent Rikke Frandsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 32 66 57 36
Ansøgningen sendes elektronisk via linket ”send ansøgning”.
Ansøgningsfristen er den 15-06-2023 og ansættelsessamtaler forventes afholdt 19-06-2023. Stillingen er til besættelse 01-07-2023.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Karup J
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Da en af vores gode kollegaer har fået andet arbejde, søger vi en udadvendt, frisk og smilende person, der har stor lyst til at servicere vores borgere personligt, telefonisk og ikke mindst digital..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Engesvang

    Drømmer du om at starte din karriere i en international vækstvirksomhed? Søger du en elevplads i Midtjylland med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Så er du m..
    • Administrativ medarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Holstebro

    Vil du arbejde til gavn for den enkelte, for fællesskabet og en tryg fremtid? I [xxxxx] siger vi hvert år velkommen til elever inden for specialet Offentlig Administration. I Holstebro er vi i .
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Kan du se dig selv assistere Personale og Digitaliserings ledelse i store og små opgaver? Er du den person, der med godt humør griber de opgaver, der får vores velfungerende stab til at hænge s..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0