Faglig koordinator med fokus på medarbejderudvikling og solid indkøbserfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Søger du en udfordrende rolle, hvor du skal samarbejde tæt med sektionschefen og sikre prioritering af forretnings behov? Bliv vores nye faglige koordinator for indkøb.

Vi søger en faglig koordinator til Ejendomsstyrelsens nyetablerede Center for Indkøb.

Om os

Velkommen til Center for Indkøb - Ejendomsstyrelsens centrale indkøbsfunktion!

Vi er ansvarlige for at gennemføre indkøb af anlægs- og vedligeholdelsesprojekter, rådgivningsydelser samt indkøb til etablissementsdrift herunder facility management. Vores center er i øjeblikket organiseret som en projektorganisation, men fra februar 2024 etableres vi som et selvstændigt center i Ejendomsstyrelsen.

Vi har gennemgået en betydelig udvikling inden for de seneste år. Dette skyldes hjemtagning af facility management, øget indkøbsvolumen og implementeringen af nye indkøbsprocesser samt et styrket kontrolmiljø. Som følge heraf etableres Center for Indkøb, som vil bestå af omkring 35 medarbejdere fordelt på tre selvstændige indkøbssektioner og et mindre driftselement til at understøtte vores centerchef og sektionschefer samt deres faglige koordinatorer.

Hver af vores tre indkøbssektioner, med syv til elleve medarbejdere i hver, har ansvar for selvstændige ansvarsområder. Dette giver mulighed for at opbygge kompetencer og erfaring inden for forskellige indkøbsområder og -kategorier. Vores indkøb sker gennem rammeaftaler, SKI-aftaler og selvstændige kontrakter.

Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i Ejendomsstyrelsens Service- og Kapacitetsdivision for at sikre en effektiv gennemførelse af indkøbene. Der er også en tæt koordination med vores Juraafdeling, som er Ejendomsstyrelsens juridiske og kontraktstyringsmæssige kompetencecenter. Juraafdelingen varetager den strategiske indkøbsfunktion, herunder udbud af bygge- og anlægsopgaver samt vare- og tjenesteydelser, samt den overordnede kontraktstyring af aftaler og kontrakter. Ved udbud af kortvarige aftaler er indkøberen den overordnede ansvarlige.

Om stillingen

I Center for Indkøb venter der dig en dynamisk hverdag med en bred samarbejdsflade både internt og eksternt. Som faglig koordinator vil du bistå sektionschefen i styringen af sektionens opgaver og sikre, at vores tre sektioner arbejder sammen om at løse tværgående og særlige indkøbsopgaver.

Din rolle er afgørende for at sikre effektivitet, ressourceoptimering og samarbejde på tværs.

I rollen som faglig koordinator vil dine ansvarsområder omfatte følgende opgaver:

• Selvstændig sagsbehandling og opfølgning af indkøb i henhold til sektionens opgaveportefølje, gældende processer og prioriteringer.
• Understøttelse af løsningen af driftsmæssige opgaver baseret på CIK dashboard og sektionschefens prioriteringer.
• Håndtering af særlige og tværgående indkøb, herunder bistå eller drive kortsigtede udbud, hvor Center for Indkøb har projektlederrollen.
• Sidemandsoplæring af sektionens øvrige medarbejdere i SAP, WorkZone og Kontrolpunkt.
• Deltagelse i arbejdsgrupper vedrørende processer og særlige indsatser.
• Bidrage og evt. støtte til gennemførelse af uddannelse af interessenter i indkøbsprocessen.
• Medvirke til udarbejdelse af ledelsesinformation og performancedata.
• Koordination med sideordnede kolleger.

Om dig

Vi har gjort os nogle tanker om dig.

1. Du har solid erfaring med operationelle indkøb i offentlig regi. Langt vigtigere er dog dit store drive og engagement og at du er klar til både faglig og personlig udvikling.

2. Du kan jonglere med mange bolde og have en struktureret og analytisk tilgang til opgaverne, da vores styring er datadrevet.

3. Du interesserer dig for mennesker og deres individuelle læringsstile.
Vi har et ønske om at udvikle vores medarbejdere både individuelt og i større grupper. Du er en vigtig del af denne kompetenceudvikling og vil endvidere bistå med uddannelse og rådgivning af vores interessenter.

4. Som person er du imødekommende og dygtig til at opbygge relationer.
Du værdsætter et godt samarbejde og et positivt arbejdsmiljø. Du er klar til at gå forrest i forandringer og være til stede både i hverdagen og i perioder, hvor fysisk tilstedeværelse på kontoret er nødvendig.

Kendskab til Forsvaret, Forsvarsministeriets øvrige styrelser eller erfaring fra politiske organisationer vil være en fordel.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som en del af vores center og til at bidrage til vores fortsatte succes.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten) eller anden relevant overenskomst.

Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Dit daglige arbejdssted er ved FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSEs domicil Hjørring, men nogen rejseaktivitet må påregnes.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte Centerchef for Center for Indkøb, Pernille Seidelin på +45 6087 1232 eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Nathaly Hoffmann Tobiassen på telefon 32 66 56 98.

Ansøgningsfristen er den 28. november 2023. Vi afholder samtaler afholdes løbende.

Stillingen er til besættelse snarest og gerne senest 1. januar 2024.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. For at komme i betragtning til stillingen, beder vi dig om at vedhæfte ansøgning og CV.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE

FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE (FES) støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for deres daglige virke.

Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet.
Vi har på vegne af Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje.

Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er i alt 1600 ansatte, der tæller både civilt og militært ansatte.
Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt.

• Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark.
• Vi administrer over 6000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors.
• Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35-kampfly.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Tirsdag den 28. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Nordjylland

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i Nordjylland
    • Administrativ medarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Hurup Thy

    [xxxxx] søger deltids kontorassistent til kørselsafdelingen (25-30 timer)Vi søger en deltidsmedarbejder til kørselsafdelingen på vores fabrik i Hurup Thy, som trives i en travl hverdag, og kan..
    • Administrativ medarbejder
    • Hurup Thy
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Vrå

    Er du klar til at kickstarte din karriere i en international fødevarevirksomhed, og vil du være med til at sælge marmelade i hele verden? Så læs videre her! Vi søger nemlig en energisk og ambit..
    • Administrativ medarbejder
    • Vrå
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Aalborg

    Du får nu mulighed for at søge en spændende fuldtidsstilling som sekretær med vagtplanlæggerfunktion pr. 1. august 2024 eller efter aftaleVi kan tilbyde: Et job i et skønt team, hvor vi arbej..
    • Administrativ medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
31. maj 2024 11
30. maj 2024 10
29. maj 2024 9
28. maj 2024 8
27. maj 2024 7
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5