Studiesekretær med projektgener søges til Nordvestsjællands Erhvervs-og Gymnasieuddannelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Studiesekretær med projektgener søges til Nordvestsjællands Erhvervs-og Gymnasieuddannelser

Spændende administrativ stilling, indenfor såvel uddannelses- som projektadministration, søges til afdeling Audebo, Holbæk.

Nordvestsjællands Erhvervs-og Gymnasieuddannelser søger en uddannelses- og projektsekretær til varetagelse af administration af to erhvervsuddannelser (Grund- og Hovedforløb), samt administration af et større Socialfondsprojekt.

Du bliver en del af et administrativt team, sammen med tre andre kollegaer, og får i dagligdagen tæt kontakt til såvel kursister, elever, faglærerteams som projektafdeling. Det er derfor en stor fordel, hvis du trives i en hverdag med kontakt til mange mennesker og med skiftende arbejdsopgaver.

Som studiesekretær får du det administrative ansvar for Glarmester- og Struktøruddannelserne, hvor du i samarbejde med uddannelseslederen og faglærerne deltager i planlægning af uddannelserne, samt varetager al uddannelsesadministration omkring såvel Grund- og Hovedforløb. Du kommer til at arbejde tæt sammen med to andre kollegaer, som arbejder med tilsvarende områder, og der er derfor mulighed for oplæring i vores systemer samt administrative rutiner.

Som projektsekretær kommer du til at arbejde tæt sammen med vores projektafdeling, som bl.a. varetager projektledelsen af et større EU finansieret Socialfondsprojekt. Som projektsekretær bliver du bindeleddet mellem projektafdelingen, projektleder samt vores eksterne partnere, ligesom du kommer til at arbejde tæt sammen med vores projektcontroller.

Hvem er du:

Du har lyst til at være i et åbent miljø med daglig tæt kontakt til både kollegaer, elever og kursister. Du synes om arbejdsdage, hvor du først kender indholdet når dagen er gået, og du trives i et uformelt miljø.

Vi lægger især vægt på, at du:

  • har erfaring med enten uddannelsesadministration og/eller projektadministration
  • har IT kompetencer på brugerniveau
  • har arbejdet med LUDUS før
  • er en holdspiller
  • har gode kommunikative evner såvel mundtligt som skriftligt.

Stillingen er på fuldtid, med tiltrædelse snarest.

Du ansættes i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-s) og gældende organisationsaftale.

Dit arbejdssted bliver Nordvestsjællands Erhvervs-og Gymnasieuddannelser, afdeling Audebo.

For yderligere oplysninger, kontakt uddannelseschef Lars Mikkelsen, på tlf. 2122 8585 eller mail [email protected]

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og relevante bilag til [email protected]. Husk at skrive i emnefeltet, hvilket job du søger.

Ansøgningsfrist: 18. august 2023. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.

EUC Nordvestsjælland i Audebo ligger naturskønt, lige nord for Holbæk, og er et kursuscenter, som hvert år servicerer over 5000 kursister. Vi er over 40 dedikerede og engagerede kollegaer, som sætter arbejdsglæde og faglig stolthed meget højt. Du kan læse mere om os på www.eucnvs.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Holbæk
  • Fredag den 18. august 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Slagelse

    Motiveres du af en hverdag med spændende og varierende arbejdsopgaver inden for service og administration? Har du flair for IT og motiveres du af ansvar og selvstændighed? Vi søger en medarbejd..
    • Administrativ medarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Haslev

    Er du en skarp administrativ medarbejder med en god tilpasningsevne? Og har du erfaring med offentlig forvaltning og sagsbehandling? Så er det måske dig, vi leder efter!På vegne af Faxe Kommune..
    • Administrativ medarbejder
    • Haslev
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder på Midt-og Vestsjælland

    Trællerupkolen søger en serviceminded, selvstændig og dynamisk skolesekretær på 30 timer ugentligt (med mulighed for flere timer) hurtigst muligt. Vi søger en sekretær, der med grundig opstar..
    • Administrativ medarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Slagelse

    Vi vil have det bedste hold, til at skabe de bedste forløb for patienterne på ’Afsnit for ældresygdomme G2’, Slagelse sygehus, og derfor søger vi DIG! Du er en faglig stærk sygeplejerske, hvis .
    • Administrativ medarbejder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 5
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1