Patent- og Varemærkestyrelsen i Ikast søger administrativ sagsbehandler til sektionen for forretningssupport

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Kan du give vores kunder en god serviceoplevelse og bidrage til en stabil og sikker drift? Har du lyst til at arbejde med administrativ sagsbehandling inden for patent- og vare-mærkelovgivningen? Så er det dig, vi søger!

Sektionen består af to hovedområder: varemærke og design samt patent og brugsmodel.

Stillingen vil være fokuseret på patent, men da vi har mange tværgående berøringsflader, vil man over tid stifte bekendtskab med alle hovedområder og samarbejde på tværs af organisationen. Vi er 12 fastansatte.

Om jobbet
Som administrativ sagsbehandler i FSP vil dit daglige arbejde hovedsageligt bestå i sags-behandling af styrelsens sager på patentområdet.
Her er eksempler på konkrete opgaver, du kan komme til at løse:
• Styring af sagsbehandlingsprocessen, frister og klargøring af sager
• Behandling og notering af ændringer i vores registre
• Formalbehandling
• Journalisering af henvendelser fra vores kunder

Du vil naturligvis få en grundig oplæring i dine opgaver, men vi har også en forventning om, at du har lyst til at lære og selvstændigt bidrager til at sikre en løbende udvikling.
Vi arbejder med en stor grad af gennemsigtighed i opgavestyringen og i de procedurer, der understøtter sagsbehandlingen. Det er vigtigt for os at have et velfungerende opgavefællesskab.

Fællesskab og mulighed for hjemmearbejde
Vi har fokus på at have et godt fællesskab i sektionen samt, at vi fagligt og socialt finder de gode balancer i hverdagen. Vi arbejder sammen for at løse vores opgaver med en høj kvalitet, med den bedste kundeservice og til tiden.
Vi arbejder bevidst med digitale redskaber, der understøtter en fleksibel opgaveløsning. Derfor er hjemmearbejde også en mulighed. Vi har en kultur, hvor der er en god balance imellem fysisk fremmøde, hjemmearbejde og et godt fællesskab.

Om dig
Du er den rette person til jobbet, hvis du kan sætte hak ved et eller flere af disse karak-tertræk:

  • Du trives med opgaver, der spænder bredt. Du motiveres i en stilling, der rummer mange forskellige typer af administrative opgaver. Fra rutineprægede opgaver til sager med kompliceret sagsbehandling.
  • Du arbejder struktureret og har sans for detaljer. Du går struktureret til værks med dine opgaver og arbejder omhyggeligt med detaljerne, men du trives også, når du skal levere med kortere frister.
  • Du kan arbejde selvstændigt. Du kan arbejde selvstændigt og proaktivt med opgaverne.
  • Du er god til at kommunikere med vores kunder og dine kollegaer.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • er kontoruddannet, professionsbachelor i offentlig administration eller lignende
  • er god til at formidle skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
  • har gode IT-kompetencer
  • har erfaring fra lignende stilling – dette er en fordel, men ikke et krav.

Om os
Patent- og Varemærkestyrelsen er en dynamisk, moderne og markedsorienteret del af Erhvervsministeriet. Det er styrelsens mission at hjælpe virksomheder med at gøre idéer til aktiver. Vi beskæftiger ca. 200 medarbejdere, hvoraf 45 er placeret i Ikast. Vi udsteder patenter og registrerer brugsmodeller, varemærker og design. Herudover hjælper vi virk-somheder med at skabe værdi ud af deres idéer.

I Patent- og Varemærkestyrelsen værner vi om hinandens trivsel og prioriterer det gode arbejdsmiljø. Vi har bl.a. en personaleforening, som står for forskellige sociale arrangementer, en massageordning samt mulighed for hjemmearbejde – omfanget heraf er dog afhængigt af arbejdsopgaverne og sker efter aftale med nærmeste personaleleder.

Information og ansøgning
Lyder jobbet som noget for dig, så søg stillingen via ”Søg-knappen” senest den 14. januar 2024, via vores elektroniske ansøgningssystem på vores hjemmeside www.dkpto.dk. Vedhæft venligst dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning.

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation.

Yderligere informationer om selve jobbet kan fås ved henvendelse til sektionschef Jens W. Clausen tlf.: 21 24 30 28. Spørgsmål om løn og ansættelsesvilkår kan stilles til HR-rekrutteringspartner Mie-Pil Simmelsgaard-Madsen, tlf.: 91 33 70 45.
Vi anvender test som led i rekrutteringsprocessen.

Samtaler forventes afholdt:
1. runde: 18. og 19. januar.
2. runde: 25. januar.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Patent- og Varemærkestyrelsen hjælper virksomheder med at skabe forretning ud af deres idéer. Vi leverer målrettet information og vejleder i hele udviklingsprocessen fra idé til aktiv, og vi behandler og udsteder rettigheder på patenter, brugsmodeller, designs og varemærker. Vi er godt 200 medarbejdere og en del af Erhvervsministeriet.
I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløs-ningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.


Læs mere om Patent- og Varemærkestyrelsen på www.dkpto.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ikast
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Midtjylland

    JobbetDer er tale om et fuldtidsjob på en attraktivt arbejdsplads beliggende i Kolding på deres nathold. Du vil skulle arbejde på kontoret på deres lager. Her vil du blandt andet skulle varetage va..
    • Administrativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Skive

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Administrativ medarbejder
    • Skive
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Kan du skabe en ny enhed, som allerede har et godt og solidt fundament, i en organisation med højt til loftet? Så er du måske den kommende leder for den nye Service- og Administrationsenhed i Sundh..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Vi søger en ny kollega til at løse opgaver med bevilling af kropsbårne hjælpemidler efter servicelovens §112, §113, §86 stk. 2 samt til forskellige administrative opgaver som indkøb, betaling af fa..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. maj 2024 2
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 4