Udvælgelsesledere til Selektionssektionen (det tidligere Forsvarets Rekruttering) ved Forsvarsministeriets Personales...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du ansvarsfuld og struktureret, og kunne du tænke dig at arbejde med afprøvninger til Forsvarets myndigheder og styrelser? Trives du i en dynamisk, tempofyldt og afvekslende hverdag, og kan du lide at have kontakt til unge mennesker?

Så søger vi pt. 2 nye kollegaer til Selektionssektionen, på Nyholm i København

Om os

Udvælgelsesleder teamet ved Selektionssektionen, er en del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse Center for Rekruttering og Karriere.

Vi foretager afprøvninger af ansøgere til Forsvarets og Beredskabsstyrelsens uddannelser, samt til ansættelse af militære og visse civile stillinger.
Vi arbejder i det daglige tæt sammen med enheder og skoler under
Forsvarskommandoen, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen.

Sektionen består pt. af 31 medarbejdere, med både militær og civil baggrund. Vi er fordelt på fire teams, Udvælgelsesleder team, Psykolog team, Sundhedsfagligt team og Team for planlægning- udvikling og administration. Alle fire teams indgår i den samlede udvælgelsesproces.

Udvælgelsesleder teamet, består for nuværende af 9 militære ansatte, herunder en major, en chefsergent, fem seniorsergenter og 2 oversergenter, som repræsenterer alle værn. Vi glæder os meget til at få nogle civile kollegaer.

Vi tilbyder:
• Et spændende og indflydelsesrigt arbejdsmiljø.
• En dynamisk arbejdsplads med fagligt dygtige og dedikerede kollegaer, som vægter det kollegiale og sociale fællesskab med plads til sjov i hverdagen, og hvor alle bidrager til at skabe en rar og inkluderende atmosfære på arbejdspladsen.

Som en del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse har vi stor fokus på trivsel, arbejdsmiljø og medarbejderudvikling, herunder karrieremuligheder.

Om stillingen

Der er tale om to nyoprettede stillinger i vores Udvælgelsesleder team.

Du vil primært beskæftige dig med afprøvninger og udvælgelse til Forsvarets og Beredskabsstyrelsens uddannelser. Du vil blive ansvarlig for at gennemføre afprøvninger, både centralt og decentralt, og du må derfor forvente nogen rejseaktivitet.

Dine hovedansvarsområder i afprøvning og udvælgelse vil være følgende:
• Den direkte kontakt til ansøgere, herunder modtagelse af ansøgninger og indkaldelse til afprøvning.
• Screening og sagsbehandling af ansøgninger ud fra kendte parimetre
• Koordinering af afprøvninger med relevante samarbejdspartnere, interne og eksterne
• Tovholder på afprøvningen fra start til slut, herunder gennemførelse og kontrol af fysiske test (løb og styrke)
• Indsamle data fra de forskellige dele af afprøvningerne til et samlet overblik
• Besvarelse/behandling af skriftlige og telefoniske henvendelser fra Forsvarsministeriets myndigheder
• Formand for optagelseskommissioner for udvalgte uddannelser/funktioner, når du er klar. Dette sker med støtte fra kollegaer, f.eks. vores psykologer.

Du vil derudover skulle være med til at udarbejde, samt vedligeholde de eksisterende procesbeskrivelser og medvirke til optimering af interne og eksterne arbejdsprocesser. Du vil også blive en aktiv part i det tværfaglige samarbejde på tværs af Selektionssektionen.

Stillingen vil blive tilpasset dine erfaringer og kompetencer, og du vil i forbindelse med opstarten som udvælgelsesleder gennemgå en målrettet oplæring, der gør dig i stand til at varetage din kommende funktion.

Om dig

Vi forventer, at du har en kontoruddannelse inden for offentlig administration, en akademiuddannelse i offentlig forvaltning og administration, en akademiuddannelse inden for personale jura eller lignende, eller anden relevant kontoruddannelse, gerne suppleret med erfaring fra tidligere ansættelsesforhold.

I den sidste ende er det dine kompetencer og person der er afgørende, og ikke din uddannelse.

Som person er du kendetegnet ved orden og systematik samt høj grad af ansvarlighed.
Du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams på tværs af organisationen, du er omstillingsparat og fleksibel.

Det er en fordel hvis du har erfaring med sagsbehandling inden for offentlig forvaltning og administration og evt. erfaring med behandling af personsager.

Vi forventer, at du kan kommunikere klart i skrift og tale, herunder at du har flair for at kommunikere med unge mennesker, der udgør størstedelen af vores ansøgere.

Har du kørekort til personbil, er dette en fordel.

Det er ønskeligt men ikke nødvendigt, at du har kendskab til SAP DeMars, MS Office pakken, persondataloven, GDPR og WorkZone
Det vil være en fordel, at du har kendskab til forsvaret, beredskabsstyrelsen og/eller hjemmeværnet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op civilt og til personale ved Beredskabsstyrelsen.

Civile ansættelsesvilkår:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested vil være Nyholm i København, H.C. Sneedorffs Allé 3, 1439 KBH K.

Du må forvente at skulle gennemføre test og personligheds profil i forbindelse med jobsamtaler.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, herunder arbejdsopgaver, er du velkommen til at kontakte major Tom Blankensteiner på telefon 7281 9272 eller mail [email protected], alternativt chefsergent Peter Møllebro på telefon 7281 9279 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til de civile løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på telefon 7281 9156, eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til Beredskabsstyrelsens ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm på telefon 7281 9696, eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 28 august 2022. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 36, 37 og 38.
Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2022 eller snarest herefter.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og ministerområdets øvrige myndigheder løser nogle helt særlige opgaver for rigets sikkerhed – nogle gange med livet som indsats.

Vi bidrager til den operative kerneopgave ved at rekruttere og fastholde kompetente mænd og kvinder til mere end 40 uddannelser og 20.000 stillinger. Og vi yder en helt særlig indsats over for vores veteraner og deres familier. Det stiller særlige krav til os som HR-organisation.

Vores verden drejer sig om den operative kerneopgave, og vi understøtter alle lige fra den værnepligtige til forsvarsministeren. Det kræver, at vi har et stærkt tværfagligt HR-miljø med specialer inden for militærfaglighed, psykologi, rekruttering, marketing, arbejdsmiljø, jura, mangfoldighed og meget mere. Og vi står klar, når det gælder - også uden for almindelig åbningstid. Vi har hovedsæde i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet.

Vi er en udviklingsivrig arbejdsplads, hvor ansvar følger initiativ, og hvor dagene sjældent ligner hinanden. Når den operative virkelighed ændrer sig, gør vi det samme. Og den faglige udvikling følger med. Vi er en travl arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab. Det har vi også brug for – Danmarks sikkerhed kræver mere end almindelig HR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Søndag den 28. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederiksberg

    Er du handlekraftig, serviceminded og god til beboerservice? Sætter du en ære i at være tilgængelig for beboerne og forstå dem? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende? Ønsker du et alsidigt jo..
    • Administrativ medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0