Patientvejledere til Patientvejledningen, Regionshuset i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Har du erfaring med vejledning om sundhedsvæsnets ydelser og patientrettigheder gennem et komplekst sundhedsvæsen? Er du serviceminded og har du stærke formidlingsevner? Så er du måske én af vores to nye Patientvejledere i Region Sjælland.

Patientvejledningens opgaver

Som Patientvejleder i Region Sjælland er dine primære opgaver at yde uvildig vejledning om:

  • Sundhedsvæsenets ydelser herunder undersøgelse, behandling, pleje, genoptræning og service
  • Patientrettigheder herunder ventetider, frit sygehusvalg, udvidet frit sygehusvalg, behandling i udlandet og regler for klage og erstatning
  • Adgang til behandling indenfor EU-lovgivningen; som nationalt kontaktpunkt i Region Sjælland (ofte på engelsk)
  • Bistand til patienter med udformning og videreformidling af klager og erstatningskrav til rette myndighed.

Herudover kan du også komme til at indgå i enhedens opgaver i forbindelse med varetagelse af samtaler med kvinder, som søger det regionale samråd om svangerskabsafbrydelse typisk efter 12. svangerskabsuge samt undervisning af sygehusenes sundhedspersonale i f.eks. patientrettigheder.

Patientvejledningens opgaver varetages i et tæt samarbejde med kollegaer i Sundhedsstrategisk Planlægning og samarbejdspartnere på regionens sygehuse, kommuner, praktiserende læger, patientforeninger med flere.

Det er vigtigt, at du som medarbejder føler dig kompetent til de opgaver, som du har ansvaret for. Derfor sørger vi for, at der bliver tilrettelagt et grundigt introduktionsprogram, som inkluderer sidemandsoplæring og sparring med blandt andre det øvrige team.

Om dig

Vi forestiller os, at du eksempelvis har en sundhedsfaglig/juridisk baggrund eller anden relevant uddannelse. Det centrale for os er, at du har et indgående kendskab til sundhedsvæsnets organisering og ydelser samt kendskab til relevant lovgivning om patientrettigheder m.v.

Du har gode formuleringsevner både mundtligt og skriftligt – både på dansk og engelsk.

Vi forventer, at du som person er imødekommende, empatisk, serviceminded og professionel, samt at du er engageret og udviklingsorienteret i dit arbejde og i Patientvejledningen som helhed - og har gode tværfaglige samarbejdsevner.

Om os

Patientvejledningen består af et hold på fem-seks erfarne og engagerede patientvejledere, der hvert år håndterer i alt 10.000-13.0000 henvendelser fra patienter, pårørende og sundhedspersonale.

I Region Sjælland er Patientvejledningen organisatorisk forankret i Sundhedsstrategisk Planlægning, som er et tværgående center i Region Sjælland, som både understøtter det politiske niveau, sygehusene samt Psykiatrien.

Sundhedsstrategisk Planlægning består af fire enheder og et sekretariat, der sammen sætter strategisk retning for et fagligt, organisatorisk og økonomisk bæredygtigt sundhedsvæsen i Region Sjælland. Vi er cirka 80 medarbejdere, der løser en lang række regionale opgaver inden for bl.a. sygehusplanlægning, kvalitetsudvikling, Sundhedsplatformen, patientsikkerhed, klage- og erstatningssager, sundhedsjura og sygehusbyggeri.

Patientvejledningen er en del af vores Planlægningsenhed. Planlægningsenheden består af ca. 25 dygtige medarbejdere fordelt på to funktionsområder med hver sin funktionschef. Der etableres et nyt funktionsområde, som kommer til at bestå af regionens patientvejledere, et sundhedsjuridisk team samt patientsagsområdet.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Dit daglige arbejdssted vil være Regionshuset i Sorø. Der er mulighed for hjemmearbejde.

Ansøgningsfrist og samtaler

Ansøgningsfrist er den 28. august 2022.

Vi forventer at afholde samtaler den 7. september 2022.

Kontaktpersoner

For nærmere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Patientvejledningen på telefon 70 15 50 01 / mail [email protected] eller Direktør Mads Ellegaard Christensen på telefon 22 32 67 36 / mail: [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Sorø
  • Søndag den 28. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Do you thrive in providing excellent administrative support and would you like to be part of an ambitious and growing area? We have an open position for a Personal Assistant to the Corporate Vice P..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere til DSV i Hedehusene, som skal være en del af deres Business Analytics afdeling. Afdelingen vægter din nysgerrighed og dit innovative mindset højt og leder .
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Motiveres du af at have styr på et komplekst landskab af produktionsfaciliteter, laboratorier og kontorbygninger? Kan du lide at være en del af et dynamisk miljø, hvor tingene går stærkt og hverdag..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    We are currently seeking two student assistants for DSV in Hedehusene to be part of their Business Analytics department. The department values your curiosity and innovative mindset highly and is lo..
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 5
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 5
22. maj 2024 5
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 4