Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger studentermedhjælper til Ledelsessekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vil du arbejde med ledelsesbetjening og organisationsudvikling i en organisation, der varetager opgaver på et af de vigtigste velfærdsområder i centraladministrationen? Så er arbejdet som studentermedhjælper i Ledelsessekretariatet i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) i Børne- og Undervisningsministeriet måske noget for dig.

I stillingen vil du få mulighed for at arbejde tæt på direktionen i STUK og arbejde med en bred vifte af forskellige opgaver, der bidrager til, at sikre en smidig hverdag for direktøren og de tre vicedirektører.

Om Ledelsessekretariatet

I Styrelsen for Undervisning og Kvalitet arbejder vi for at gøre det lettere at give god undervisning til glæde og gavn for landets børn, unge og voksne. STUK bidrager til fagligt stærke uddannelser til alle. Vi fremmer kvalitetsudvikling på uddannelser på Børne- og Undervisningsministeriets område, varetager tilsyn med kvaliteten på uddannelserne og understøtter en effektiv Institutionsdrift.

Ledelsessekretariatet varetager en række forskellige opgaver for ledelsen i STUK og styrelsen som helhed. Du bliver en del af et hold, der varetager direktionsbetjening, organisationsudvikling, økonomistyring samt en række projekter rettet mod undervisningssektoren såsom tilsynet med folkeskolen og gymnasierne.

Om arbejdsopgaverne

Du bliver en del af Ledelsessekretariatet, hvor opgaverne spænder bredt i forhold til en række administrative og strategiske udviklings- og driftsopgaver, der har ledelsesbetjening og organisationsudvikling som omdrejningspunkt.

Dine primære opgaver bliver blandt andet.:

  • Bearbejdning og analyse af data til brug for kontorets arbejde med bl.a. ledelsesinformation.
  • Levering af skriftlige bidrag eksempelvis notater, præsentationer mv.
  • Bidrage til organisering og administration af interne opgaver, herunder også udarbejdelse af oversigter over aktuelle sager, opgaver og prioriteter for direktionen.
  • Gribe opgaver – stort som småt – som kræver løsning nu og her.


Om dig

Vi forventer, at du er i gang med en lang videregående uddannelse som f.eks. økonomi, sociologi, statskundskab, uddannelsesvidenskab eller lign.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • arbejder struktureret og er løsningsorienteret og grundig i din opgaveløsning,
  • er fleksibel og har stærke processuelle evner,
  • er selvstændig, ansvarsfuld og tager initiativ,
  • har stærke kompetencer i Microsoft Office-pakken, særligt Excel,
  • er dygtig i den skriftlige formidling.


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på overenskomstvilkår efter fællesoverenskomsten mellem Skatteministereiet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK).

Generelt tilstræber vi en gennemsnitlig arbejdstid på 15-20 timer om ugen - dog med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder, ligesom vi gerne vil kunne trække lidt yderligere på dig i perioder med spidsbelastning.

Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Ansættelsessted: Frederiksholms Kanal 26, 1220 København

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Mette Lyshøj på 2071 3042 eller chefkonsulent Andreas Ginger-Mortensen på telefon 3392 7882.

Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet samt Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på vores hjemmeside uvm.dk.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag den 6. november 2022. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at afholde 1-2 samtalerunder i uge 45 og 46.

Du bedes også vedlægge en opdateret studiebekræftelse, som er under 1 måned gammel.

Du kan blive bedt om at besvare en caseopgave i forbindelse med samtalen, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Søndag den 06. november 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Er du nyuddannet og ivrig efter at starte din karriere inden for planning and order management og supply chain? Er du klar til at tage ansvar i en dynamisk rolle, hvor hver dag byder på nye udfordr..
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    We are looking for a proactive, self-driven and detail-oriented Executive Assistant to provide effective and comprehensive administrative support to [xxxxx]’s Senior Leadership Team.The roleAs an .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Bliv praktikant i et af Skandinaviens førende rekrutterings- og vikarbureauer:Vi søger en praktikant til et af vores rekrutteringsteams i København, som har blik for detaljen og kan holde hovedet..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0