Cphbusiness søger studieadministrative medarbejdere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at levere god service og finde administrative løsninger, der imødekommer kunder og kollegers behov? Cphbusiness Partner og Cphbusiness’ studieadministration søger studieadministrative medarbejdere.

Om Cphbusiness Partner og studieadministrationen

Cphbusiness Partner leverer efter- og videreuddannelse og tilbyder en bred vifte af deltidsuddannelser på akademi- og diplomniveau samt kortere kursusforløb og forløb tilpasset virksomheder og organisationer. Leverancen sker ofte i en kombination af digital læring og fysisk tilstedeværelse, og de studerende er typisk i arbejde og uddanner sig sideløbende med jobbet.

Studieadministrationen dækker alle fuldtidsuddannelser og består af fire teams: frontoffice, backoffice, optag og eksamen. Studieadministrationen behandler og forvalter alle Cphbusiness’ uddannelser i studie- og uddannelsesadministrative spørgsmål – herunder optag, indskrivning og eksamen.

Om arbejdsfeltet

Du bliver en del af det gode arbejdsfællesskab på Cphbusiness, hvor du kan få del i en bred vifte af administrative opgaver. Opgaverne kan knytte sig til optag, studiestart, eksaminer og dimission eller til kundekontakt, salg, aktivitetsplanlægning og serviceopgaver. Desuden vil du kunne indgå i udviklingen af nye systemer og arbejdsgange, administrative robotter og andet. Endelig vil du få tæt samarbejde med andre dele af Cphbusiness’ organisation.

Om dig

Vi ser gerne, at du har erfaring fra et lignende job, men det er ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du som administrativ medarbejder:

  • Trives med en alsidig og ofte travl hverdag
  • Har høj faglighed og kvalitet i indsatsen
  • Kan bevare overblikket over opgaver, systemer, detaljer og regelsæt
  • Er god til at planlægge, strukturere og følge opgaverne til dørs
  • Har gode dansk- og engelskkundskaber
  • Er fortrolig med digital teknologi
  • Er positiv, god til at samarbejde og prioriterer god trivsel og et rart arbejdsklima.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante faglige organisation.

Der er både tale om fuldtids- og deltidsstillinger. For studentermedhjælperne er den ugentlige arbejdstid cirka 15 timer.

Vi vil gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at kontakte teamleder Laura Risager i Cphbusiness Partner på e-mail: [email protected] eller chef for studieadministrationen Birgitte Søndergaard på e-mail: [email protected].

Læs mere om os på cphbusiness.dk.

Sådan søger du

Vi vil bede dig søge jobbet via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 13. juni 2023 klokken 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Ansættelse pr. 1. august 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter i Rønne. Vi tilbyder en bred vifte af videregående uddannelser op til professionsbachelor- og diplomniveau, der er stærkt forankret i erhvervslivets praksis. Som offentligt ejet uddannelses- og forskningsvirksomhed er det vores ambition at gøre viden til værdi gennem det personlige lederskab, og det vil vi gøre for stadig flere, stadig bedre og stadig mere effektivt. Vi har årligt omkring 12.000 studerende og tæller godt 450 medarbejdere i arbejdsfællesskabet Cphbusiness. Et arbejdsfællesskab, hvor alle er forpligtet på ambitionen under mottoet we dare, we share, we care.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 13. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Global Head of Maersk Air Cargo is looking for an Executive AssistantAbout Maersk Air CargoAt A.P. Moller-Maersk we have a vision that’s larger than the ocean: To provide truly in..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetStillingen er i afdelingen, Forretningssupport, som er en backoffice afdeling der er involveret i mange forskellige af virksomhedens processer. Afdelingen beskæftiger sig med administrative o..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0