Genopslag: Cphbusiness søger undervisere inden for lederskab og bæredygtighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at undervise i ledelse, kommunikation eller bæredygtig grøn omstilling? Cphbusiness Partner søger både fuldtidsundervisere og deltidsundervisere til et programområde i hastig vækst.

Om arbejdsfeltet

Cphbusiness Partner er vores afdeling for efter- og videreuddannelse. Cphbusiness Partner har en årlig omsætning på 70 millioner kroner og beskæftiger cirka 30 fuldtidsansatte lektorer, konsulenter og administrative medarbejdere samt et større antal deltidsansatte undervisere.

Cphbusiness Partner er på mange måder en virksomhed i virksomheden med egen administration, studievejledning, chefkonsulenter og eget programområde – Ledelse og Kommunikation – som spænder over akademi- og diplomuddannelser inden for ledelse, kommunikation og bæredygtig grøn omstilling.

Uddannelserne er opbygget i moduler og retter sig mod såvel medarbejdere, som blot ønsker en supplerende kompetence, og dem, som ønsker at tage en hel videregående uddannelse sideløbende med jobbet. Læs mere om uddannelserne og de områder, som vi underviser i, her.

Undervisningen kan ske på åbne hold i dag- og aftentimer og på virksomhedshold, hvor tid og sted er tilpasset kundens ønske. Den pædagogiske tilgang er baseret på dialog og inddragelse af de studerendes egne erfaringer fra praksis.

Som fuldtidsunderviser bliver du en del af et fast team af adjunkter og lektorer, som varetager både undervisningsopgaver, kunderelationer, forskning og andre udviklingsopgaver inden for dit felt. Som deltidsunderviser har du en mere fleksibel tilknytning, alt efter hvad der aftales.

Om dig

  • Du har en stærk faglig ballast i både teori og praksis.
  • Du er orienteret mod mennesker og interaktion mennesker imellem.
  • Du kan kommunikere og skabe en dialog, som både kan formidle udfordre.
  • Du har et personligt engagement i uddannelse som samfundsopgave og det at løfte arbejdsstyrken mod nye udfordringer.
  • Du har en klar kundeorientering, hvad enten kunden er det enkelte individ eller den virksomhed eller organisation, som den pågældende kommer fra.
  • Din uddannelsesbaggrund er på mindst kandidatniveau.
  • Søger du en fuldtidsstilling, skal nu inden for de første fire år lektorbedømmes, hvis du ikke er blevet det før i en anden stilling.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante faglige organisation.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om dine muligheder på Cphbusiness, er du velkommen til at kontakte partnerdirektør Torben Kirk Rønler på e-mail: [email protected].

Læs mere om os på cphbusiness.dk

Sådan søger du

Søg jobbet via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ansøgningsfristen er den 1 september 2023. Vi holder ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Tiltrædelse snarest muligt.

Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og aktiviteter i Rønne. Vi tilbyder en bred vifte af videregående uddannelser op til professionsbachelor- og diplomniveau, der er stærkt forankret i erhvervslivets praksis. Som offentligt ejet uddannelses- og forskningsvirksomhed er det vores ambition at gøre viden til værdi gennem det personlige lederskab, og det vil vi gøre for stadig flere, stadig bedre og stadig mere effektivt. Vi har årligt omkring 12.000 studerende og tæller godt 450 medarbejdere i arbejdsfællesskabet Cphbusiness. Et arbejdsfællesskab, hvor alle er forpligtet på ambitionen under mottoet we dare, we share, we care.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København K
  • Fredag den 01. september 2023

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Har du erfaring med undervisning og udvikling af nye tiltag i undervisningen? Har du lyst til at udvikle og undervise i grøn bæredygtighed i jordemoderfaget? Har du kompetencer inden for det sociol..
    • Forsker
    • København N
    Få mere info
  • Forsker i København N

    Brænder du for uddannelsen af kommende sygeplejersker? Og har du lyst til at bidrage til at udvikle landets største sygeplejerskeuddannelse samt sygeplejerskeprofessionen? Så er du måske vores nye .
    • Forsker
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere over tid

Dato Alle jobs som forskere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0