Administrativ medarbejder til stabsfunktion i Center for Sikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du struktureret og mestrer det store overblik? Har du erfaring med ledelsesbetjening, kalenderstyring, IndFak/RejsUd, journaliseringssystemer og generelle administrative opgaver? Og har du lyst til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mange forskelligartede opgaver inden for sikkerhed i Kriminalforsorgen? Så er en stilling som administrativ medarbejder i centerstaben i Center for Sikkerhed måske noget for dig?

Kriminalforsorgen er en del af Justitsministeriets koncern og består af Direktoratet for Kriminalforsorgen og fire kriminalforsorgsområder. Kriminalforsorgen er ansvarlig for straffuldbyrdelse og har således ansvaret for, at straffe bliver gennemført med den fornødne kontrol og sikkerhed samtidig med, at straffuldbyrdelsen også sker med støtte og motivation til den dømte.

Center for Sikkerhed blev etableret den 1. december 2022 i direktoratet. I Center for Sikkerhed er vi ca. 250 medarbejdere opdelt i Koncern Sikkerhed og Koncern Transport og Bevogtning, som understøtter det daglige sikkerhedsarbejde i Kriminalforsorgen, og som varetager hver deres del af opgaven med at styre og udvikle sikkerhedsområdet. Koncern Sikkerhed arbejder blandt andet med efterretningsanalyse, organiseret kriminalitet, sikringsteknik, sikkerhedsstandarder samt radikalisering og voldelig ekstremisme. Koncern Transport og Bevogtning varetager en central landsdækkende driftssikkerhedsopgave i form af transporter af indsatte til f.eks. retsmøder.

Center for Sikkerhed har et tæt samarbejde med direktoratets øvrige centre, kriminalforsorgsområderne, Justitsministeriet samt de øvrige aktører i straffesagskæden.
Du vil blive ansat i centerstaben i Center for Sikkerhed, hvor du skal betjene centerledelsen og varetage den tværgående understøttelse af ledelse og medarbejdere i centeret.

Vi søger en administrativ medarbejder, som brænder for at blive en del af dette arbejde med at understøtte Kriminalforsorgens kerneopgave, sikkerhedsarbejdet og den videre opbygning af det nye center i forhold til understøttelse af centret.

Du skal blandt andet bistå med følgende opgaver
Du får et selvstændigt, spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder og skal blandt andet varetage følgende opgaver:

  • Skriveopgaver fx nyhedsbreve, håndtering af høringer og lignende.
  • Understøttende administrative funktioner som eksempelvis adgang- og rettighedsstyring (blandt andet i form af controlling og via KIT-user), ESDH-systemer (WorkZone) samt visse personaleadministrative opgaver.
  • Håndtering af bestillinger af fx IT-udstyr, mødeforplejning og lignende.
  • Hotel- og konferencehåndtering.
  • Telefoniansvarlig.

For at opnå succes i stillingen skal du af natur være servicemindet og løsningsorienteret. Du vil skulle varetage en bred vifte af arbejdsopgaver, der alle har til formål at understøtte og supportere vores ledere og medarbejdere på den bedste måde.

Vi forventer, at du:

  • har en relevant kontoruddannelse eller alternativt særlig erfaring inden for sekretariatsunderstøttelse,
  • har bred erfaring med den administrative opgaveportefølje,
  • har stærke mundtlige og skriftlige kommunikationsevner og er vant til at arbejde systematisk og struktureret,
  • har god sans for overblik, struktur og koordinering,
  • har lyst til at løse opgaver i et uformelt og til tider hektisk miljø, hvor der kan være mange opgaver på samme tid,
  • har gode samarbejdsevner og evnen til at skabe gode relationer – både internt og eksternt.

Vi tilbyder:

  • Et arbejdsindhold, der har en væsentlig samfundsmæssig betydning.
  • En afvekslende og spændende arbejdsdag med varierende arbejdsopgaver.
  • Et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø præget af stort fagligt engagement, gensidig respekt og en rar omgangstone.
  • Gode muligheder for faglig udvikling.
  • Dygtige og dedikerede kollegaer, hvor vi sammen hjælper hinanden med at løfte kerneopgaverne og finde de bedste løsninger.
  • Fleksible arbejdsforhold med balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til indgået organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat og OAO-S-fællesoverenskomsten. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er centralt beliggende på Strandgade 100, 1401 København K. Da centerets medarbejdere er fordelt flere steder rundt om i landet med placering aktuelt i København, Kolding og Hobro, og vi understøtter sikkerhedsarbejdet i Kriminalforsorgens institutioner, vil der forekomme tjenesterejser.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen. Arbejdsvilkårene er fleksible med mulighed for hjemmearbejde.

Du vil referere til chefen for Koncern Sikkerhed.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Koncern Sikkerhed Ian Gunthel på tlf. 7255 2152 i uge 27 og 28 og fg. Chef for Koncern Transport og Bevogtning Janne Michelsen på tlf. 7255 6468 i uge 29 og 30.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag den 28. juli 2023. Der forventes at blive afholdt samtaler i uge 34.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er samtidig en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Fredag den 28. juli 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederiksberg

    Er du handlekraftig, serviceminded og god til beboerservice? Sætter du en ære i at være tilgængelig for beboerne og forstå dem? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende? Ønsker du et alsidigt jo..
    • Administrativ medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0