HR- og lønmedarbejder med blik for detaljen og mod på at gribe mange forskellige bolde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

HR- og lønmedarbejder med blik for detaljen og mod på at gribe mange forskellige bolde Vi har fået flere og nye opgaver på paletten, og derfor søger vi nu en HR-medarbejder, der vil hjælpe med at løse vidt forskellige opgaver: Lige fra personaleadministration over regnskab og intranet og til at give en hånd med at få et arrangement på benene.

Dig
Du har en kontoruddannelse, meget gerne med speciale i offentlig administration. Du kan meget vel være nyuddannet.

Det er vigtigt for os, at du:

  • Er omhyggelig. Du skal sikre, at lønnen og ferieregnskabet stemmer, og det kræver i den grad, at du formår at dykke ned i detaljerne.
  • Er nysgerrig og har lyst til at lære. Du får kollegaer, der er garvede i faget, inden for alle områder, så der er masser af muligheder for at dygtiggøre dig.
  • Trives med forskelligartede opgaver. Nogle dage vil du skulle grave dig ned i tallene, andre gange må du pludselig gribe en bold, der lander på dit bord om noget helt andet. Det giver dig snarere energi, end det frustrerer dig.
  • På ingen måde er it-forskrækket. Vi boltrer os dagligt i office-pakken, F2, Statens HR, HR-løn og mTIME. Vi forventer ikke, du kan det hele på forhånd, men det vil være en fordel, at du har kendskab til systemerne.
  • Er en god kollega fuld af god energi.

Stillingen
Du kommer især til at arbejde med:

  • Løn- og personaleadministration. Ansættelser, rokeringer, fratrædelser bliver ligesom ferie, barsel og sygefravær en stor del af din hverdag. Med det følger også, at du bliver lidt af en ekspert i administrere vores tidsregistreringssystem mTime.
  • Regnskab/økonomi. Hjælp med mindre bogføringsopgaver, fordeling af fakturaer og vedligeholdelse af stamoplysninger og systemadgange og -roller.
  • Hovedpostkassen. Ind i mellem kommer du til at passe ministeriets digitale hovedpostkasse og bliver den, der fordeler posten til de rette medarbejdere. Nogle gange er det lige til, og andre gange er der lidt detektivarbejde over det.
  • Arrangementer i bred forstand. Du kommer til at hjælpe med at planlægge og forberede både interne kurser eller møder og hjælpe med alt det, der skal til, når vi stabler et internt arrangement på benene.
  • Intranet. Du hjælper med at strukturere information og lægge nyheder på intranettet. Ind i mellem kommer du måske også til selv at skrive én.

Du bliver en del af kontoret Organisationsudvikling og Jura i afdelingen Organisation. Hver dag arbejder vi for at skabe de bedst mulige betingelser for, at resten af ministeriet kan excellere på kerneopgaven. Vi tegner departementets rammer, sørger for løn til tiden, sikrer juraen og arbejder for, at medarbejdere og chefer trives. Med hvert vores faglige blik sikrer vi enkle og ordentlige løsninger, der virker. Vi er mere end almindeligt garvede i at navigere i forandringer.

Departementet
I Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet skal vi skabe forandringer for fremtiden. Vi skal sætte kursen for fremtidens digitale Danmark, og vi skal fremme ligestilling mellem kvinder og mænd og LGBT+ personer, så alle har reelt lige rettigheder og muligheder for at udfolde sig og deltage i samfundet.

Vi gør en dyd ud af enkle løsninger, hvor der er kort fra tanke til handling. Vi sætter en ære i at være ordentlige. Det er hverdagens pejlemærke i alt, hvad vi gør. Vi vil skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne går glade, motiverede og stolte på arbejde. Hvor vi skaber løsninger sammen. Hvor tillid og samarbejde er en selvfølge, og fleksibilitet er et nøgleord.

Løn og ansættelse
Du vil blive ansat som overassistent efter HK-overenskomsten. Stillingen er på fuld tid. Ansættelsesområdet er Digitaliserings – og Ligestillingsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Digitaliserings – og Ligestillingsministeriets departement, Stormgade 2-6, 1470 København K.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte HR-chef Camilla Binderup Leth på tlf. 50 77 56 62 eller [email protected].

Søg
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.digmin.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest 14. august 2023.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Mandag den 14. august 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København V

    Landinspektørforeningen søger sekretariatsmedarbejder.Vil du være en del af sekretariatet i en politisk drevet interesseorganisation – en faglig fagforening? Og motiveres du af en alsidig hverd..
    • Administrativ medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Stillingen vil i første omgang være fra snarest mulig med en varighet på 1 år. Det vil være gode muligheter for forlengelse og fast kontrakt med L’Oréal på sikt. L’Oréal søker en ny kollega som har..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0