Servicemedarbejder, 365discount, Rantzausgade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Coop 365discount Rantzausgade

Hos os får du

  • En hverdag i højt tempo

I 365discount gør vi vores allerbedste for at butikken står knivskarpt til vores kunder. At være en del af det grønne hold betyder, at du kan lide at tage fat, hvor der er behov og arbejde fokuseret – som oftest i et højt tempo.

  • Løn for at smile

Din allervigtigste opgave er at give vores kunder en rigtig god oplevelse, mens du bipper deres varer ved kassen. Og bare rolig! Når vi møder kunden med et smil og et "hej", så synes langt de fleste kunder, at du har været rar at handle hos. Ind i mellem kunderne vil der være tid til at du hjælper med at trække varerne frem på hylderne, fikser området omkring kasselinjen og så svinger du en klud og en kost, der hvor det trænger.

Mens vi giver dig

  • En go’ portion ansvar

Dem som virkelig kan lide at komme på arbejde, er som regel også dem, som tager ansvar – og starter med dem selv. Fx har vi mange kolleger, som selv tager ansvar for at finde en afløser til deres vagt, hvis de er forhindrede i at møde ind.

På samme måde sørger alle vores ansvarlige unge kolleger for at møde til tiden. Jo mere ansvar og ejerskab, du udviser, desto mere vil du også få hen ad vejen. Og vi ville elske, hvis vi senere hen kunne tilbyde dig ansættelse som lukkeansvarlig i butikken.

  • En sjov hverdag

Hos os er der plads til masser af grin og højt humør. Både kolleger og kunder skal være godt tilpas i butikken og her er din adfærd og dit humør med til at forme fællesskabet.

Samtidig håber vi, at du

  • Er en super god kollega

Vi arbejder tæt sammen og er afhængige af hinanden i butikken. Det er derfor vigtigt, at du er hjælpsom og vil gå de ekstra skridt for holdet.

  • Kommer til at elske det grønne hold

Vi er fælles om at levere god kundeservice og flotte butikker til alle vores kunder. Og så har vi et stærkt fællesskab, både i den enkelte butik og på tværs af vores flere end 330 butikker. Det vil du opleve, hvis du bliver medlem af "365 folket", hvor alle 365’ere er velkomne til fx at dele fede billeder fra deres butikker eller be’ om gode råd.

Vi er vilde med at være en del af 365discount – vil du også med på holdet?

Er du klar?

Vi har meget mere, vi gerne vil fortælle dig om, hvordan det er at være 365’er. Og vil vildt gerne høre en masse om dig.

Så send os et par linjer om, hvem du er, fx

  • Hvad synes du er vigtigt i en butik?
  • Hvilken slags kollega vil du være og hvorfor?
  • Hvad har du prøvet at arbejde med tidligere? (Har du fx gået med aviser, babysittet lillebror eller haft tjansen med rengøring hjemme hver uge?)

Skriv også hvor du bor, hvor gammel du er og hvad du laver til hverdag.

Psst… Du kal have afsluttet 9. klasse for at du må arbejde i kasselinjen. Er du "15 going on 16" og drømmer om et fedt fritidsjob, så send os et par linjer alligevel. Måske kan du starte med at hjælpe til ude i butikken og så rykke til kasselinjen senere.

Vil du vide mere?

Giv butikschef Stephen Eilsø et kald på 28900502 eller send os dit CV via "Ansøg nu", senest d. 18. juni 2023.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

365discount - det rigtige sted at gøre en forskel

I 365discount har vi en effektfuld og simpel vision: Discount skal være billigt, nemt og godt for vores kunder. Visionen er vigtig og kalder på vores fokus og dedikation. Og vi står sammen om at udleve netop dét hver dag. Vi ved nemlig, at det er alle os 365’ere, der sammen gør den helt store forskel for hver enkelt kunde – uanset om vi er butikschefer, elever, nøglebærere eller noget helt fjerde.

Psst… Hvis du er nysgerrig på vores profil, kan du læse mere om os, fx vores bæredygtige initiativer og vores særlige sortiment, her.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=baba1c73)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København N
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetStillingen er i afdelingen, Forretningssupport, som er en backoffice afdeling der er involveret i mange forskellige af virksomhedens processer. Afdelingen beskæftiger sig med administrative o..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 9
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 9
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1