Er du vores nye administrative medarbejder i Campus Service Nørre?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Campus Service Nørre, Københavns Universitet

Er du god til at have mange bolde i luften? Er du god til at yde en god service? Er du samtidig lidt systemnørdet, så er du måske vores nye administrative medarbejder i informationen?

Om Campus Service Nørre
Vi er en del af Campus Service ved Københavns Universitet. Vi leverer Facility Management og teknisk drift af kontorer og laboratorier samt serviceopgaver på Nørre Campus. Vi er ca. 110 medarbejdere i et inspirerende miljø og i et stærkt fagligt fællesskab.

Vores kerneopgave er, at sikre sunde og funktionelle rammer for forskning og undervisning med en professionel tilgang.

Jobbeskrivelse
Som medarbejder i Informationen vil din kerneopgave være, at sørge for at medarbejdere og studerende på Nørre Campus har de rigtige adgangskort og nøgler.

Adgangskort og nøgler håndteres i forskellige it-systemer hhv. Lockbase for nøgler og ADK-systemer for kort. Du skal derfor have lyst til og mod på at arbejde i disse systemer. Der gives selvfølgelig en grundig introduktion til systemerne.

Arbejdet med håndtering af adgangskort og nøgler udføres nogle dage ”BackOffice” hvor man kun arbejder med kort- og nøgleopgaven og sidder i vores kontorarealer. Andre dage arbejder man ”FrontOffice” dvs. man sidder i Informationen og håndterer henvendelser om adgangskort for de folk, der møder op i Informationen.

Informationen er åben på hverdage og ligger i Mærsk Tårnet på Blegdamsvej.

I Informationen varetages også forskellige andre opgaver f.eks. udlevering af studieskabe til de mange studerende på SUND, udlån af tjenestebil, udstedelse af parkeringstilladelser, hittegods, hjælpe folk som spørger om vej, samt andre ad hoc-opgaver.

Du vil blive en del af et team på 5 medarbejdere.

Kvalifikationer
Det er vigtigt, at du har evnen til at kunne samarbejde, idet stillingen indebærer stor berøringsflade med mange forskellige mennesker.

Herudover er det vigtigt at:

  • Du har en kontoruddannelse eller lignende
  • Du er administrativt stærk
  • Du er grundig i dit arbejde
  • Du er serviceorienteret og kan lide at tale med folk
  • Du er god til at arbejde i Word og Excel og frisk på at lære andre systemer at kende.
  • Du er god til engelsk i både skrift og tale, da vi har mange engelsktalende medarbejdere på universitetet.


Vi tilbyder

Gode arbejdsforhold og en hverdag med mange spændende og forskelligartede opgaver, sammen med dygtige/gode kollegaer. Vi har kantine, frugtordning, motionsklub, mulighed for at leje ferieboliger, parkeringsmulighed.

Løn- og Ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokostpause.
Arbejdstiden er mellem 8 og 16 og der er flekstidsordning.
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer, samt organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK Stat), med lønindplacering på 3.2 og med mulighed for forhandling af tillæg.

Spørgsmål
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Teamleder Charlotte Jakobsen, mail: [email protected] eller på tlf. 40220031.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse via Jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget) Ansøgningsfristen er den 14. januar 2024.

Samtaler afholdes i uge 3 og 4.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

KU er i færd med at designe en ny fælles administrativ organisering på KU, som forventes at medføre ændringer inden for det næste år til halvandet. Målet med den administrative reform er blandt andet at styrke det tværgående samarbejde, øge effektiviteten og sikre gode karriereveje for administrative medarbejdere på KU. Reformen vil indebære besparelser på administration. Du opfordres til at kontakte [leders navn og telefonnummer + evt. TR’s navn], for at høre nærmere til sammenhængen mellem denne stilling og den administrative reform.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København N
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Er du nyuddannet og ivrig efter at starte din karriere inden for planning and order management og supply chain? Er du klar til at tage ansvar i en dynamisk rolle, hvor hver dag byder på nye udfordr..
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    We are looking for a proactive, self-driven and detail-oriented Executive Assistant to provide effective and comprehensive administrative support to [xxxxx]’s Senior Leadership Team.The roleAs an .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Bliv praktikant i et af Skandinaviens førende rekrutterings- og vikarbureauer:Vi søger en praktikant til et af vores rekrutteringsteams i København, som har blik for detaljen og kan holde hovedet..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 3
28. maj 2024 4
27. maj 2024 3
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 7
22. maj 2024 7
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 6