Struktureret og servicemindet administrativ medarbejder til Udlændingestyrelsens Ledelsessekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at optimere og udvikle Udlændingestyrelsens nuværende telefoniløsning, der har stor betydning for betjening af vores mange brugerhenvendelser? Brænder du samtidig for at levere service på tværs af en stor offentlig styrelse med stor offentlig bevågenhed? Så læs mere her.

Lidt om alt det vi tilbyder
I Ledelsessekretariatet er du tæt på Udlændingestyrelsens ledelse, og er med til at løfte centrale opgaver, der har betydning for styrelsens udvikling, daglige drift og medarbejdernes trivsel. Vi får omsat behov på tværs af vores organisation til konkrete handlinger og initiativer.

Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Du skal have lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem praktik, politik, jura, ledelse og organisationsudvikling, hvor du får 45 engagerede kollegaer med en række forskellige fagligheder. Vores hverdag er præget af, at vi er en stabsfunktion, der har en bred kontaktflade med resten af organisationen.

I Ledelsessekretariatet har vi netop samlet en række forskellige service og administrationsopgaver i et team; Team Service og Administration. Teamet er en del af den organisatoriske rygrad i Udlændingestyrelsen, hvor vi leverer opgaveløsninger, der er forudsætningsskabende for vores kollegaers opgaveløsning i resten af styrelsen. Opgaverne i teamet dækker bl.a. over facility management, generel bygningssikkerhed, Ledelsessekretariatets interne økonomistyring og daglige service og betjening af kollegaer vedr. diverse fejl og mangler, udlevering af IT-udstyr, posthåndtering og styring og udlevering af arkivsager.

Teamet er også ansvarlig for Udlændingestyrelsens samlede telefoniløsning, hvor du vil få en central rolle sammen med et par øvrige kollegaer. Telefonien er et centralt område for styrelsen, da vejledningen af vores brugere via telefonerne er afhængig af et stabilt og effektivt telefonisystem. Vi er også ansvarlige for at udlevere arbejdstelefoner til alle vores mange kollegaer, hvilket du også vil skulle bidrage til. Derudover vil der også være en række andre serviceopgaver, herunder at besvare og bistå brugere, der oplever fejl på nogle af vores platforme.

Dine arbejdsopgaver forventes bl.a. at omfatte:

  • udlevering og modtagelse af tjenestetelefoner, og sikre at der et tilstrækkeligt antal telefoner til vores kollegaer
  • support til kolleger i vores Borgerservice på vores samlede telefoniløsning
  • bidrage til at optimere vores arbejdsgange og processer omkring telefoni

Det forventes derudover også, at du vil skulle bidrage til øvrige af teamets opgaver baseret på dine kompetencer og interesser.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant baggrund, fx en kontoruddannelse, professionsbachelor eller anden relevant erfaring med lignende opgaver, der gør dig kvalificeret til stillingen. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring. Det vigtigste er, at du har gå på mod og ønsker at lære nyt, samtidig med at du udstråler en passion for at levere en god arbejdsindsats.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • arbejder systematisk og struktureret og har blik for detaljen
  • kan levere god service, også når tiden er knap og fristerne korte
  • er god til at organisere og koordinere opgaver og processer
  • er løsningsorienteret og både selvstændigt og i et team kan planlægge dit arbejde
  • er god til at opbygge og skabe relationer
  • har stærke kommunikative kompetencer både skriftligt og mundtligt

I Udlændingestyrelsen lægger vi vægt på mulighederne for fleksibilitet, og giver derfor også mulighed for, at op mod halvdelen af ens arbejdsdage kan være fra hjemmekontoret. Vi er derfor vant til at arbejde hybridt, og navigerer naturligt i distancearbejde. Derfor er der også flere kollegaer i Ledelsessekretariatet, der pendler fra flere forskellige steder på Sjælland.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som kontorfunktionær efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og Organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, arbejdsstedet er Udlændingestyrelsen, Farimagsvej 51A, 4700 Næstved.

Der er tale om en fast stilling på fuldtid 37 timer om ugen, og stillingen er med tiltræden den 1. august 2023.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enhedschef Mads Skov Thomsen på telefonnummer 21 80 74 20 eller på e-mail [email protected] eller kontorchef Anita Okkels Birk Thomsen på telefonnummer 21 35 69 82 eller [email protected]. Send gerne en sms og aftal et tidspunkt.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 5. juni 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 24.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København Ø
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetStillingen er i afdelingen, Forretningssupport, som er en backoffice afdeling der er involveret i mange forskellige af virksomhedens processer. Afdelingen beskæftiger sig med administrative o..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3