Erfaren faglig sekretær/konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Erfaren faglig sekretær/konsulent


Vil du være en del af et stærkt hold, der forhandler overenskomster, faglige sager, rådgiver og vejleder vores otte HK Privat afdelinger, underviser vores tillidsrepræsentanter og er med til at sætte kursen for de privatansatte funktionærers løn- og ansættelsesvilkår i Danmark og meget mere, hvor det er dine faglige og juridiske kompetencer, der kommer i højsædet?

Vi forventer, at:

  • Du har en solid erfaring med overenskomstforhandlinger med arbejdsgiverforeningerne, gerne erfaring med overenskomstforhandlinger med Dansk Industri. Derudover skal du have stor viden om ansættelses- og arbejdsret og formentlig kommer du med en baggrund som faglig sekretær eller konsulent, hvor du til dagligt forhandler medlemmernes sager og overenskomster.

  • Du er fortrolig og forhandlingsvant i det fagretslige system og har de nødvendige fagretslige juridiske kompetencer til selvstændigt at forhandle sagerne med arbejdsgiverforeningerne. Du bliver ansvarlig for en række overenskomster, som du sammen med nedsatte politiske forhandlingsudvalg skal forhandle overenskomster med. Endvidere skal du kunne udfærdige proces- og klageskrifter til den videre fagretslige behandling.
  • Du skal være ansvarlig for overdragelse, frister og koordinering af sager, der videreføres.

  • Du skal være løsningsorienteret og fortrolig med at indgå forlig på medlemmernes og organisationens vegne.

  • Du skal kunne give kvalificeret rådgivning til HK-afdelingerne omkring HK Privats overenskomster samt andre ansættelsesretslige emner.

  • Du evner at formidle og rådgive mundtligt som skriftligt og behersker gængse administrative jobfunktioner, idet der ikke er decideret sekretærmæssig bistand tilknyttet stillingen.

  • Du har respekt og forståelse for at arbejde i et politisk system.

.

  • Du skal også kunne lide at tænke ”ud af boksen”, og have øje for hvor, der kan ske forbedringer og dermed bidrage til at højne vidensniveauet i organisationen.

Vi tilbyder et udfordrende, spændende og selvstændigt job med stor mulighed for faglig og personlig udvikling blandt gode, engagerede og sociale kolleger i en dynamisk organisation. Vi passer på hinanden og har det sjovt sammen.

HK Privat arbejder målrettet for at forbedre medlemmernes vilkår, herunder at sikre den bredest mulige tolkning af ansættelses- og fagretslige regler, så derfor skal du i dit arbejde have lyst til at udfordre kendte fortolkninger af fagretslige regler med nye vinkler, med henblik på at sikre bedst mulige rettigheder for vores medlemmer i alle dele af arbejdslivet.

HK Privat er en organiserende fagforening, og organisering er derfor omdrejningspunktet i alt, hvad vi laver.

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår i henhold til intern overenskomst med OK-fællesskabet (Tillidsmandsklubben), herunder særligt ferietillæg, fritvalgsordning og arbejdsgiverbetalt pensionsordning.

Ansættelsen er på joborienteret tid.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Ansættelsessted: HK Privat, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til faglig chef Kim Jung Olsen tlf. 2947 9340.

Ansøgning

Send din motiverede ansøgning bilagt CV via HK’s hjemmeside: hk.dk/jobs – Søg jobbet ’Faglig sekretær / konsulent til HK Privat.

Ansøgningsfrist er fredag den 21. juli 2023 kl. 12.00. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i ugen umiddelbart efter.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

-------------------------------------------------------

HK Privat er den største sektor i HK med sine 88.000 medlemmer. Vi er fagforeningen for privatansatte HK’ere som fx administrative medarbejdere, laboranter, freelancere, IT-medarbejdere og tandklinikassistenter. Sektorens omkring 70 medarbejdere forhandler overenskomster, rådgiver medlemmerne juridisk og fagligt og arbejder for at forbedre medlemmernes arbejdsmiljø og kompetencer.

Læs mere på


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København S
  • Fredag den 21. juli 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetStillingen er i afdelingen, Forretningssupport, som er en backoffice afdeling der er involveret i mange forskellige af virksomhedens processer. Afdelingen beskæftiger sig med administrative o..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 6
31. marts 2024 7