Dispatcher til fastansættelse på AMK vagtcentralen i Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Vi søger et antal Dispatchere, som vil være en del af vores dygtige team, der løser en helt central og samfundsvigtig opgave i akutberedskabet, hvor du skal holde styr på mange informationer, visitere og træffe rette beslutninger, når borgerne i Region Sjælland har behov for hjælp.

Dine opgaver som Dispatcher
Du bliver ansat på AMK vagtcentralen, hvor din primære opgave vil være at modtage, planlægge og disponere opgaver til vores præhospitale enheder, samt besvare telefoner og tale i radio.

Vi disponerer dagligt ca. 400 opgaver til vores præhospitale enheder, som kører ud til regionens borgere, samt kører til, fra og mellem sygehusene.

Din helt centrale opgave bliver at sikre, at vi anvender vores beredskaber optimalt 24/7/365 og leverer optimale servicemål. Yderligere bliver du medansvarlig for at vores kolleger i de præhospitale enheder bliver serviceret bedst muligt via et højt informationsniveau, feedback, pauseplanlægning o.l.
Vi arbejder målrettet med at udvikle og styrke vores disponeringspraksis fagligt og digitalt.

Du skal trives med et varierende tempo og trives med travle perioder, når borgerne har brug for os.
Omdrejningspunktet er hele tiden at træffe de rigtige beslutninger ud fra en fastlagt ramme, så vi bringer hjælpen frem til rette tid og sted.

Vi arbejder i 12 timers dag-, aften- og nattevagter, og kan forvente en ligelig fordeling mellem dag- og nattevagter, og det er derfor vigtigt du trives med skiftende vagtrul.

Oplæring i funktionen foregår i vagtcentralen efter et fast program. Tæt supervision og kollegastøtte er en selvfølge, ligesom du kan forvente en nærværende ledelse med flad struktur. Vi arbejder også med en øget standardisering af disponering.

En profil der sætter borgerne i centrum – er det dig?

  • Vi søger dig, der evt. har en kontoruddannelse med erfaring indenfor logistik eller vagtcentralarbejde, eller kommer fra en funktion i akutberedskabet, politiet, beredskabsstyrelsen eller brandvæsnet. Du har solid erfaring med brug af IT og tilegner dig nemt viden indenfor det digitale område.
  • Du mestrer de svære og hurtige beslutninger med en udpræget ro, og du trives i et miljø hvor temposkift er et vilkår, og hvor vi sætter borgerne først.
  • Du er mentalt robust og kan håndtere at være på en arbejdsplads, hvor vi hjælper borgere i nød og hvor tragiske hændelser også er en del af hverdagen.
  • Som person er du særligt dygtig til at holde styr på mange informationer og har et godt overblik. Et overblik, som du anvender til både at følge retningslinjer, men som også bidrager til du kan søge rette løsning i fællesskab med dine kolleger.
  • Du tænker logisk, og trives med, at dit arbejde er rammesat af en række retningslinjer og almindelig sund fornuft, men aldrig monotont.
  • Du er udpræget teamplayer, der hjælper dine kolleger, når de har behov for det og bidrager til fælles samlede overblik og det gode arbejdsmiljø.
  • Du er klar og tydelig i din kommunikation, men også ”smilende” i telefonen og på radioen.
  • Du interesserer dig for beredskabet og at hjælpe andre, samt har masser af humor og professionalisme.

Vi investerer i dig
Som en del af jobbet vil du blive introduceret til dine kollegers arbejdsopgaver. Vi har en arbejdsplads med rummelighed og hvor vi vægter det gode arbejdsmiljø højt, med fokus på den sociale kapital, samt det psykiske og fysiske arbejdsmiljø.
Vi investerer også i din videre udvikling og fremtid med kurser, temadage og relevant uddannelse, så du hele tiden er opdateret og i bevægelse.

Du vil lære vores portefølje af opgaver at kende via observatørvagter på vores præhospitale enheder og i den sundhedsfaglige visitation af 1-1-2 opkald.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med HK Offentlig.

Yderligere info
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte sektionsleder Alice Johansson på tlf. 93 56 66 48.

Vi gør opmærksom på, at der indgår test i ansættelsesforløbet.

Ansøgningsfrist
Upload din motiverede ansøgning, CV, samt relevante bilag, og da jobbet fordre klar og tydelig tale via telefon og radio, bedes du også uploade en lydfil, hvor du præsenterer dig selv ved dit fulde navn, og efterfølgende staver dit fornavn via det fonetiske alfabet.
Ansøgningsfrist er den 21. juli 2023, og der afholdes samtaler i uge 30.

Tiltrædelse
Den 01. september 2023 eller efter aftale.

Præhospitalt Center
Hvis du kan sætte flueben ud fra størstedelen af dette stillingsopslag, så er vi ikke i tvivl om, at vi kan få stor glæde af dig. Men du skal selvfølgelig også vide, hvad du får, hvis du vælger os:

Præhospitalt Center har omkring 130 medarbejdere, og er et virksomhedsområde på linjen med sygehusene og Psykiatrien i Region Sjælland. Vores vigtigste opgave er at sikre Region Sjælland professionel præhospital kvalitet indenfor akutberedskabet, befordring og uddannelse – i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum. Mød centerets ledelse her.

I august 2022 modtog Præhospitalt Center en grøn smiley fra Arbejdstilsynet samt rosende ord for det store arbejde, der bliver lagt for dagen med at sikre og dyrke et godt arbejdsmiljø.

Præhospitalt Center er i rivende udvikling, da vi til februar 2024 hjemtager en del af den ambulancedrift, som Falck på nuværende tidspunkt driver i Region Sjælland.
Tag gerne et kig på vores Facebook- og LinkedIn-profil, hvor du kan følge med i hverdagen i Præhospitalt Center.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Næstved
  • Fredag den 21. juli 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. april 2024 2
29. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 4
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1