Målrettet og fagligt stærk sagsbehandler til forskningsetik og guidance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Interesserer du dig for klinisk forskning og ønsker at fremme både mængden og kvaliteten af den? Har du derudover mod på at arbejde med at omsætte de videnskabsetiske principper til praktiske løsninger i sagsbehandlingen til gavn for både forskningen og fremtidige patienter? Og vil du gerne indgå i et stærkt og diverst fagligt miljø? Så er der plads til dig i Nationalt Center for Etik.

Bliv en del af et fagligt kompetent miljø i Enheden for Videnskab og Etik i Nationalt Center for Etik

Nationalt Center for Etik hører under Indenrigs- og Sundhedsministeriet og har i alt 45 medarbejdere fordelt på to enheder. Enheden for Samfund og Etik understøtter arbejdet i Etisk Råd og Dataetisk Råd, mens enheden for Videnskab og Etik, som du bliver tilknyttet, understøtter National Videnskabsetisk Komité (NVK) og de Videnskabsetiske Medicinske Komitéer (VMK). NVK fungerer både som førsteinstans for behandling af visse typer komplekse forskningsprojekter og som ankeinstans for afgørelser truffet af de regionale videnskabsetiske komitéer. VMK blev etableret i maj 2021 til at behandle ansøgninger om forsøg med medicinsk udstyr og lægemidler. Sagsbehandlingen foregår i tæt samarbejde med Lægemiddelstyrelsen og i EU, hvor der koordineres med de andre EU-medlemslande. Vi arbejder med korte frister, og det er essentielt for dansk life science, at komitésystemet leverer afgørelser til rette tid og i den rette kvalitet.

Enheden for Videnskab og Etik har 25 medarbejdere med fagligheder inden for jura, sundhedsvidenskab, humaniora og administration. Vi er opdelt i tre sektioner, og du vil høre organisatorisk til i Sektionen for Videnskabsetisk Evaluering.

Din hverdag hos os

Du kommer til at være en del af det hold af sagsbehandlere, der forbereder og styrer sager igennem komitésystemet, udarbejder guidance og rådgiver de forskere og virksomheder, som udfører forsøgene. Det er vigtigt, at du har lyst til at bidrage aktivt til, at Nationalt Center for Etik bliver en stærk samarbejdspartner både nationalt og i europæisk regi, hvilket bl.a. indebærer, at Enheden for Videnskab og Etik skal være en robust driftsorganisation.

Vi er et nyt center og en ny enhed, og i sektionen for Videnskabsetisk Evaluering er det udover sagsbehandlingen vores opgave at udarbejde den guidance, som danner grundlaget for den gode ansøgning om et klinisk forsøg med høj videnskabelig kvalitet og stort fokus på etikken. En del af din tid vil derfor være afsat til arbejdet med guidance i samarbejde med de andre ansatte i sektionen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:

  • forberede og styre ansøgninger og ændringsanmodninger om kliniske forsøg med lægemidler og medicinsk udstyr igennem komitésystemet
  • korrespondere kompetent med de forskere og lægemiddelvirksomheder, som udfører forsøgene
  • udvikle guidance om forskellige videnskabsetiske aspekter (dvs. både sundhedsvidenskab og etik), som skal være med til fortsat at sikre kvaliteten i den kliniske forskning


Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har sandsynligvis en sundhedsvidenskabelig kandidatuddannelse. Vi er også åbne for, at du har læst filosofi med speciale indenfor videnskabsetik, videnskabsteori el.lign.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har flair for sagsbehandling og systematisk dokumentation af dit arbejde
  • er interesseret i at arbejde med og dygtiggøre dig inden for videnskabsetik og kliniske forsøg
  • trives med komplekse opgaver og kan drive dem selvstændigt og sikkert uden at glemme inddragelse af nøgleaktørerne undervejs
  • har blik for dit bidrag til teamets samlede performance og medvirker aktivt til videndeling og samarbejde
  • har gode kommunikations- og præsentationsevner både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  • trives med og motiveres af korte tidsfrister og en hverdag med mange skiftende arbejdsopgaver af både projektlignende, procesmæssige og ad-hoc-baseret karakter ved siden af sagsbehandlingen.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med sundhedsforskning, enten direkte eller med etikken herom.

Vi tilbyder
Hos os får du et stort selvstændigt ansvar og et meningsfuldt arbejde med afvekslende og udfordrende opgaver. Du vil være med til at lægge sporene for det videnskabsetiske arbejde for kliniske medicinske forsøg i Danmark. Du kommer til at arbejde i en organisation, som arbejder aktivt med at skabe rammer præget af tillid, gensidig respekt og psykologisk tryghed. Vi er optaget af at finde de gode løsninger sammen, og vi tror på, at feedback og nysgerrighed på hinandens perspektiver er essentielt, hvis vi skal indfri de ambitiøse mål, vi sætter os.

Vi har dagligt inspirerende diskussioner om vores opgaver og let til latter. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med gode muligheder for hjemmearbejde.

Om ansættelsen

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret på baggrund af dine kvalifikationer.

Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Kasper Bendix Johnsen for Videnskabsetisk Evaluering på tlf. 7221 6678.

Er du interesseret?
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV, eksamensbevis samt evt. anden relevant dokumentation. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 3. Du kan læse mere om os på www.nationaltcenterforetik.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København S
  • Onsdag den 17. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederiksberg

    Er du handlekraftig, serviceminded og god til beboerservice? Sætter du en ære i at være tilgængelig for beboerne og forstå dem? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende? Ønsker du et alsidigt jo..
    • Administrativ medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
31. maj 2024 8
30. maj 2024 10
29. maj 2024 9
28. maj 2024 8
27. maj 2024 9
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 9
20. maj 2024 10
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10
17. maj 2024 10
16. maj 2024 10
15. maj 2024 9
14. maj 2024 10
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 8
9. maj 2024 11
8. maj 2024 10
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6