Administrativ medarbejder til Amagerværket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR har vi stort fokus på den grønne omstilling, og har gang i en masse spændende projekter, hvor vi mangler dig til at spille en vigtig rolle i at have en bred vifte af understøttende administrative opgaver.

Vi søger en struktureret medarbejder, som kan løse vores administrative opgaver og derved understøtte HOFORs vigtige rolle i den grønne omstilling.

Bred vifte af spændende opgaver
Som vores nye administrative medarbejder får du en nøglefunktion på Amagerværket og bliver en del af team Support. Du vil have faste opgaver, men også en del opgaver, som udspringer af at være en del at en virksomhed i udvikling. Samtidig bliver du en del af faglige netværk på tværs i HOFORs organisation, hvor du vil sparre og koordinere aktiviteter på tværs af HOFOR.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at du:

  • Understøtter områdechefen og områdets ledergruppe i diverse administrative opgaver
  • Yder sekretærbistand ved møder og mindre events (fx planlægning af møder, referater, præsentationer, kalenderkoordinering, lokaleadministration, opsætning af it-mødeudstyr mv.)
  • Sikrer videndeling af information til værkets medarbejder via Intra-net, Nyhedsmails, Infoskærme m.m. Sikre en god visuel kommunikation.
  • Er med til at modtage nye medarbejdere og være en vigtig del af at onboarde og bidrage til en god start
  • Hjælper med mindre praktiske ad hoc opgaver.
  • Håndterer dokumenter og journaliserer (print, scanning, arkivering mv.)
  • Opdaterer instruktioner, retningslinjer, processer, årshjul mv.
  • Administrerer interne systemer (superbruger på administrative systemer vi bruger i HOFOR

Du vil opleve, at vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter sparring og det gode samarbejde. Ligesom resten af virksomheden er vi passionerede omkring vores faglighed og stolte af at arbejde for en virksomhed, der gør en positiv forskel for mennesker og miljø.

Erfaring, initiativ og serviceorienteret
Vi søger en kollega som er imødekommende, løsningsorienteret og selvstændig. Du har et skarpt blik for detaljerne og er pligtopfyldende, du har en god forretningsforståelse, overblik og følger alle dine opgaver til dørs. Du trives med et job, som udvikler sig i takt med organisationen og i takt med at afdelingen skal løse nye opgaver.

Dine personlige kompetencer vægtes højt i denne stilling. Det er altafgørende, at du er serviceorienteret, udadvendt, og trives godt i rollen som den, der kan planlægge, koordinere og eksekvere.

Vi forventer at du er god til skriftlig formidling, har flair for visuel kommunikation og er en rutineret IT-bruger. Vi forventer også at du har et højt niveau i brugen af Office pakken, og har lyst og interesse i at udvikle og hjælpe kollegaerne med udfordringer i systemerne.

10 kollegaer ser frem til at byde dig velkommen
Du bliver en del af team Support, hvor du 10 engagerede kollegaer i som glæder sig til at få dig med ombord. I teamet beskæftiger vi os med bl.a. dataopsamling og rapportering, miljø- og myndighedsbehandling, økonomi, vedligeholdelsesstrategi og asset management. Du vil referere til teamlederen for Support, men levere sekretærbistand til både Områdechefen og områdets to Afdelingschefer for hhv. AMV-drift og AMV-vedligehold.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest 21. februar 2024.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Monika Dyrbye på e-mail [email protected] eller tlf. 27955049.

Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler, og vi vil derfor glæde os til at modtage en ansøgning fra dig hurtigst muligt.

Ansættelse snarest muligt.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København S
  • Onsdag den 21. februar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 9
20. maj 2024 10
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10
17. maj 2024 10
16. maj 2024 10
15. maj 2024 9
14. maj 2024 10
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 8
9. maj 2024 11
8. maj 2024 10
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6