HR medarbejder til Rigsarkivet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at være en del af et team med holdånd, nysgerrighed og høj faglighed? Er du serviceminded og har du flair for tal og systemer? Så vil vi gerne have dig med på holdet!

I Rigsarkivet har vi et godt tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor du får rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer. Arbejdsklimaet er uformelt og præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt.

Jobbet
I HR har vi en vigtig opgave med at understøtte forretningens behov, så det er vigtigt, at vi kender forretningen, er synlige og på forkant. Vi lægger vægt på at yde god og effektiv service til hele organisationen. Vi arbejder hver dag for at sikre en effektiv drift og valide HR data, som er en forudsætning for at understøtte vores chefer og direktion i en travl hverdag. Vi har ansvar for forskellige drifts- og udviklingsopgaver inden for HR og ledelsessupport. Vi står også for administrationen af forskellige HR- og administrative systemer bl.a. Statens HR, tidsregistreringssystemet mTime og vores sagsbehandlingssystem Public 360.

Enheden HR og Jura består af i alt 13 både administrative og akademiske medarbejdere organiseret i to teams. Vi arbejder tæt sammen i det daglige og lægger vægt på at dele viden og udvikle os – og så vil vi gerne have det sjovt, når vi går på arbejde. Som HR medarbejder er dine hovedopgaver:

  • personaleadministrative opgaver, herunder behandling af sager om rekruttering og ansættelse, lønberegninger, barsel, sygefravær, flexjob mv.
  • vejledning af ledere og medarbejdere i personaleadministrative spørgsmål
  • deltagelse i administrationen af HR – og administrative systemer
  • bidrag til udarbejdelse af ledelsesinformation

Om dig
Du har en kontoruddannelse og gerne nogle års erfaring fra et lignende job inden for HR området i det offentlige. Vi lægger vægt på, at du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt.

Du har en god forståelse for it, systemer og tal, som du kan bruge i rollen som HR sagsbehandler, administrator eller når der skal arbejdes med HR data til ledelsesinformation.

Du trives med både at arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer derudover, at du

  • arbejder struktureret og har sans for detaljen
  • er omhyggelig med både kvalitet og tidsfrister
  • har en servicemindet tilgang til kollegaer og samarbejdspartnere
  • er god til at samarbejde og inspirere
  • har lyst til at dele ud af din viden og være sparringspartner
  • er nysgerrig og gerne bidrager til hele enhedens udvikling

Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med Statens HR, Public 360, og mTime.

Om os
Rigsarkivet arbejder for at indsamle, bevare, forske i, tilgængeliggøre og formidle den vigtige samfundsdokumentation, der er Rigsarkivets ansvarsområde. Vi er en ambitiøs organisation, der satser på udvikling og digitalisering af vores arbejdsmåder og vores ydelser. Vi prioriterer gode muligheder for personlig og faglig udvikling, ligesom vi lægger vægt på et stærkt fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor opgaverne løses i samarbejde med kollegerne.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for kontorfunktionærer i staten mellem Skatteministeriet og HK/STAT. Der vil være mulighed for at forhandle et pensionsgivende kvalifikationstillæg afhængigt af kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen. Vi har fleksible arbejdstider og vægter at arbejds- og privatliv hænger godt sammen.

Arbejdsstedet er Rigsarkivets adresse på Kalvebod Brygge 34, centralt i København.

Tiltrædelse pr. 1. oktober 2022 eller snarest muligt.

Vi indhenter straffeattest.

Ansøgning
Send os en motiveret ansøgning, CV og dokumentation for relevant uddannelse og erhvervserfaring via Rigsarkivets rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på ’Søg stillingen’ nederst på siden.

Ansøgningsfristen er søndag d. 7 august. Vi forventer at afholde samtaler i uge 32/33.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos HR konsulent Aurora Pilgaard på tlf.: 4171 7398 eller hos teamleder Anja Nygaard Nowak, tlf.: 4171 7378.

Du kan også læse mere om Rigsarkivet på www.sa.dk.

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning i personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Rigsarkivet er en styrelse og institution under Kulturministeriet, der har til formål at sikre bevaringen af arkivalier til brug for fremtidig forskning, at stille arkivalier til rådighed for myndigheder og publikum samt at udøve forskning og udbrede kendskabet til forskningens resultater. Rigsarkivet har ca. 225 medarbejdere fordelt på 4 adresser; to i Jylland, en på Fyn og en i København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Søndag den 07. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1