Assisterende værkstedsleder til LTS værksted Syd i Korsør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

Har du mod på at lede specialiserede mellemledere og medarbejdere på et højt fagligt niveau? Så er denne stilling måske noget for dig.

Om os

LTS værkstedet er en del af Vedligeholdelsesområde Øst under FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE. Værkstedet består af 31 medarbejdere fordelt geografisk i Korsør, Aalborg, Skive og Haderslev.

Vi er et dynamisk værksted, der i tæt samarbejde med Forsvarsministeriet Materiel- og indkøbsstyrelsen og vores kunder i resten af Forsvaret, udfører LTS Eftersyn på alt forsvarets Løft-, Træk- og Surringsmateriel.

Eftersynene foregår primært ved kunden, også på Grønland og Færøerne samt ved indsatte enheder i Forsvarets internationale missioner og indsættelser.

Endvidere varetager værkstedet eftersyn af alt LTS materiel, som udleveres direkte fra Forsvarets depoter, denne produktion foregår i Korsør.

Da værkstedets primære opgave er lovpligtige eftersyn af LTS Materiel, er vores fokus i høj grad rettet mod kvalitetsledelse samt opretholdelse af certificering efter ISO 9001 standarden.

Vi har et uformelt og sammentømret fællesskab, hvor gensidig tillid og et godt arbejdsmiljø bliver vægtet højt.

Hos os vil du komme til at arbejde sammen med fagligt dygtige kolleger og blive en del af et stærkt fællesskab i en professionel enhed.

Om stillingen

Som værkstedsleder vil dine opgaver som udgangspunkt være i Korsør, der må dog forventes en del rejseaktivitet idet synlig ledelsesvirksomhed ved kunder og decentrale værkstedsenheder prioriteres højt ved vedligeholdelsesområdet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
- Ansvarlig for den samlede virksomhed ved LTS værkstedet.

- Kontaktvirksomhed til Forsvarsministeriet Materiel- og indkøbsstyrelsen, som er myndighedsansvarlig for LTS området.

- Tilsikring af opretholdelse af certificering inden for kvalitetsledelse og arbejdsmiljø i henhold til ISO 9001 og 45001 standarderne.

- Medvirke til udarbejdelse/ajourføring af interne BST/DIR, samt bistå ved det doktrinære arbejde i relation til materiellets anvendelse.

- Bidrage til besvarelse af sager inden for eget kompetenceområde.

I det daglige vil du komme til at arbejde tæt sammen de to assisterende værkstedsledere ved LTS værkstedet i forhold til sparring og kapacitetsudligning på tværs af det samlede LTS værksted.

Samlet set består værkstedsledelsen af en værkstedsleder, to assisterende værkstedsledere og to driftsassistenter.

Desuden vil der også være en del koordination og samarbejde på tværs mellem kunder, FMI og Planlægningssektionen i Vedligeholdelsesafdeling Land.

Forudsætning for succes i stillingen vil afhænge af dine evner til at gennemføre den overordnede planlægning af indsættelsen af dine medarbejdere samt din helhedsforståelse for Forsvarets operative virkelighed.

Vi tilbyder en dynamisk hverdag med masser af spændende udfordringer, hvor du vil have en høj grad af frihed til din opgaveløsning. Vi tilbyder endvidere en lang række muligheder for din videre kompetenceudvikling indenfor ledelse, drift og LTS specialet.

Om dig

Vi mangler den helt rigtige person til stillingen, så din baggrund kan være fra mange retninger. Vi ser dog gerne, at du har et indgående kendskab til LTS området.

Du er oversergent, værkmester eller afdelingsleder med mindst to års relevant erfaring og gerne med erfaring med Forsvarets materiel i forbindelse med tidligere job.

Du har kørekort til min. kat B.

Du har erfaring med planlægning i SAP (DeMars).

Som person er det vigtigt, at du er god at motivere andre. Du kan skabe forståelse og accept for opgaven samt skabe vilje til at gøre en indsats.

Du skal også være god til at disponere tid og ressourcer i forbindelse med din planlægning. Du har handlekraft og personlig autoritet til at træffe nødvendige og effektive beslutninger i rette tid.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op civilt og militært.

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Dit faste tjenestested er Flådestation Korsør.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Vedligeholdelsesområde Øst, Major Jacob Voigt på telefon: 2513 4528.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår inden for civil ansættelse, kan du kontakte HR-konsulent Mette Karoline Kunz ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 4033 7880.

Ansøgningsfristen er den 14. august 2022. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Ansættelsestidspunktet finder sted efter aftale.

CV, ansøgning og andre relevante dokumenter sendes elektronisk via linket i annoncen.

I forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrundt til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Korsør
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Holbæk

    Vi er et stærkt fagligt team bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, talepædagoger og neuropsykolog, og neurologer der sammen med patienten og .
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Om jobbet Her er højt til loftet og der er stor grad af fleksibilitet og selvstændighed i hverdagen. Du vil møde engagerede kollegaer og ledere der værdsætter din indsats, som vi ved, har stor be..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Sorø

    Sekretær med flair for web og formidling Brænder du for at levere god service og betjening af høj kvalitet? Har du positiv energi og arbejder struktureret? Kan du sætte dig i andres sted .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holbæk

    Telefonist til fast 25 timers stilling i Informationen på Holbæk Sygehus - til dag-/aften og weekendvagter søges pr. 1. juli eller snarest derefter Da en af vores medarbejdere går på pension, .
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Korsør

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Korsør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 2
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 4
14. april 2024 4