Sekretariatsleder til uddannelsessekretariat på Institut for Pædagoguddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at deltage i den fortsatte udvikling af pædagoguddannelsen og gøre en forskel for vores studerende og medarbejdere? Har du flair for ledelse, gode administrative evner og kan du overskue komplekse arbejdsgange? Så er du måske vores nye sekretariatsleder.

Pædagoguddannelsen på Københavns Professionshøjskole (KP) er nået langt med at udvikle på kvaliteten af uddannelsen og styrke samarbejdet med vores aftagere om praktikken. Men vi vil mere end det. Vi vil styrke optaget til uddannelsen, der har været faldende de senere år, og vi vil arbejde med udvikling af didaktikken med henblik på, at flere af vores studerende gennemfører uddannelsen. Samtidig forventer vi, at der i 2024 kommer en ny pædagoguddannelse. Som sekretariatsleder for uddannelsessekretariatet på Institut for Pædagoguddannelse vil du have ansvaret for, at vores arbejdsgange og administrative systemer understøtter denne udvikling.

Om jobbet
Din primære opgave vil være at sikre et solidt fundament for planlægning og uddannelsestilrettelæggelse, medvirke til at understøtte pædagogisk og strategisk udvikling, ledelse tæt på medarbejderne samt drift og sikring af de økonomiske rammer for uddannelsen.

Du bliver en del af fakultetsledelsen på Det Pædagogiske- og Samfundsfaglige Fakultet og skal forvente, at der skal ske tværgående opgaveløsning, som du vil få ansvaret for. Vi vægter et tværfagligt sparringsrum, hvor de gode løsninger skal tilgodese alle fakultetets uddannelser. Vi søger derfor en sekretariatsleder, der har et helhedssyn på drift og udvikling af instituttet, fakultetet og KP som samlet organisation.

Som sekretariatsleder vil du referere til institutchefen, og du bliver nærmeste leder for et uddannelsessekretariat på ca. 13 medarbejdere, der er konsulenter, uddannelsesplanlæggere, koordinatorer, sekretærer m.fl. I medarbejdergruppen indgår også en faglig leder af kvalitet, strategi og analyse. Du vil indgå i instituttets ledergruppe, som foruden institutchefen består af 9 uddannelsesledere samt 1 forsknings- og udviklingsleder.

Udvikling af sekretariatets rolle og samarbejder
På KP er vi fælles om at skabe fremragende undervisning. Som leder af sekretariatet kommer du til at stå i spidsen for videreudviklingen af sekretariatets rolle og projekter på tværs af institut, fakultet og den øvrige organisation, så samspillet til samarbejdspartnere internt på Københavns Professionshøjskole, herunder Studieservice og Ledelsessekretariatet, bliver stærkere.

Fremsynet personaleledelse
Du skal som personaleleder være optaget af at skabe engagement og en god holdånd, hvor der er tydelige mål for opgaverne og samarbejdet, og hvor den enkelte medarbejder har gode muligheder for at udvikle sig. Du kan stå fast på ledelsesmæssige beslutninger og prioriteringer, og du skaber sammenhæng mellem de store ambitioner for uddannelsen, forskning og hverdagens undervisning.

I den daglige drift er det vigtigt, at du mestrer den løbende dialog med dine lederkollegaer og er opsøgende i forhold til samarbejdet med den øvrige organisation.

Drift og udvikling af uddannelsen
Som sekretariatsleder skal du medvirke til udviklingen af uddannelsen i tæt samarbejde med dine lederkollegaer, uddannelsens undervisere og institutchefen. Her har du ansvar for planlægning af og opfølgning på uddannelses-administrative opgaver, der ofte har stramme deadlines.

Sekretariatets opgaver består blandt andet af planlægning af studieåret og dataleverancer til den årlige strategi- og kvalitetsopfølgning til direktionen. Heri ligger et ansvar for at sætte nødvendige initiativer i gang, og at arbejdsgange og rutiner er effektive og strukturerede – også når kompleksiteten er høj. Her har du ansvaret for den databaseret ledelse, som kræver stærk politisk og strategisk forståelse. Du har desuden det økonomiske ansvar for sekretariatets budget.

Om dig
Du har erfaring med personaleledelse samt indgående kendskab til drift og udvikling af en administrativ, drift- og udviklingsorienteret funktion. Desuden har du en relevant kandidatuddannelse og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med/indsigt i uddannelsesverdenen og den faglighed, vi uddanner til på Institut for Pædagoguddannelse.

Herudover forstiller vi os, at du:

  • kan (projekt)lede og strukturere forandrings- og implementeringsprocesser samt inddrage relevante interessenter for at opnå høj kvalitet i opgaveløsning og resultat
  • har en stor arbejdskapacitet og kan prioritere mellem vigtige og til tider hastende opgaver, så deadlines overholdes
  • kan balancere stabil drift og fortsat udvikling i en hektisk hverdag med mange driftsopgaver
  • kan opnå følgeskab fra medarbejdere og kolleger samt præge og skabe resultater på tværs af fagligheder og funktioner
  • har gode samarbejdskompetencer og et stærkt fokus på kommunikation og kan kommunikere direkte og troværdigt til forskellige målgrupper.

Din arbejdsplads
Med ca. 5400 studerende og flere end 200 medarbejdere fordelt på Campus Carlsberg i København og Campus Nordsjælland i Hillerød og Campus Bornholm i Rønne, er pædagoguddannelsen på Københavns Professionshøjskole Danmarks største. Hver 3. pædagog, der dimitterer, er uddannet på vores institut.

Ledelsesgruppen og -grundlag
Du kommer til at indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde med institutchefen samt det samlede og engagerede ledelsesfællesskab på instituttet i en travl hverdag. Dertil har ledelsesgruppen et tæt samarbejde med fakultetets øvrige ledergrupper. Desuden vil du være en del af sekretariatsledergruppen på tværs i KP.

På KP leder vi med udgangspunkt i seks principper:

  • Vi leder med fokus på opgaven
  • Vi samarbejder ved at blande os i hinandens opgaver
  • Vi prioriterer kritik og dialog og realiserer vedtagne beslutninger
  • Vi er i tæt dialog med vores omverden
  • Vi begår fejl fremfor at sidde passivt tilbage
  • Vi sætter retning, der inspirerer og giver mening.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som sekretariatsleder med start den 1. februar 2024 eller snarest muligt derefter.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at være toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk. Her kan du også læse mere om Pædagoguddannelsen. Læs også om KP som arbejdsplads på vores karriereside.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte institutchef Kirsten Balle på tlf.: +45 41897442.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 04-12-2023.

Vi forventer at afholde samtaler den 7. og 14. december.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Mandag den 04. december 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1