Erfaring med skatteret? Vær med til at værne om retssikkerheden, når du behandler klagesager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Ligger dit faglige interessefelt inden for erhvervsskatteret? Bliv en del af Skatteankestyrelsen, hvor vi bl.a. behandler klager over erhvervsbeskatning. Brug dine juridiske kompetencer til uafhængig klagesagsbehandling og få en vigtig rolle, når du giver de forskellige sager et nyt, objektivt blik. Hver sag indeholder sin problemstilling, og fordi sagerne er så forskellige, bliver du hele tiden udfordret fagligt.

Sagsbehandling i et tværfagligt samarbejde
På 5. og 13. kontor i København vil vi gerne byde velkommen til flere sagsbehandlere, som brænder for skatteret, forvaltningsret og faglig fordybelse. Kontorerne er delt op i teams, hvor vi behandler klager over skat og moms inden for forskellige emner for erhvervsbeskatning for selskaber og erhvervsdrivende.

Du får selvstændigt ansvar for dine sager og mulighed for at blive specialist inden for et eller flere fagområder – du kan få indflydelse på, hvilke sagsområder du gerne vil dykke ned i. Der er plads til, at du kan fordybe dig i sagerne, som har stor variation. Du får tilknyttet en fast sparringspartner, som hjælper dig godt i gang, og vi har forberedt et grundigt onboardingprogram til dig.

Dine kolleger har erfaring fra både det offentlige og private erhvervsliv med regnskabsmæssig, skattefaglig eller juridisk baggrund. Vi arbejder i teams for at opnå specialiserede faglige miljøer og har en stærk sparrings- og feedbackkultur, hvor vi hjælper hinanden med at løse problemstillinger.

I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Dine ansvarsområder og primære opgaver

  • sager inden for fx skatte- og momsfradrag for selskaber og erhvervsdrivende, afskrivninger, kommanditselskaber, virksomhedsskatteloven, bogførings- og regnskabssager og lov om skattefri virksomhedsomdannelse
  • afholde møde med klagere og rådgivere
  • behandle klagerne og udarbejde forslag til afgørelse
  • deltage i møder i afgørelsesmyndighederne, Landsskatteretten og skatteankenævn.

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • fx er uddannet cand.jur., cand.merc.jur., cand.merc.aud., skatterevisor eller har en diplom- eller masteruddannelse inden for skatteretten.
  • gerne har en bred erfaring med skatteretlige problemstillinger og interesserer dig for faglig fordybelse og vil arbejde med den juridiske metode.
  • kan skabe overblik over omfattende og kompliceret materiale samt arbejder selvstændigt og driftsorienteret med sagerne.
  • vil deltage i faglig sparring, vidensdeling og samarbejde på tværs af de forskellige teams og kontorer.

Din nye kollega Carsten Lagoni glæder sig til at møde dig
”Hos os bliver du en del af et miljø, hvor vi brænder for skatteretten og den faglige fordybelse. Du følger dine sager fra start til slut, men vi lægger stor vægt på sparring og videndeling – både i vores teams og på tværs af kontorerne. Derfor gennemgår vi gerne problemstillinger med hinanden. Det giver inspiration og løfter det faglige niveau. Og så bliver du en del af et miljø, hvor vi generelt har en god opmærksomhed over for hinanden – både arbejdsmæssigt og privat: Vi tjekker gerne ind hos hinanden over en kop kaffe”, fortæller chefkonsulent Carsten Lagoni.

Vidste du…

… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om, hvilken skat eller moms de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 29. januar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Carsten Lagoni på tlf. 3376 0277.

Vi læser ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt.

Vi bruger personligheds- og adfærdstest og eventuelt logisk test som dialogværktøj på 2. samtaler.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato er 1. april 2024.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er i København helt centralt ved Vesterport Station på adressen Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1