Chef for fleksible mobilitetsløsninger til Movia

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vores nuværende chef for Flextrafik går på pension, og vi søger en ny chef med en udvidet portefølje for de samlede fleksible mobilitetsløsninger i Movia.

Vi søger en chef, der trives i en politiskstyret organisation og brænder for interessevaretagelse og samarbejde med aktører på mobilitetsområdet.

Movias strategiske mål er at bidrage til en tværgående, sammenhængende mobilitet og kunne tænke langsigtet i forhold til kommuners og regioners samlede udbud af kollektiv trafik.

De fleksible mobilitetsløsninger løser en vital samfundsopgave ved at sikre mobilitet for de borgere, som af den ene eller anden grund ikke kan benytte den traditionelle kollektive transport. Enheden koordinerer, udbyder, planlægger, afregner og driftsstyrer en række af kommunernes og regionernes lovmæssige persontransportopgaver.

Ansvar
Som chef for fleksibel mobilitet vil du få personalesansvar for 10 medarbejdere.

Du vil få ansvaret for de mere overordnede og tværgående opgaver, som dialog med kommuner, regioner og interesseorganisationer om udvikling af den daglige drift, udarbejdelse af beslutningsoplæg, trafikale og økonomiske analyser og budgetansvar for Movias fleksible mobilitetsløsninger. Derudover har du ansvar for en række fællesadministrative funktioner, der tager sig af kundehenvendelser og håndtering af kundeklager.

Du vil få en central rolle i udviklingen af flextrafikområdet og nye fleksible mobilitetsløsninger, som er et vigtigt indsatsområde i Movias strategi. Der skal udvikles nye tilbud og services til forskellige kundegrupper og i geografier, hvor de almindelige gule busser ikke kan give en tilstrækkelig og effektiv betjening. Udviklingen skal ske med afsæt i kundedialog om behov og ønsker og i tæt dialog med øvrige relevante områder i Movia samt med interessenter og de andre trafikselskaber i Danmark.

Målet er at sikre tilgængelighed til kollektiv trafik for alle og forankre nye fleksible produkter (f.eks. samkørsel og Nærbus) i Flextrafik. Der skal udvikles en driftsmodel som sikrer og udnytter sammenhængen med de nye og de eksisterende flextrafikprodukter.

Hvem er du?
Vi søger en chef for fleksibel mobilitet, som er udviklingsorienteret med interesse og forståelse for drift og de mange interessenter som er på flextrafikområdet. Du må meget gerne komme med en kommerciel erfaring som kan understøtte ønsket om kundebaseret udvikling af services og driftsmodellen for fleksible mobilitetstilbud. Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med politiske processer og samarbejde med interessenter. Du skal være samarbejdsorienteret da Flextrafik har mange både interne og eksterne samarbejdsflader, herunder til interesseorganisationer, operatørbranchen de øvrige trafikselskaber og myndigheder. Det er desuden vigtigt at kunne forstå og agere i en politiskstyret virksomhed.

Movia som arbejdsplads
Movia transporterer årligt over 175 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbane-strækninger og fem forskellige Flextrafik-ordninger – det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab. Vi arbejder aktivt med den grønne omstilling og sætter løbende elektriske busser og havnebusser i drift, så vi kan nå vores ambition om at være fossilfrie i 2030.

Movia er desuden en dynamisk arbejdsplads. Vi løser problemer i driften nu og her, fordi vores passagerer er afhængige af bus, tog og Flextrafik i hverdagen og til fritidsformål. Vi arbejder også for at forbedre vores produkter og services på den lange bane.

Vi bor centralt placeret mellem Valby St. og København Syd St. (tidl. Ny Ellebjerg St.), og du kan tage bussen lige til døren på Toftegårds Plads. Vi har en uformel omgangstone, og som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge egne arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv.

Movia er et fælleskommunalt selskab, hvorfor vi følger overenskomster og aftaleforhold på HR-området, som er gældende for Kommunernes Landsforening (KL) samt øvrig lovgivning for det offentlige område.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og akademikere i kommuner samt ”Aftale om aflønning af chefer og kommuner i regioner”.

Løn forhandles individuelt med relevant faglig organisation. Nettolønnen tillægges en arbejdsgiverbetalt pension på 20,74 pct.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse senest den 1. april 2024.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kan du se stillings- og personprofil her https://www.moviatrafik.dk/media/xmjhfjvm/stillingsprofil-chef-flextrafik-lkl.pdf.

Ansøgningsfrist er søndag den 11. februar 2024.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Plandirektør Per Gellert på telefonnr. 40 70 36 46.

Der vil indgå en personlighedstest i rekrutteringsforløbet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Valby
  • Søndag den 11. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Have you seen our website or social media? Was your first thought that we nailed our positioning and content, and it’s crystal clear, that this company is delivering best in class logistics and sof..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Are you a dynamic individual motivated to strategically lead and operationalise cash programming interventions in one of Denmark’s leading humanitarian organisations? Then the Global Humanitarian A..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3