Medarbejdere til dokumentation og arkivundersøgelser til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du en ørn til arkivundersøgelser, og er der detektiv i dit dna? Kan du give den bedste service til vores kunder? Trives du med en arbejdsdag, der indeholder en god blanding af udfordringer og mere ruti-neprægede arbejdsopgaver? Så har du her mulighed for at komme med på holdet i en af Danmarks ældste kulturinstitutioner.

Med næsten 1000 års analog og digital samfundsdokumentation er Rigsarkivet Danmarks hu-kommelse og videncenter for det danske samfunds udvikling. Vi indsamler, bevarer og leverer originale dokumenter og data, der understøtter videns- og retssamfundets behov og skaber nye indsigter og forståelser af vores samfund. I Rigsarkivet bliver du del af en ambitiøs og mo-derne organisation. I tæt samarbejde med vores brugere, arbejder vi kontinuerligt på at være en vigtig spiller i den offentlige digitale infrastruktur, så vores store mængde data skaber størst mulig værdi for borgere, forskere, virksomheder og offentlige myndigheder.

Jobbet
Dine arbejdsopgaver er primært dokumentationsarbejde, der består af identifikation af oplys-ninger i det materiale, der afleveres til Rigsarkivet. Du arbejder især med at identificere ar-vinger. Andre typer af dokumentationsarbejde kan være undersøgelser med karakter af slægtsforskning. Vi sammensætter din opgaveportefølje efter dine kvalifikationer.

Du kan lejlighedsvis komme til at arbejde med ordning og pakning af arkivalier, hvilket forud-sætter en god fysik. Overordnet fordrer arbejdet, at du besidder en høj grad af ordenssans og forståelse for vigtigheden af, at arbejdet udføres minutiøst og effektivt. Det er samtidig af væ-sentlig betydning, at du har forståelse for, at vi arbejder på kommercielle vilkår, og derfor vægter produktivitet særdeles højt - dog aldrig på bekostning af kvalitet.

Om os
Du bliver en del af Rigsarkivets enhed for Indtægtsgivende Aktiviteter, hvor vi løser opgaver mod betaling inden for de arkivfaglige områder dokumentation, registrering og ordning, ar-kivundersøgelser, digitalisering samt konsulentvirksomhed for offentlige myndigheder.

Du bliver en del af en enhed med høj faglighed, stort engagement og godt humør. Samlet er vi cirka 34 gode og yderst engagerede kolleger fordelt på Rigsarkivets forskellige lokationer. I København indgår du i et dokumentationsteam, som består af 11 kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi glæder os til at inddrage dig i vores gode fællesskab om-kring opgaveløsningen.

Vi har til huse centralt i indre København med Hovedbanegården lige om hjørnet. Hos os bety-der tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og vi-dendeling på tværs af Rigsarkivet er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan aftales løbende med en-hedschefen, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Det er vigtigt for os, at du får en god start i Rigsarkivet. Der bliver lagt et onboardingprogram, hvor du får rig mulighed for at lære dine nye kollegaer og organisationen at kende samt kom-me godt i gang med dine arbejdsopgaver.

Om dig
Vi lægger ikke så meget vægt på, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har, som på dine faglige kvalifikationer. Desuden kan du navigere i Rigsarkivets samlinger og læse håndskrevne materialer eller ønsker at lære det. Du har erfaring med forvaltningsopgaver, offentlig sags-behandling og borgerkontakt. Vi søger dig, der
• Kan læse forskellige ældre håndskrifter, som minimum fra 1900-tallet
• Kan håndtere et arbejdstempo, hvor der kan være meget travlt
• Formår og ønsker at arbejde digitalt
• Forstår vigtigheden i korrekt dokumentation af begivenheder i menneskers liv
• Kan arbejde selvstændigt og i teams
• Har en robust fysik der kan holde til ordningsarbejde, med mange løft
• Har erfaring med at betjene kunder via mails og telefon
• Kan levere god service og forventningsafstemme med kunder
• Er vedholdende og spørger om hjælp, når en opgave driller

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og HK/Stat efter principperne i Ny Løn. Stillingen forventes indplaceret i løngruppe 2, sats 2.

Stillingerne er placeret i Rigsarkivets enhed Indtægtsgivende aktiviteter og arbejdsstedet er Kalvebod Brygge 34.

Den ugentlig arbejdstid er i gennemsnitlig 37 timer.

Der er tale om en stilling med fastansættelse og en stilling som barselsvikar til udgangen af 2024.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Vi indhenter straffeattest.

Ansøgning
Send os en motiveret ansøgning, CV og dokumentation for eventuel uddannelse og erhvervser-faring via Rigsarkivets rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ’Søg stillingen’ nederst på siden.

Vi skal have din ansøgning senest tirsdag den 6. februar 2024.

Samtaler forventes afholdt i uge 8 på Kalvebod Brygge 34, København.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos arkivar og teamleder Line S. Kappel på tlf. 41 71 73 28 eller enhedschef Jesper Steffensen på tlf.nr. 41 71 74 57

Du kan også læse mere om Rigsarkivet på www.Rigsarkivet.dk

Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning i personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 06. februar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Stillingen vil i første omgang være fra hurtigst muligt med en varighed på 1 år. Der vil være god mulighed for forlængelse og fast kontrakt med L’Oréal på sigt. L’Oréal søger en ny kollega som har .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for gæsteservice, hotelbranchen og ledelse og er du på udkig efter dit næste job inden for konferencer og events, så er du måske vores nye Front Office Manager til vores kongresreception..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Har du en baggrund indenfor administration? Har du sans for detaljer, deadlines og koordinering? Har du nemt ved kontakt med mange mennesker både pr. telefon og mail, og kan du holde et strukturer..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1