Lektor i musikpædagogik med vægt på samskabelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Ved Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) er en stilling som lektor i musikpædagogik med vægt på samskabelse ledig til besættelse pr. 1. august 2024.

Stillingen
Uddannelserne på Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) har som mål at klæde de studerende på til et bæredygtigt arbejdsliv på et arbejdsmarked med få stillinger, hvor det at kunne skabe sin egen beskæftigelse er afgørende. I den sammenhæng er evnen til at udvikle og gennemføre projekter i samarbejde med andre central. Derfor rummer uddannelserne på RMC flere faglige forløb, hvor samskabelse er omdrejningspunktet, herunder ikke mindst det obligatoriske praktiksemester Eksternt Kollaborativt Integreret Projekt (EKIP) på bacheloruddannelserne Musiker, Komposition og Musikproduktion.

Det nye lektorat i musikpædagogik skal understøtte denne indsats yderligere, og lektoren skal sammen med de øvrige undervisere inden for fagområdet udvikle og drive undervisningen inden for fagområdet.

Stillingen omfatter:

  • Undervisning i fagene Musikpædagogik og Eksternt Kollaborativt Integreret Projekt (EKIP) på bacheloruddannelserne Musiker, Komposition og Musikproduktion samt i faget Pædagogik på kandidatuddannelsen Music Education.
  • Videnproduktion inden for pædagogisk udviklingsvirksomhed[1]
  • Faglig koordinering, vejledningsopgaver og prøvemedvirken.

For information om fagene henvises til uddannelsernes studieordninger, som findes på konservatoriets hjemmeside.

Undervisningssproget er dansk. Undervisere på RMC forventes at kunne gennemføre undervisning på engelsk, hvor det skønnes relevant.

Kvalifikationer
Der foretages en samlet vurdering af ansøgerens kvalifikationer, hvor der lægges vægt på, at ansøgeren:

  • har omfattende undervisningserfaring inden for fagområdet på konservatorieniveau;
  • kan dokumentere pædagogisk udviklingsvirksomhed på internationalt niveau og
  • kan dokumentere omfattende erfaring med varetagelse af fagligt ansvar og koordination på videregående uddannelsesniveau.

Særlig kvalificeret indsats og nyudvikling på fagområdet vil vægte i den samlede vurdering ved besættelse af stillingen.

Ansøgningen
Ansøgningen skal indeholde:

  • Motiveret ansøgning (højst 5.000 anslag)
  • Curriculum Vitae (CV), der bl.a. rummer en oversigt over ansøgerens undervisningserfaring inden for de opslåede fagområder på konservatorieniveau og erfaring med varetagelse af fagligt ansvar og koordination på videregående uddannelsesniveau (højst 7.500 anslag).
  • Kopi af eventuelle eksamensbeviser
  • Dokumentation for gennemført pædagogisk udviklingsvirksomhed (højst 2.500 anslag).
  • Redegørelse for ansøgerens vision for den videre udvikling af fagområdet (højst 7.500 anslag)

Ansøgninger, hvor påkrævet dokumentation mangler, afvises.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen besættes på deltid med et gennemsnitligt ugentligt timetal på minimum 15 timer om ugen, hvilket svarer til en 40% stilling.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten samt cirkulære af 4. februar 2022 om stillingsstruktur for kunstnerisk/videnskabeligt personale ved musikkonservatorierne under Kulturministeriet. Lønindplacering afhænger af din anciennitet og kvalifikationer. Evt. tillæg forhandles særskilt. Bibeskæftigelse vil være tilladt i det omfang, det er foreneligt med ansættelsen på RMC.

Bedømmelse af ansøgere sker i henhold til Kulturministeriets bekendtgørelse nr. 1123 af 22. august 2018 om ansættelse af kunstnerisk/videnskabeligt personale ved visse uddannelsesinstitutioner under Kulturministeriet. Rektor udpeger sagkyndige personer til at foretage en faglig bedømmelse af de modtagne ansøgninger. Når bedømmelsen foreligger, modtager ansøgeren den del af bedømmelsen, som angår den enkelte ansøger. De ansøgere, der indkaldes til ansættelsessamtale, deltager i sammenhæng hermed i en undervisningsprøve.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Henrik Sveidahl, tlf. 4188 2517. Oplysninger om konservatoriet kan findes på www.rmc.dk.

Ansøgning og bilag skal sendes elektronisk senest den 8. februar 2024. Ansættelsessamtaler, herunder undervisningsprøve, forventes afholdt i uge 20.

RMC er en videregående kunstnerisk uddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Konservatoriet arbejder på at indfri følgende vision:

RMC er en pionér blandt uddannelses-, videns- og kulturinstitutioner inden for samtidsmusik. På RMC udvikler studerende og ansatte sig i et dynamisk miljø baseret på inspirerende dialog og nyskabende udforskning. RMC uddanner fremtidens innovatorer, som skaber musik og musikopleveler, der beriger og bevæger. Båret af dyb indsigt og højt udviklet kunnen træder RMC’s dimittender aktivt ind i samfundet og forløser potentialer i et mangfoldigt netværk af relationer, både lokalt og globalt.

Rytmisk Musikkonservatorium ser et mangfoldigt uddannelses- og udviklingsmiljø som en forudsætning for at kunne indfri sin vision (om at være en pionér blandt uddannelses-, videns- og kulturinstitutioner inden for samtidsmusik, der uddanner fremtidens kunstneriske innovatorer). RMC opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, kunstnerisk baggrund, social baggrund, etnisk baggrund og nationalitet samt individuelle psykiske og fysiske forudsætninger til at søge de ledige stillinger.

[1] Pædagogisk Udviklingsvirksomhed (PUV) er en af tre typer viden, som konservatoriets uddannelser baseres på – hvor de to øvrige er kunstnerisk udviklingsvirksomhed og forskning. Gennem PUV skaber undervisere viden om og udvikler konservatoriets egen pædagogiske praksis som uddannelsesinstitution samt skaber viden om og udvikler den pædagogiske praksis, som konservatoriets studerende uddannes til at udøve i deres fremtidige arbejdsliv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • København K
  • Torsdag den 08. februar 2024

Lignende jobs

  • Lærer (studiejob) i København N

    Brænder du for din profession som laborant? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine form..
    • Lærer
    • København N
    Få mere info
  • Lærer i København

    Er du god til at formidle? Kan du forenkle problemstillinger? Har du erfaring med undervisning og digital formidling, og kan du yde support i høj kvalitet? Så er stillingen som underviser/supporte..
    • Lærer
    • København
    Få mere info
  • Lærer i Dragør

    Kunne du tænke dig et job, hvor dine idéer og kreativitet er med til at styrke de faglige og sociale kompetencer for elever med særlige behov på den nyoprettede specialklasserække under Dragør Skol..
    • Lærer
    • Dragør
    Få mere info
  • Lærer i København

    Er du en person som motiveres af et meget afvekslende job? Er du serviceminded af natur, og er god til at tage initiativ? Og er du en person som motiveres af at være ansigtet udadtil?JobbetPå ve..
    • Lærer
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0