Studieadministrativ medarbejder til eksamensteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at være en del af vores eksamensteam, som arbejder med drift og løbende udvikling af de studieadministrative opgaver på eksamensområdet på pædagoguddannelsen og pædagogisk assistentuddannelse? Er du dygtig til at samarbejde, og har du både overblik og sans for detaljen? Så er du måske den kollega, vi leder efter. 

Om jobbet     
Som studieadministrativ medarbejder i eksamensteamet bliver du en del af et fagligt miljø, som har vores studerendes prøver og eksaminer som omdrejningspunkt.

Vi er et team med plads til forskellighed, som vægter det gode kollegiale samarbejde højt. Vi arbejder tæt sammen i teamet, og vi har stort fokus på struktur i opgaveløsningen. Vi sætter pris på åbenhed, ærlighed og at dele viden, lære af hinanden og udvikle os fagligt, både som individer og team. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at: 

  • understøtte pædagoguddannelsen og pædagogisk assistentuddannelse med administration af eksamen til uddannelsernes ca. 6.600 studerende
  • planlægge og afvikle mundtlige og skriftlige prøver, herunder at lave prøveplaner, bestille censorer, lave eksamensbeviser og meget mere
  • give vores studerende og samarbejdspartnere en god serviceoplevelse
  • bidrage til systematisk at udvikle teamets arbejdsgange og processer.

Om dig
Vi forestiller os, at du enten er kontoruddannet eller har en uddannelse inden for fx offentlig administration. Som person er du positiv, selvstændig og initiativrig og kan lide at have kontakt med kolleger, studerende, undervisere og andre samarbejdspartnere. Du har lyst til at indgå i et team, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden. Du lægger vægt på at være en god kollega og forventer det samme af os.

Derudover forestiller vi os, at du:   

  • har systemsnilde og forstår, at pålidelige data er en forudsætning for god studieadministration og sagsbehandling
  • er selvstændig bruger af Excel og kan arbejde systematisk og struktureret i forskellige typer af IT-systemer
  • er serviceminded og sætter de studerende i centrum i din opgaveløsning
  • er god til at prioritere opgaverne – også når der er travlt
  • er god til og kan lide at arbejde struktureret og med deadlines
  • er en god formidler, både skriftligt og mundtligt.

Om os
Studieservice har ca. 160 medarbejdere fordelt i syv afdelinger. Studieservice varetager opgaver inden for studieadministration, studievejledning, SU og optag, eksamens- og praktikadministration, international udveksling, uddannelsesjuridisk bistand samt projektledelse og ledelsesinformation.
Du bliver en del af en afdeling på 24 medarbejdere organiseret i fire teams. Eksamensteamet består af en faglig koordinator, fem medarbejdere (studieadministrative koordinatorer), en kontorelev og to studentermedhjælpere.

Vi tilbyder:

  • Et stærkt arbejdsfællesskab med kollegaer i og uden for Studieservice
  • En spændende arbejdsplads i udvikling
  • Selvstændighed i opgaveløsningen samtidig med, at du er en del af et team.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studieadministrativ koordinator med start den 1. maj 2024. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Stine Munkedal Kjær på tlf.: +45 41897141 eller faglig koordinator Linda Lykkegaard på tlf.: 23847614.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 03-03-2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 11.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København V
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Stillingen vil i første omgang være fra hurtigst muligt med en varighed på 1 år. Der vil være god mulighed for forlængelse og fast kontrakt med L’Oréal på sigt. L’Oréal søger en ny kollega som har .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for gæsteservice, hotelbranchen og ledelse og er du på udkig efter dit næste job inden for konferencer og events, så er du måske vores nye Front Office Manager til vores kongresreception..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetSom kommende medarbejder hos Novo Nordisk kan du se frem til at blive en del af en dynamisk international virksomhed. Din fornemmeste opgave bliver at hjælpe til med diverse administrative .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1