Juridiske sagsbehandlere til personbeskatningsområdet – i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Motiveres du af at arbejde med juridisk sagsbehandling og samfundsrelevante skatteretlige problemstillinger? Og vil du gerne indgå i en faglig stærk enhed på en fleksibel arbejdsplads – så er du vores nye kollega! Vi søger medarbejdere til vores fagkontor for personbeskatning og omkostningsgodtgørelse, gerne både erfarne juridiske sagsbehandlere og nyuddannede med interesse for skatte- og forvaltningsretten.

Juridisk sagsbehandling på et velfungerende kontor
Bliv en del af Skatteankestyrelsens 12. kontor i Odense, hvor vi behandler klager over Skattestyrelsens afgørelser og bindende svar inden for personbeskatningsområdet vedrørende fx beskatning af indtægter, gaveafgifter, fradrag og personalegoder, omkostningsgodtgørelse samt en bred vifte af forvaltningsretlige problemstillinger.

Fælles for alle vores sager er, at de ofte rejser interessante og komplicerede juridiske spørgsmål, som har afgørende betydning for omverdenen. Vi har fokus på effektiv og grundig klagesagsbehandling af høj kvalitet, hvor den gode relation til borgerne, afgørelsesmyndighederne og øvrige interessenter spiller en afgørende rolle. Vi brænder for juraen og faglig fordybelse i vores arbejde med at sikre retssikkerheden. Som sagsbehandler spiller du en vigtig rolle, når du dykker ned i den juridiske sagsbehandling og giver sagerne et nyt, objektivt blik.

Du træder ind i et velfungerende kontor med et godt fællesskab og et højt fagligt niveau. Vi vægter sparring, vidensdeling og god trivsel højt. Du får tilknyttet en fast mentor, når du starter hos os, og du får rig mulighed for faglig sparring efter dit behov med dygtige jurister. Vi tilrettelægger desuden et onboardingprogram til dig.
I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Dine ansvarsområder og primære opgaver
Du får ansvaret for dine egne sager, som du vil følge fra start til slut. Du vil stå for blandt andet at

  • tilrettelægge sagsforløbet.
  • afholde møde med borgere og repræsentanter.
  • udarbejde indstilling til afgørelse.
  • være med til at sikre og vedligeholde høj faglighed på personbeskatnings- og omkostningsgodtgørelsesområdet.

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. eller har en masteruddannelse inden for skatteret og/eller har en anden relevant juridisk eller skattefaglig baggrund. Du kan både være nyuddannet (AC-fuldmægtig) eller have erfaring med sagsbehandling.
  • er interesseret i skatteret og kan omsætte dine skatte- og forvaltningsretlige kompetencer til løsning af konkrete problemstillinger – og kan sikre den rette kvalitet i sagerne til rette tid.
  • har fokus på juridisk korrekthed og procesretfærdighed og kan lide at arbejde med juraen i det skriftlige arbejde og kommunikerer klart og tydeligt både i tale og på skrift.
  • arbejder selvstændigt og tager ansvar samtidig med, at du har lyst til at være en aktiv del af det faglige og sociale fællesskab og bidrage til god trivsel på vores kontor.

Din nye kollega Lene Engelstoft glæder sig til at møde dig
”På 12. kontor er vi inddelt i tre teams, hvor vi har et godt fagligt fællesskab, som jeg sætter stor pris på. Her er en uformel stemning, hvor du kan sparre med dine kolleger om både stort og småt. Vi er altid klar til at hjælpe hinanden. Jeg synes, det er spændende at specialisere mig inden for personskatteretten samtidig med, at jeg ser mange forskellige problemstillinger og dermed hele tiden bliver fagligt udfordret. I vores team kommer vi hinanden ved og er gerne sociale efter arbejde, fx med en spilleaften”, fortæller fuldmægtig Lene Engelstoft.

I Skatteankestyrelsen går vi op i at lære hinandens kernekompetencer at kende og forstå, hvad vores individuelle forskelligheder betyder for vores måder at samarbejde på.

Vidste du…

… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via linket ”Søg jobbet” senest den 26. oktober 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef for 12. kontor, Nina Mogensen, på tlf. 3376 0281.

Vi læser ansøgninger løbende og afholder som udgangspunkt 1. samtaler i uge 44 og 2. samtaler i uge 45. Vi bruger personligheds- og adfærdstest og eventuelt logisk test som dialogværktøj på 2. samtaler.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato og arbejdssted
Startdato er 1. januar 2024 eller efter aftale.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er som udgangspunkt Thomas B Thriges Gade 44-48, 5000 Odense C. Skatteankestyrelsen ligger helt centralt i Odense få minutters gang fra stationen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense C
  • Torsdag den 26. oktober 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Kunne du tænke dig at være en del af vores vagtplanlæggerteam og stå for planlægning og styring af det daglige fremmøde for en tværfaglig gruppe af social-og sundhedsassistenter, sygeplejersker og .
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Medarbejder til team Controlling i Regnskab og Økonomistyring i Økonomi, Planlægning og Data på OUH.Er du en teamplayer, der elsker fælles opgaver og har den helt store interesse for budget og re..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    HR-konsulent til HR ForhandlingHar du lyst til at arbejde med en bred variation af forhandlingsopgaver? Og har du værktøjskassen i orden og erfaring med forhandling af overenskomstspørgsmål..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense

    Vil du være en del af udviklingen af Danmarks tredje største by? Har du lyst til at indgå i et team, der understøtter topledelsen i en ambitiøs og udviklingsorienteret kommune? Trives du med varier..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 1