Sagsbehandler til Fastholdelsesservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Da én af vores kære kollegaer har søgt nye udfordringer, søger vi nu en ny kollega i vores gruppe Fastholdelsesservice ved Center for Job, Uddannelse og Rekruttering. Så har du lyst til at indgå i et afvekslende og spændende samarbejde med at fastholde sygemeldte borgere, som har brug for hjælp eller støtte til at forblive på arbejdsmarkedet, så har du her chancen.
Fastholdelsesservice, er en faglig stærk gruppe med 7 sagsbehandlere og 3 fastholdelseskonsulenter, som prioriterer høj faglighed og service overfor borgerne, samt et stærkt socialt sammenhold.
Som sagsbehandler i gruppen kommer du primært til at arbejde med to typer af opgaver; sygedagpengesager og sager vedr. afklaring af fremtidig tilknytning til arbejdsmarkedet.

I sygedagpengesager arbejder vi med sygemeldte borgere, der er tilknyttet en arbejdsgiver. Arbejdet består i personlige eller telefoniske opfølgningssamtaler med fokus på støtte til tilbagevenden, iværksættelse af beskæftigelsesrettede tiltag og revurdering, hvor vi skal træffe afgørelse, om eventuel forlængelse af sygedagpengeperioden. Undervejs sker der løbende vurdering af den enkeltes uarbejdsdygtighed igennem dialog med borgeren, og på baggrund af indhentet materiale.

I sager om afklaring af fremtidig tilknytning til arbejdsmarkedet, er det typisk borger eller arbejdsgiver, der tager kontakt til jobcentret. Udgangspunktet er ofte en medarbejder, der af helbredsmæssige årsager har svært ved at magte jobbet, og her er opgaven fokuseret omkring undersøgelse af mulighed for støtte, kompenserende ordninger eller andre tiltag, der kan bidrage til en fastholdelse. Der kan også blive tale om egentlige forløb, hvor arbejdsevnen afklares og sagen på sigt skal forberedes til at blive behandlet af kommunens rehabiliteringsteam mhp. vurdering af fleksjob, førtidspension eller ressourceforløb.

Som sagsbehandler i sygedagpengegruppen kommer du således i kontakt med mange borgere og samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt, at du:

  • Evner at skabe et tillidsfuldt og involverende samarbejde med borgere og andre aktører.
  • Er god til at kommunikere og formidle fx lovstof og afgørelser på en klar og forståelig måde.
  • Er god til selvstændigt at administrere og planlægge din tid.
  • Har en professionel tilgang til mødet med borgere, og samtidig er i stand til at balancere empati og evnen til at formidle og agere indenfor lovgivningen.
  • Har den personlige styrke til at møde mennesker, der oplever sig presset grundet sygdom.
  • Trives med krav om dokumentation og kan kommunikere klart og entydigt på skrift og i tale.
  • Trives med faglige drøftelser, refleksion og løbende fokus på kvalitet og udvikling.
  • Anser det for naturligt at byde ind med dine tanker og viden til gruppen.

Du vil få ansættelse i et spændende fagområde, der er dynamisk og i konstant bevægelse.

Sygedagpengeloven er sammen med Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og Lov om aktiv socialpolitik centrale for dit arbejde og du skal selvfølgelig være indstillet på hele tiden at være fortrolig med lovgivningen.

Du får en gruppe kolleger, der er engagerede og dedikerede til opgaven, fagligt stærke og som vægter samarbejdet og en fælles faglig udvikling i gruppen. Vi vægter derudover også et godt arbejdsmiljø med hjælpsomhed og godt humør.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være socialrådgiver, men du kan også have anden relevant, spændende eller lignende erfaring – gerne indenfor myndighedsarbejde.

Stillingen er en ordinær ansættelse med start så hurtigt som muligt og senest den 1. december 2023. I stillingen er der mulighed for at præge og planlægge dine konkrete opgaver, arbejdet og arbejdstiden - dog under hensyntagen til tidsfrister mm. jf. lovgivningen.

Når man arbejder med borgere som er sygemeldte og har det svært psykisk og/eller fysisk, er vigtige kompetencer hos dig også; empati, venlighed, positivt livssyn samt selvfølgelig et grundigt kendskab til og indblik i områdets lovgivning og se mulighederne heri. Dertil forventer vi, at du har eller vil erhverve dig teoretisk kendskab til den systemiske tilgang, suppleret med Empowerment, da dette er vores udgangspunkt for samarbejdet med borgerne.

Hvis ovenstående har fanget din interesse – så skynd dig at sende en ansøgning afsted til os.

Har du konkrete spørgsmål, eller vil du vide mere, så er du altid velkommen til at kontakte nærmeste leder Mikael Schenk på mail: [email protected].

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen.

Ansøgningsfrist
26-10-2023

Samtaletidspunkt
i uge 43 & 44

Ansættelsesdato
01-12-2023

Kontaktperson
leder af Beskæftigelsesservice
Mikael Joakim Schenk
56923930 / 30181891

Arbejdssted
Beskæftigelsesservice
Landemærket 26, 3700 Rønne

En arbejdsplads, der binder øen sammen
BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads.

Vi hjælper dig på plads
Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

Center for Job, Uddannelse og Rekruttering
Center for Job, Uddannelse og Rekruttering prioriterer en rummelig og åben arbejdsplads, der giver mulighed for fleksibilitet og plads til forskelligheder. Mangfoldighed ser centeret som en styrke, og værdsætter at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige personlighed og evner. Center for Job, Uddannelse og Rekruttering er et center, der rummer arbejdsopgaver som borgerservice, sagsbehandling, kontakt til virksomheder, beskæftigelsestilbud, projekter mm.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Rønne
  • Torsdag den 26. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1