[xxxxx] personaleassistent til vores kontor i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Er du under uddannelse og søger et studiearbejde, hvor du har mulighed for at få fingrene i mange forskellige HR-opgaver indenfor vikar- og rekrutteringsløsninger? Er du morgenfrisk og elsker du at yde en god service? Så er du måske vores nye personaleassistent i Odense!

Om jobbet:

Vores dygtige personaleassistent Mads har fået travlt med rollen som far ved siden af studiet! Vi søger derfor en morgenfrisk personalassistent, der yder en god telefonisk service og som kan holde mange bolde i luften til vores kontor centralt beliggende ved Odense Havn.

VKAREN.DK er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau, der hjælper virksomheder i alle brancher med at finde de medarbejdere, de har brug for. Det kan være alt fra korte vikariater på en enkelt dag til fastansættelser. Du bliver en del af vores stærke bookingteam af engagerede og motiverede medarbejdere, der hver især brænder for det, de laver.

På morgenvagten har du ansvaret for at åbne kontoret i Odense C, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. vil være at dække sygemeldinger samt ekstra behov for bemanding ved vores kunder. Dette gøres udelukkende telefonisk.

Dine primære opgaver:

  • Servicering af kunder og vikarer, primært på telefonen
  • Ordrehåndtering og matching af vikarer til vores kunders behov
  • Registrering af vikarer i ERP-system
  • Administrative opgaver i vores interne vikarsystem
  • Besvarelse af indkomne mails, ansøgninger mv.
  • indtastning og vedligehold af data
  • Lettere kontorrengøring
  • Andre forefaldende opgaver

Mads fortæller om jobbet:
Hos VKAREN.DK får man et studiejob, hvor man har ansvar for både kunder og vikarer. Det er et perfekt studiejob, hvis man søger egenskaber og forståelse indenfor HR og dens mange grene. Man arbejder i et frit og hjælpsomt kontormiljø, og får stor tillid fra både ledere og medarbejdere, hvor der i øvrigt altid er plads til et godt grin.

Selve jobbet kan til tider gå meget hurtigt, så man skal kunne holde tungen lige i munden, og prioritere sin tid. Det gode ved at arbejde om morgenen er at det giver en masse frihed til både studie og fritidsaktiviteter senere på dagen og i weekenden.

Arbejdstiden er fra kl. 6.00-9.00, 2-4 hverdage om ugen. I er to personaleassistenter, der skal dække ugens fem dage ind. Der vil være ekstra vagter i forbindelse med ferieperioder, eks. i sommerferien og til jul, hvor der kan være mulighed for at arbejde fuld tid i nogle uger.

Vi forventer:

Vi forestiller os, at du er under uddannelse og har et par år tilbage af studiet. Du er et udpræget A-menneske eller hvert faldt trives du med at stå tidligt op! Du har smil i stemmen og dit servicegen er i top – selv kl. 06.00 om morgenen. Du er fleksibel, selvstændig og ansvarsbevidst, da du vil sidde selv de første par timer. Du har flair for kommunikation, både mundtligt og skriftligt. Udover at besvare henvendelser telefonisk, kan der også komme henvendelser på mail. Du arbejder meget struktureret og kan holde overblikket, når der er travlt.

Din profil:

Du trives med at yde en god service. Du er serviceminded, løsningsorienteret og mestrer mange opgaver på én gang. Du bliver ikke presset, hvis der er mange gule post-it-sedler på dit bord – tværtimod motiveres du af at få eksekveret mange opgaver i løbet af en dag. Du har en positiv tilgang til tingene og er en holdspiller, som altid er klar til at hjælpe dine kolleger.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt studiejob, hvor du kommer i kontakt med mange forskellige mennesker. Du kan udvikle dine i forvejen gode kommunikationsevner, og du får mulighed for både personlig og faglig udvikling. Du vil komme igennem et grundigt oplæringsforløb, og der er altid en kollega du kan ringe og spørge om hjælp.
På kontoret har vi en uformel, humoristisk omgangstone. Vi hjælper hinanden og arbejder tæt sammen som team. Selvom du sidder alene de første par timer om morgenen, er det vigtigt, at du bliver en del af teamet. Vi har sociale arrangementer flere gange om året, og vi nyder generelt at bruge tid sammen. Udenfor arbejdstiden booker vi bl.a. af og til en padelbane, prøver nye former for fitness eller konkurrere i et escape room. Det kan også være en spontan fredagsbar, hvor vi spiller en gang ”hang-man” på tavlen. Vi er altid åbne overfor dine gode ideer til noget, som vi skal prøves.

Du bliver en del af en professionel og veletableret virksomhed med 22 ansatte, som arbejder ud fra værdierne: Fremsynet, Nærværende, Kompetente og Engagerede.

Ansøgningen:

Hvis du kan se dig selv i stillingen som personaleassistent, glæder vi os til at høre fra dig. Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på tlf. 70152010 alle hverdage kl. 9.00-16.00. Vi kalder løbende ind til samtale, derfor tøv ikke med at sende din ansøgning og CV afsted via linket. Du er velkommen til at læse mere om VKAREN.DK her.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense C
  • Onsdag den 20. december 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Kunne du tænke dig at være en del af vores vagtplanlæggerteam og stå for planlægning og styring af det daglige fremmøde for en tværfaglig gruppe af social-og sundhedsassistenter, sygeplejersker og .
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Medarbejder til team Controlling i Regnskab og Økonomistyring i Økonomi, Planlægning og Data på OUH.Er du en teamplayer, der elsker fælles opgaver og har den helt store interesse for budget og re..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    HR-konsulent til HR ForhandlingHar du lyst til at arbejde med en bred variation af forhandlingsopgaver? Og har du værktøjskassen i orden og erfaring med forhandling af overenskomstspørgsmål..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
14. maj 2024 11
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2