Dataanalytiker med mod på udviklingsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

SDU Research & Innovation Organisation (RIO) søger en dataanalytiker, der kan bidrage til, at vi får det bedst mulige datagrundlag for at synliggøre den effekt, som RIO skaber for studerende, forskere, faglige miljøer og omverdenen.

Anvendelse af data og analyse heraf har stor bevågenhed og er en prioriteret indsats i RIO. Derfor har vi oprettet en fast stilling til at koordinere og understøtte RIO’s evne til at analysere og bruge data til at visualisere og synliggøre effekten af RIOs aktiviteter for at skabe værdi for og med samfundet.

OPGAVEN

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at opbygge funktionen sammen med andre medarbejdere i RIO. Du vil komme til at arbejde sammen med kollegaer med lignende arbejdsopgaver og interesser, mens vi udvikler området. Der vil være daglig sparring med kollegaer og nærmeste leder.

Der vil også være jævnlig sparring og dialog med ledelsesgruppen. Vi søger en person, der har lyst til at sidde i en specialistfunktion, hvorfor man forventes at kunne arbejde selvstændigt og kunne komme med løsningsforslag indenfor sit kompetenceområde.

Konkrete opgaver vil tage udgangspunkt i følgende overskrifter:

Data: Overblik over kilder og anvendelser, understøtte god datakvalitet og metoder til datahygiejne samt udvikle processer hertil. Bidrage til at der fastholdes og udvikles god datastruktur og flows.

Applikationer: Ansvaret for at drive og udvikle RIO’s Power BI platform. Være superbruger på Power BI. Superbruger på MS Dynamics, der vil være kilde til meget data.

Visualisering: Opsætning og tilpasning af dashboards i Power BI. Tilpasning og aflevering af Dasboard og enkelt udtræk til web, rapporter og præsentationer.

Samarbejde: Ankerperson for at sikre sammenhæng på tværs af RIO indenfor området. Understøtte øget brug af data til at visualisere impact i de enkelte teams.

DIN PROFIL

Du har først og fremmest en relevant værktøjskasse for opgaven. Dertil har du personlig drive, er omgængelig og kan samarbejde med mange forskellige mennesker i forskellige funktioner. Du må gerne være nysgerrig, opsøgende og selvstændigt kunne tage initiativ.

Du har en solid forståelse for data og kan formidle data overskueligt og informativt. Du har lært at omsætte andres problemer til dine egne konkrete opgaver og løsninger.

Den ideelle kandidat har ud over erfaring med analyse af datasæt og flair for tal og systematik også en evne til at forstå forretningsgange og processer arbejde med data herom selvstændigt. Endelig har den ideelle kandidat et blik for, hvordan data kan visualiseres og hvilke værktøjer og metoder, der kan opnå dette.

Du har en relevant uddannelse for stillingen, eller du har via kurser og efteruddannelse samt erhvervserfaring fået tilegnet dig de kompetencer, som er forudsætningen for at kunne lykkedes i stillingen.

Endelig er du en erfaren bruger af MS Power platformen og forstår logikken bag andre BI-værktøjer. Det vil være et stort aktiv, såfremt du har erfaring med MS Dynamics. Det vil være et plus, hvis du har kendskab til Workzone og Google Analytics.

HVEM ER VI?

SDU RIO understøtter SDU’s strategiske fokus på at skabe værdi for og med samfundet. Vi arbejder bl.a. med entreprenørskab og forretningsudvikling, opsøgende virksomhedskontakt, forskerstøtte, kontraktjura, teknologiudveksling, karrierevejledning for studerende samt skaber kontakter mellem virksomheder og studerende.

Dine nærmeste kollegaer vil inkludere RIO-medarbejdere med kommunikationsopgaver og RIOs ledergruppe.

OM STILLINGEN

Stillingen som dataanalytiker er en fast stilling berammet til kontorfuldmægtig. Konkret aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Ansættelse: snarest muligt og senest 1. marts 2024.

Tjenestested vil være Campus Odense.

ANSØGNING

Universitetet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Yderligere oplysninger fås hos Kontorchef Thomas Schmidt, tlf 21 24 79 49 eller [email protected].

Der afholdes samtaler den 19/1 og 22/1 2024. Kandidater forventes at kunne give relevante referencer for stillingen.

Ansøgning kan kun ske via SDU’s hjemmeside.

Ansøgningsfrist er den 14. januar 2024 kl. 23.59.59.

Ansøgning skal indeholde følgebrev, CV og eksamensbevis. Alle dokumenter i forbindelse med ansøgning bør ikke indeholde CPR-nummer – i så fald skal CPR-nummer overstreges.

Alle vedhæftede filer skal være i Adobe PDF format.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense M
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Kunne du tænke dig at være en del af vores vagtplanlæggerteam og stå for planlægning og styring af det daglige fremmøde for en tværfaglig gruppe af social-og sundhedsassistenter, sygeplejersker og .
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Medarbejder til team Controlling i Regnskab og Økonomistyring i Økonomi, Planlægning og Data på OUH.Er du en teamplayer, der elsker fælles opgaver og har den helt store interesse for budget og re..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    HR-konsulent til HR ForhandlingHar du lyst til at arbejde med en bred variation af forhandlingsopgaver? Og har du værktøjskassen i orden og erfaring med forhandling af overenskomstspørgsmål..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    FynBus Flextrafik søger ny engageret kollega til vores callcenter.Om callcentretVi er ansigtet udadtil. Vi betjener borgere, sundhedsfagligt personale, leverandører og chauffører.I callcentre..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1