Visitator til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NØ

Vil du gøre en forskel for borgere i Randers Kommune?

Vi søger dig som ny kollega på 37 timer om ugen pr. 1. april 2024

Visitationsenheden i omsorgsområdet i Randers Kommune søger lige nu en kollega til visitering af personlig og praktisk hjælp.

Visitationsenheden står over for en spændende periode, hvor vi sammen skal blive klogere på betydningen af den varslede ældrelov. Så hvis du vil have indflydelse på udviklingen og være med til at nytænke visitationspraksis – så er nu et godt tidspunkt at komme med ombord!

Visitationsenheden består af tre teams, et administrativt team, et hjælpemiddelteam og et team, der visiterer til personlig og praktisk hjælp. Vi er i alt 42 medarbejdere med forskellig baggrund, erfaringer og opgaver.

Det team, som du ansættes i, visiterer blandt andet
  • Servicelovens § 83 personlig pleje og praktisk hjælp samt § 83a rehabilitering
  • Servicelovens § 84 afløsning og aflastning, midlertidige ophold
  • Servicelovens § 118 og § 119 plejeorlov og plejevederlag
  • Lov om almene boliger, ældreboliger og plejeboliger


Vi arbejder hver dag på at sikre borgerne den rette hjælp med udgangspunkt i en rehabiliterende tilgang og den kommunale kvalitetsstandard på området. Vi skal sikre borgernes retssikkerhed og en ensartet hjælp på tværs af leverandører - og det sætter vi en stor ære i.

Vi sidder samlet på den gamle kaserne på Regimentvej i Randers NØ. Vi prioriterer tid hos borgerne og ved vores samarbejdspartnere. Placeringen på den gamle kaserne sikrer os gode arbejds- og parkeringsforhold til en varierende hverdag med borgerbesøg, møder med leverandører, administrativt arbejde og sparring.

Vi tænker, at vores nye kollega har en sundhedsfaglig baggrund for at kunne bestride jobbet som visitator. Det kan jo være, at du allerede i dag arbejder som visitator eller anden koordinerende funktion. Det kan også være, at du har flere års erfaring med den kommunale kerneydelse, som ligger inden for omsorgsområdet.

Det er vigtigt for os, at du kan se dig ind i myndighedsrollen, da det i sagens natur har stor betydning for os, hvordan du møder borgerne og hvordan du tager ansvar for dialogen og samspillet med borgerne.

Det er naturligvis en fordel, hvis du allerede har visitatoruddannelsen, men ellers forventer vi, at du er indstillet på at påbegynde den inden for de første par år.

Der er tale om en fuldtidsstilling som selvtilrettelæggende visitator.

Vi står naturligvis for oplæringen inden for kvalitetsstandarder, FSIII, omsorgssystemet Nexus, det nødvendige juridiske lovstof mv. Så hvis du har det rette drive og den rette energi – så sørger vi for, at du kommer rigtig godt i gang.

Har du spørgsmål
til stillingen så ring til leder af Visitationsenheden Steffen Sunesen på telefon 29 36 22 50.

Ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning, hvor vi håber, at du vil beskrive din motivation for ansøgning og hvordan du vil bringe din erfaring i spil til rollen som visitator hos os.

Det kan oplyses, at der foretages udvælgelse til samtaler mandag den 26. februar og samtalerne afholdes onsdag den 28. februar.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Randers NØ
  • Søndag den 25. februar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Juelsminde

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Administrativ medarbejder
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brabrand

    Faglig sagsbehandler Faglig sagsbehandler til HK Privat Østjylland Vil du være en del af et stærkt team med fokus på overenskomster, organisering og rådgivning af tillidsvalgte, så er denne s..
    • Administrativ medarbejder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Er du klar til at indtage en central rolle og levere enestående support? Har du erfaring med ordrebehandling, og trives du med mangeartede opgaver? Og har du samtidig erfaring med SAP? Så er det må..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Højbjerg

    Motiveres du af at gøre en forskel og yde en god service og har du erfaring med sagsbehandling gerne inden for den kommunale verden?Så kan du gøre en forskel hos Midttrafik, da vi søger en sagsbe..
    • Administrativ medarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Randers NØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Randers NØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1