Sagsbehandler til myndighedsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Kunne du tænke dig at være en del af et engageret myndighedsteam, der er med til at sikre god fremkommelighed og trafiksikkerhed på statsvejene? Er du ekspert i adgangsforhold, vejbyggelinjer og vejvisning? Eller har du lyst til at blive det? Så er det dig, vi søger!

Hos Vejdirektoratet arbejder vi hver dag for at skabe sammenhæng for de mange trafikanter, der benytter de danske statsveje.

Vi udvikler Danmarks vejinfrastruktur med omtanke og fokus på bæredygtighed. Det kræver dygtige medarbejdere der kan balancere mobilitet, økonomi, miljø og trafiksikkerhed. Her spiller Planlægning- og Myndighedsafdelingen en vigtig rolle.

Dine opgaver

Du vil blive en del af myndighedsteamet i Middelfart, hvor en vigtig del af arbejdet er sagsbehandling og koordinering af en række mindre projekter.

  • Sagsbehandling vedrører forhold til naboerne langs statsvejene. Det kan f.eks. være matrikulære sager, ændring af ejendommes adgangsforhold til statsveje, behandling af ansøgninger indenfor vejbyggelinjer, terrænregulering tæt på statsveje og reklameforbud i åbent land. Det kan også være ansøgninger om servicevejvisning samt varetagelse af Vejdirektoratets interesser i forbindelse med kommune- og lokalplanlægning.

Opgaveløsningen sker i tæt samarbejde med de øvrige sagsbehandlere i Middelfart og i Vejdirektoratets tilsvarende afdelinger i Aalborg og Næstved. Vi forventer, at du deltager i udviklingen inden for fagområdet sammen med kollegaerne.

  • Koordinering sker i forbindelse med at en fremmed bygherre, f.eks. en virksomhed eller kommune, ønsker at etablere et projekt på eller op til en statsvej. Projekterne omfatter både store og små projekter som f.eks. ”Recharge City” ved Horsens og en ny midterhelle på en statsvej i forbindelse med et kommunalt cykelstiprojekt. Med hjælp fra kollegaer i afdelingen og mange andre fagkollegaer i Vejdirektoratet sikrer vi en løsning, der afvejer de lokale aktørers ønsker med Vejdirektoratets interesser, bl.a. i forhold til fremkommelighed og trafiksikkerhed.

Dine opgaver vil afhænge af dine kompetencer og interesser, og vi vil i samarbejde med dig lave en tilpasning i forhold til gruppens samlede opgaveportefølje.

Du vil blive sidemandsoplært i de fagområder, du evt. ikke har arbejdet med før, og vi sparrer altid med hinanden omkring opgaveløsningen. Du kommer til at referere til afdelingsleder Laura Sand Pedersen.

Din profil

Vi ser gerne, at du har erfaring med myndighedsbehandling - og gerne inden for vejområdet, men det er ikke en nødvendighed. Har du desuden erfaring med styring af mindre projekter, vil det være positivt. Det vigtigste er, at du er motiveret og kan balancere løsninger mellem forskellige interessenters behov. Vi skal nok sørge for en grundig oplæring.

Derudover har du også gerne:

  • en uddannelse som landinspektør, jurist, ingeniør eller lignende.
  • forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation
  • kvalitetssans
  • evner til at arbejde selvstændigt og systematisk i dit arbejde
  • evner til at bevare overblikket i projekter, der involverer mange interessenter
  • evner til at drive og afslutte projekter, der kan strække sig over lang tid

Jobbet indebærer en bred kontakt til borgere, politi og andre myndigheder samt til andre afdelinger i Vejdirektoratet. På grund af sagsbehandlerfunktionen og samarbejdet med eksterne aktører lægger vi vægt på gode færdigheder i mundtlig og skriftlig kommunikation.

Vi lægger desuden vægt på, at du er god til at samarbejde på tværs af fagligheder og har lyst til at bidrage til et velfungerende team, hvor vi hjælper hinanden.

Om os

Du bliver en del af vores myndighedsteam med fem dygtige kollegaer. Teamet er en del af Planlægning- og Myndighedsafdelingen, der er en socialt velfungerende afdeling, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden og har en åben og respektfuld omgangstone. Afdelingen er fysisk placeret i både Middelfart og Aalborg, og består af knapt 25 medarbejdere, som er landinspektører, ingeniører, jurister og kontormedarbejdere.

Afdelingslederen er fysisk placeret i Aalborg, og der vil derfor være et vist omfang af distanceledelse i hverdagen. Afdelingsmøder foregår dels online og dels fysisk i Middelfart og Aalborg.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet, kompetenceudvikling og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Der vil være mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Teglgårdsparken 102, 5500 Middelfart.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Laura Sand Pedersen på 23243095 eller [email protected] eller landinspektør Lotte Fyhn på [email protected] eller 7244 2763.

Er du interesseret?

Send dit CV og en kort ansøgning senest den 1. marts 2024. Vi forventer at afholde samtaler den 5. marts og en evt. 2. samtale kort herefter.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Vi tror på, at et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmiljø styrker fællesskabet og den måde, vi løser opgaverne på. Vi prioriterer en medarbejdersammensætning, der afspejler samfundet og giver lige muligheder for alle. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillinger uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Middelfart
  • Fredag den 01. marts 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Langeskov

    Vil du sætte gang i karrieren og blive en del af et dynamisk internationalt salgsmiljø? Drømmer du om en uddannelse i en stor og sund virksomhed, hvor du f..
    • Administrativ medarbejder
    • Langeskov
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    HR-konsulent til HR ForhandlingHar du lyst til at arbejde med en bred variation af forhandlingsopgaver? Og har du værktøjskassen i orden og erfaring med forhandling af overenskomstspørgsmål..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    FynBus Flextrafik søger ny engageret kollega til vores callcenter.Om callcentretVi er ansigtet udadtil. Vi betjener borgere, sundhedsfagligt personale, leverandører og chauffører.I callcentre..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder på Fyn

    Administrativ assistent til GF Klubbernes Serviceselskab Er du en dygtig organisator og administrator? Arbejder du struktureret og motiveres du af at levere løsninger af høj kvalitet til t..
    • Administrativ medarbejder
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. maj 2024 7
27. maj 2024 7
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 5
22. maj 2024 5
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 5
6. maj 2024 4
5. maj 2024 3
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 3