Færdselsstyrelsen søger en administrativ konsulent til Team Vejtransporttilsyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Færdselsstyrelsen søger en administrativ konsulent til Team Vejtransporttilsyn Vil du være med til at videreudvikle et team i vækst? Trives du i en hverdag præget af komplekse og spændende tværfaglige afklaringer på en arbejdsplads med store samarbejdsflader?

Hos os får du et job med mening, når vi med vores mange fagligheder hver dag bidrager til at forbedre færdselssikkerheden. Der er rig mulighed for faglig udvikling og spændende opgaver. Derudover har vi et godt fællesskab, og der er altid plads til et godt grin. Lyder det som noget for dig? Så er du måske vores nye kollega i Team Vejtransporttilsyn

Om dig

Du har eventuelt erfaring fra en offentlig myndighed, som har givet dig et indblik i, hvad det vil sige at arbejde i en politisk styret organisation.

Du skal have gå på mod - også i forhold til opgaver, hvor der ikke findes en manual. Du skal have lyst til at dykke ned i komplekse områder og bidrage til at udvikle området generelt.

Derudover ønsker vi os, at du sætter pris på et socialt og uformelt arbejdsmiljø. Vi ønsker også, at dutrives i samarbejde og dialog med kollegaer i en dynamisk organisation, som er i løbende udvikling. Løbende udvikling og forandringer fylder fra tid til anden i en allerede travl hverdag.

Du skal have lyst til at deltage i og opsøge en god faglig diskussion og gerne bringe egne kompetencer og ideer i spil.

Team Vejtransporttilsyn

Teamet består af jurister, administrative medarbejdere og studentermedhjælpere.

Teamet løfter blandt andet Færdselsstyrelsens vigtige opgave med at føre tilsyn med indehavere af tilladelser udstedt til gods- og buskørsel. I forbindelse med sagsbehandlingen ser vi blandt andet på, om helt objektive krav vedr. egenkapital og restancer er opfyldt, ligesom vi foretager en konkret juridisk vurdering af de oplysninger om straf eller konkurser, som kan have indflydelse på, om virksomhederne fortsat opfylder betingelserne for at opretholde den udstedte tilladelse. Derudover fører vi tilsyn med, at udenlandske virksomheder aflønner deres chauffører korrekt, når de kører i Danmark.

Færdselsstyrelsen

Færdselsstyrelsen er i rivende udvikling. Siden 2016 har vi været placeret i Ribe som en del af Trafikstyrelsen, men den 1. januar 2020 blev Færdselsstyrelsen en selvstændig styrelse under Transportministeriet. Den 1. oktober 2021 overtog vi en ny stor opgave på kørekortområdet og takografkortområdet, som mere end tredoblede vores organisation. Vi står med andre ord over for en periode med store og ambitiøse mål på færdselsområdet.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fast stilling på fuld tid med 37 timer om ugen, og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Færdselsstyrelsen har hovedsæde i Ribe, hvor Team Vejtransporttilsyn også er hjemmehørende. Færdselsstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med fokus på fleksibilitet og et arbejdsliv i balance. Vi har en fleksibel tilgang til hjemmearbejde og du vil få tilbud udstyr til en god hjemmearbejdsplads efter prøveperiodens ophør.

Yderligere information

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Rikke Lavall på telefon 41871817 (send en sms, så bliver du ringet op).

Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning sammen med cv og anden relevant dokumentation elektronisk via Færdselsstyrelsens ansøgningsportal senest den 11. maj 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 20 og 21 i Ribe.

Der vil blive indhentet referencer og straffeattest som led i ansættelsesforløbet.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ribe
  • Torsdag den 11. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1