Sekretariatskonsulent søges til Politisk Administrativt Sekretariat i Ringkøbing-Skjern Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringkøbing

Sekretariatskonsulent søges til Politisk Administrativt Sekretariat i Ringkøbing-Skjern Kommune
Vil du være en del af fællesskabet i Ringkøbing-Skjern Kommune – Naturens Rige - en af Danmarks smukkeste og mest klimaambitiøse kommuner? Vi søger lige nu en sekretariatskonsulent, der kan styrke vores team og bidrage til fortsat udvikling og professionel drift.

Vi søger en ny kollega med tiltrædelse snarest muligt, stillingen er på 37 timer. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, en alsidig opgaveportefølje og mulighed for hjemmearbejde. Du bliver en del af et velfungerende team med tæt samarbejde, faglig sparring og masser af spændende opgaver.

Med et job i Ringkøbing-Skjern Kommune bliver du en del af en dynamisk og innovativ organisation, der stræber efter at forbedre vores service og skabe værdi for vores borgere. Hos os i Politisk Administrativt Sekretariat har vi et tæt og godt samarbejde med Byrådet, topledelsen og den øvrige organisation. Du vil få en vigtig rolle ind i dette og gode samarbejdsevner med forskellige parter er en stor fordel.

Dine ansvarsområder vil være både drift og udvikling af en række administrative opgaver, hvor de mest centrale er: understøttelse af direktører, administrativt arbejde med forsikringsområdet og bevillingsnævnet samt opgaver vedr. blandt andet ferie, fravær og vederlag.

Uddybning af ansvarsområder

Som sekretær for kommunens to direktører vil du have ansvaret for at koordinere deres kalendere og sikre effektiv planlægning af møder og aftaler, så deres arbejdsdag er så godt organiseret som muligt.

Som dagsordenssekretær for Bevillingsnævnet vil du være ansvarlig for betjening af nævnet. Dette indebærer at udarbejde dagsordener til møder, udsende referater og sikre, at alle ansøgninger og beslutninger bliver dokumenteret korrekt. Du vil her samarbejde tæt med politiet.

Du får enkelte personaleopgaver, hvor du skal håndtere ferie- og fraværsregistrering for stabens personale i samarbejde med stabens ledere, udbetale diæter til kommunens råd og nævn samt vederlag til Byrådet.

På kommunens forsikringsområde er vi i gang med et generationsskifte, og du vil løbende få flere opgaver og mere ansvar for området, idet vi har god tid til overdragelse af opgaver. Der vil være opgaver lige fra skadesbehandling til at indgå forsikringsaftaler i tæt samarbejde med kommunens forsikringskonsulent.

Udover ovennævnte opgaver får du også ansvaret for håndtering af kommunens papirarkiver i samarbejde med vores leverandør samt med lokale arkivansvarlige på kommunens forskellige fagområder. Her skal du bl.a. tage imod henvendelser fra forskere, private og lokalhistoriske arkiver, der ønsker sager og dokumenter fra arkiverne.

Om dig
Vi ser gerne, at du har erfaring med administrativt arbejde, og det er en klar fordel, hvis du har kendskab til kommunale procedurer og arbejdsgange. Vi forestiller os, at du er uddannet administrationsbachelor eller er HK’er med relevant efteruddannelse, men andre profiler kan også komme i betragtning. Som person er du imødekommende, struktureret og detaljeorienteret, og du har gode samarbejds- og kommunikationsevner. Vi forventer, at du er indstillet på kompetenceudvikling, og har fokus på opgavernes løbende udvikling og effektivisering.

Om os
Vi kan tilbyde en fleksibel arbejdsplads, der sætter medarbejdernes trivsel i højsædet. Som sekretariatskonsulent hos os har du gode muligheder for at tilrettelægge din egen arbejdsdag ud fra dine og opgavernes behov. Samtidigt bliver du en del af et stærkt team, hvor vi hjælper og støtter hinanden – både fagligt og socialt. Alt sammen i en humoristisk og uformel tone.

Du bliver en del af teamet Politisk Administrativt Sekretariat & Forsikring med otte ansatte, der har en bred kontaktflade og opgaveportefølje. Vi løser især opgaver for Byrådet, borgmesteren, politiske udvalg og topledelsen – men også for resten af organisationen. Vi afholder også med jævne mellemrum valg. I vores afdeling indgår ud over en leder også Team Jura også med otte ansatte, der bl.a. yder juridisk rådgivning til fagområderne, sælger grunde og administrerer klager til husleje- og beboerklagenævn. Afdelingen er placeret på rådhuset i Ringkøbing og er en del af staben Viden & Strategi.

Yderligere oplysninger

Vil du høre mere om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte sekretariatsleder Lisa Gramkow Østergaard, tlf. 2628 6648 eller forsikringskonsulent Lone Nielsen, tlf. 9974 1448.

Formalia og rekrutteringsprocessen
Vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest muligt til stillingen. Ringkøbing-Skjern Kommune ønsker ansøgninger sendt elektronisk via www.rksk.dk (Ledige jobs). Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden.

Ansøgningsfristen er 18. marts 2024 kl. 9.00. 1. samtale holdes den 20. marts og eventuel 2. samtale holdes fredag den 22. marts.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d1daa93b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringkøbing.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ringkøbing
  • Mandag den 18. marts 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder (elev) i Engesvang

    Drømmer du om at starte din karriere i en international vækstvirksomhed? Søger du en elevplads i Midtjylland med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Så er du m..
    • Administrativ medarbejder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Holstebro

    Vil du arbejde til gavn for den enkelte, for fællesskabet og en tryg fremtid? I [xxxxx] siger vi hvert år velkommen til elever inden for specialet Offentlig Administration. I Holstebro er vi i .
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Vestjylland

    Kan du se dig selv assistere Personale og Digitaliserings ledelse i store og små opgaver? Er du den person, der med godt humør griber de opgaver, der får vores velfungerende stab til at hænge s..
    • Administrativ medarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holstebro

    Vores dygtige medarbejder har valgt at søge nye udfordringer og derfor søger vi en ny medarbejder i KiF Holstebro. Hvis du har lyst til at være en del af hverdagen i en dynamisk institution me..
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ringkøbing

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ringkøbing over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 2