Sekretær til det kommende Koncern Digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du frisk på at arbejde med administrative opgaver i Region Sjællands nye digitaliseringsenhed?

Så har du nu muligheden for at blive en del af den nuværende IT-Stab, der består af 40 medarbejdere fra forskellige faggrupper, herunder et Sekretariat på fire, der dagligt løser administrative og praktiske opgaver for både ledere og medarbejdere. Vi er en arbejdsplads, der prioriterer trivslen højt og tager ansvar for at ”spille hinanden gode”.

”Hos os prioriterer vi samarbejde, trivsel og god service højt i vores team. Derudover får du mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt på en spændende og alsidig arbejdsplads. Hvis du synes at dette lyder som en arbejdsplads for dig, så skynd dig at sende en ansøgning” – Sekretær Tine Veilmark, Koncern Digitalisering.

En mangfoldig opgaveportefølje

Hos os vil du få en varierende hverdag med mange forskellige opgaver og hvor man ikke altid kender dagens indhold. Du skal i samarbejde med de øvrige sekretærer f.eks. hjælpe med journalisering, renskrivning, kalenderstyring, kursusadministration og receptionsbetjening.

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, hvor vi tager ansvar for egne opgaver, men også fokuserer på teamindsatsen.

Din arbejdsdag vil blandt andet indeholde følgende arbejdsopgaver/områder:

  • Praktiske opgaver såsom rekvirering af kontorartikler, bestille forplejning, frugtordning, og indkøb af it-udstyr og inventar
  • Booking af rejser, seminar, transport osv.
  • Onboarding af nye medarbejdere
  • Mødebooking
  • Oplæringsansvarlig for kontorelever
  • Støtte til lokaleindretning
  • Støtte til mindre renoveringsopgaver
  • Afholdelse af sociale og faglige arrangementer

Er du uddannet kontorassistent og har erfaring med bl.a. kursusadministration?

Vi ønsker, at du har en kontoruddannelse og/eller erfaring med løsning af sekretæropgaver, er serviceminded og har et stærkt koordineringsgen.

Du har en struktureret tilgang til dit arbejde og er motiveret til at lære nyt, og sætte dig ind i nye systemer/programmer. Du er en person, som bidrager til den positive stemning og det gode humør i teamet.

Vi anvender HR-Skyen, ProNestor, Oracle og SurveyXact, hvorfor det vil være en fordel, hvis du har kendskab til disse programmer. Det er samtidig en fordel, hvis du har erfaring med afholdelse af forskellige former for arrangementer og kursusadministration

Er du nysgerrig?

Hvis det lyder som noget for dig, så send ansøgning og cv senest 9. juli 2023.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende i Ringsted, Ærtekildevej 1. Vi ønsker opstart pr. 1. september/oktober 2023.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning samt mulighed for hjemmearbejde, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Din daglige arbejdsplads vil være i Koncern Digitalisering på Ringsted Sygehus.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-Stabschef Bjarne Klindt på mobil: 2073 3450.

Fælles om digitalisering – Til gavn for borgerne, patienterne og medarbejdere

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi er højt specialiserede og dedikerede medarbejdere med mange forskellige fagligheder, der tilsammen gør os til et stærkt hold.

Vi er cirka 500 ansatte, der hver dag går på arbejde for at levere digitalisering til gavn for medarbejdere, borgere og patienter. Vi er en arbejdsplads, hvor jobtilfredsheden er høj, og hvor der er fokus på fleksibilitet - herunder muligheden for hjemmearbejde.

Vi er centralt placeret i Ringsted, så det er nemt at komme til os med både bil og tog. Vores supportorganisation er placeret på regionens sygehuse - tæt på vores ca. 20.000 brugere.

Lær os bedre at kende:

Hjemmeside: Fælles om Digitalisering - Region Sjælland - Vi er til for dig (regionsjaelland.dk)

LinkedIn: LinkedIn


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ringsted
  • Søndag den 09. juli 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Sorø

    Sekretær med flair for web og formidling Brænder du for at levere god service og betjening af høj kvalitet? Har du positiv energi og arbejder struktureret? Kan du sætte dig i andres sted .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holbæk

    Telefonist til fast 25 timers stilling i Informationen på Holbæk Sygehus - til dag-/aften og weekendvagter søges pr. 1. juli eller snarest derefter Da en af vores medarbejdere går på pension, .
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    If you are a service-oriented team player with a positive can-do attitude, who finds joy in providing exceptional service to others, we have an opportunity for you. As a Department Assistant, you w..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Om jobbet Er du interesseret i effektiv administration med varierende opgaver? Så kunne denne stilling være den perfekte mulighed for dig til at anvende dine kvalifikationer og din ekspertise til..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1