Fritidsvejleder i Rødovre Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Gør en forskel for udsatte børn og unge

Om jobbet

Vil du være med til at få flere udsatte børn og unge ind i idrættens- og fritidslivets fællesskaber?
Så er du vores nye kollega!


Vi ved, at et aktivt fritidsliv, hvor børn og unge indgår i forpligtende fællesskaber er med til at forbedre livskvaliteten og trivslen. Derfor er vores mål og ønske, at få flere borgere i Rødovre Kommune til at være en aktiv del af foreningslivet, især vores udsatte børn og unge. Til dette formål søger vi en dedikeret fritidsvejleder.

I Rødovre har vi store ambitioner på forenings- og fritidsområdet. Vi har en ambitiøs idrætspolitik, der skal sikre en markant fremgang af antallet af idræts- og foreningsaktive i de kommende år. Vores fritidsindsats for udsatte børn og unge er allerede godt i gang, og vi samarbejder med vores mange gode og veletablerede idræts- og spejder-foreninger om et fritidspas, som gør det muligt at yde kontingentstøtte til de børn og unge, som ikke på egen hånd har mulighed for at deltage i en fritidsaktivitet. Samtidig har vi et bredt tilbud af foreninger, som kan tilbyde aktiviteter til børn og unge, som også kan anvende fritidspasset. Det område skal udvikles, og der skal ses på, hvordan vi kan nå endnu flere børn og unge.

Som vores nye fritidsvejleder vil din kerneopgave være at udbrede og forankre fritidspasset i Rødovre. Du vil være det aktive bindeled mellem borgere, skoler, institutioner og foreninger. Du vil have tæt kontakt med vores foreningskoordinator, socialforvaltningen, idræts- og fritidsforeningerne, skoleledere, lærere og pædagoger på tværs af kommunen. Der er også knyttet projektledelse og administration af fritidspasset til jobbet. Ud over at være igangsætter og administrator skal du også systematisere den viden og læring vi får undervejs, forankre den i vores organisation og afrapportere til administrativ- og politisk ledelse.

Vi har med andre ord samlet en flot buket af rigtig spændende opgaver i samspillet med og mellem borgere, frivillige og fagprofessionelle – og vi håber du vil være med på holdet?

Vi forventer, at du:
  • er udadvendt, initiativrig og opsøgende i forhold til at skabe samarbejde mellem foreningerne og deres omverden.
  • har forståelse for og erfaring med at arbejde med frivillige, og brænder for at gøre en forskel for udsatte børn og unge.
  • gerne har erfaring med vejledning og pædagogik fra enten institutionsområdet, skoleområdet, foreningslivet eller en nonprofit organisation.
  • er stærk til at opbygge relationer, og ser det som en selvfølge at samarbejde med mange
    forskellige.
  • er empatisk nærværende og formår at skabe følgeskab.
  • kan sætte dig igennem, når du en gang imellem møder modstand; og du er ikke bange for at gå det ekstra skridt for at lykkes.
  • arbejder systematisk og kan strukturere de mange indsatser og lave skriftlige afrapporteringer.
  • har en relevant uddannelse inden for forenings- og fritidsliv, undervisning, pædagogik eller
    lignende.
  • har en god skriftlighed og kan kommunikere tilpasset målgrupper.




Vi kan tilbyde dig:

  • en dynamisk og udviklingspræget arbejdsplads.
  • et udfordrende og udviklende arbejde i en organisation med fokus på faglighed og godt
    arbejdsmiljø med indflydelse og medbestemmelse.
  • at blive en del af et team med kollegaer, der hjælper hinanden på tværs af arbejdsområder.
  • kontakt med mange mennesker og foreninger, både skriftligt og mundtligt.


Du bliver en del af Kultur- og Fritidsafdelingen med reference til kultur- og fritidschef Mia Sørup. Du skal arbejde meget på tværs af områder og forvaltninger, men du vil være hjulpet godt på vej af en stærk samarbejdende kultur i Rødovre kommune. Du får arbejdsplads på Rødovre rådhus, og skal samtidig være ude hos foreninger og samarbejdspartnere. Vi er en afdeling med godt humør og stor faglighed og vores omgangstone er uformel og ligetil.


Løn- og ansættelsesvilkår

30 timer pr. uge
I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.


Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere om kommunen på www.rk.dk
Du er også velkommen til at kontakte foreningskoordinator, Casper Licht, på tlf. 3076 9118 eller via e-mail [email protected] eller kultur- og fritidschef Mia Sørup på tlf. 22567903 – send gerne sms først.

Ansøgning
Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest onsdag d. 14 januar 2024. Klik på knappen ’Ansøg online’/’Søg jobbet’ for at sende din ansøgning.
Der afholdes ansættelses samtaler i uge 4.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Rødovre
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Om Jobbet. Du vil have fokus på behandling af de større og mere komplicerede sager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.
    • Administrativ medarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Brøndby

    Intro:Vi søger en kollega der:Vi kan tilbyde dig:Organisering:Vil du vide mere:Løn og ansættelsesvilkår:Ansøgningsfrist:17-06-2024Søg stillingen via 'ansøg'-knappen..
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetSom kommende medarbejder hos Novo Nordisk kan du se frem til at blive en del af en dynamisk international virksomhed. Din fornemmeste opgave bliver at hjælpe til med diverse administrative .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juni 2024 11
4. juni 2024 10
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 8
31. maj 2024 8
30. maj 2024 8
29. maj 2024 8
28. maj 2024 6
27. maj 2024 6
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 6
23. maj 2024 5
22. maj 2024 5
21. maj 2024 5
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4