Produktionsplanlægger søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

HR-Industries søger en produktionsplanlægger for virksomhed i Silkeborg, som kan assister/koordinere for projektledere og planlægge processerne i produktionen i forhold til indkomne ordrer, indkøb m.m. med levering til tiden m.m.

Som planlægger får du en central rolle i virksomheds drift, hvor du sikrer en effektiv planlægning af kapaciteten, oprettelse, frigivelse og opfølgning på produktionsordrer i tæt dialog med de øvrige kolleger.

Du vil blive ansat i et team, hvor du selv kan være med til at definere din egen hverdag, og hvor du deltager i løsningen af de mangeartede opgaver som afdelingen med planlægning varetager i en produktionsvirksomhed, der opbygger komplekse maskiner til industrien.

Arbejdsopgaver er således: Stillingen består af såvel produktionsplanlægning, sikre indkøb så virksomhedens ordrer får et godt flow gennem virksomheden og kan leveres til aftalt tid. Du vil være medansvarlig for planlægning af den daglige produktion, herunder at disponere materialer m.m. for produktionen. Du vil også være medansvarlig for at sikre masterdata i ERP. Herudover, er du omkring følgende:

  • Kapacitetsplanlægning m.m.
  • Håndtere forespørgsler
  • Koordinering mellem afdelinger
  • Opfølgning på produktionsflow
  • Med til at sikre rettidig levering m.m.

Vi forventer, at du: Som person er du kendetegnet ved at være på forkant og at have styr på detaljerne. Du er vedholdende, engageret og tager ansvar for dine opgaver.

Du trives med at have en bred kontaktflade. Herudover, kan man måske sige om dig:

  • Har erfaring med produktionsplanlægning eller en retning du gerne vil i
  • Har gode IT-kundskaber og systemforståelse samt erfaring med ERP-systemer eller vil lære dette
  • Er struktureret og har et godt overblik.
  • Er opsøgende og interesseret i at tilegne sig ny viden

Der tilbydes: Virksomheden, som producerer og markedsfører maskiner i Silkeborg, udviser stort socialt ansvar for deres ansatte. I deres flotte lyse arbejdslokaler forefindes de bedste hjælpeværktøjer og arbejdsmaskiner, og der stræbes altid efter de bedst mulige produktionsforhold. Det høje faglige niveau hos deres ansatte gør, at virksomheden er i konstant udvikling.

I jobbet/projektet tilbydes et udfordrende og selvstændigt arbejde i en dynamisk organisation, hvor tonen er uformel. Stillingen er et projekt til at starte med, hvor der kan ses 3 mdr. frem med mulighed for forlængelse eller en fast stilling. Spændende og krævende arbejdsopgaver, hvor du selv kan vise initiativ og få indflydelse. Løn efter kvalifikationer.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn eller Lars eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00, 86423540

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://HR-Industries.dk/om-HR-Industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.HR-Industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58493) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Viborg

    Vi søger en ny kollega på vores Høreklinik i Viborg – et sted hvor vi er stolte af vores faglighed, bruger tid sammen uden for arbejdstid og sørger for at det skal være sjovt at gå på arbejde. Hv..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Midtjylland

    JobbetDer er tale om et fuldtidsjob på en attraktivt arbejdsplads beliggende i Kolding på deres nathold. Du vil skulle arbejde på kontoret på deres lager. Her vil du blandt andet skulle varetage va..
    • Administrativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Midtjylland

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Administrativ medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Viborg

    Har du gode it-kompetencer, organisatorisk forståelse og finder du energi i at være i maskinrummet i en politisk ledet driftsorganisation? Så er det måske dig, vi søger til Sekretariatet i Ledelses..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1