Dygtig og (Excel)lent deltids-kontorassistent til vores Indkøbsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Vi søger en dygtig og (Excel)lent deltids kontorassistent til administrative opgaver i vores Indkøbsteam hos Jespers Torvekøkken. Hvis du er passioneret omkring indkøb, har øje for detaljer, planlægger alt i et excel ark (læs: du er Excel-nørd) og vil elske at arbejde i et travlt og dynamisk hus, er dette jobbet for dig!

Hvad tilbyder vi?

Du tilbydes en deltidsstilling i en virksomhed, hvor det går stærkt med en udpræget familie- og iværksætter kultur, højt til loftet og kort til beslutningerne. Du bliver en del af et dynamisk team i administrationen med passionerede kolleger, der hver dag arbejder tæt sammen om at nå fælles mål. Dit daglige arbejde bliver i tæt samarbejde med vores nuværende indkøber.

Din arbejdsopgaver kunne være:

  • Dataanalyse og rapportering: Indsamling og analyse af data relateret til indkøbsaktiviteter, udarbejdelse af bla. indkøbsstatistikker, økologirapporter mv.
  • Administrativ support: Håndtering af indkøbsrelaterede dokumenter og opdatering af indkøbsportal; oprettelser og vedligehold af sortiment og katalog, support til driften, på spørgsmål vedr. samme
  • Leverandørsamarbejde: Dialog og løsning omkring udfordringer og/eller uoverensstemmelser, i det daglige og generel opfølgning på kvalitet og service.
  • Ad hoc-opgaver og telefonsupport

Din profil kunne indeholde dette:

  • Erfaring inden for indkøb eller beslægtede områder
  • Godt øje for detaljer og evnen til at opretholde nøjagtighed i arbejdet – du kan ikke leve uden struktur
  • Gode kommunikationsevner for at etablere og opretholde gode relationer på tværs af organisationen samt til eksterne samarbejdspartnere
  • Evnen til at udtrykke sig klart og effektivt både skriftligt og mundtligt
  • Evnen til at arbejde selvstændigt og tage initiativ, da der ofte vil være behov for at løse problemer uafhængigt.
  • Godt kendskab til MS Office-pakken – med fokus på Excel

Vi tilbyder

  • Fantastiske fagligt stolte kolleger, i et hus med stort udviklings potentiale
  • En plads i et team med andre glade kollegaer
  • Energisk og spændende arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og plads til nye ideer
  • Interne inspirationskurser samt muligheder for personlig og faglig udvikling, for alle

Hvad kan vi mere tilbyde?

Vi tilbyder sjove kolleger, et godt, sikkert arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold og frihed under ansvar. Der hersker generelt en uformel omgangstone og en god og behagelig atmosfære i virksomheden. Vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid på alle niveauer og hjælper hinanden på tværs af arbejdsområder, lederniveauer og faglige kompetencer.

Vi nærer stor respekt for privatlivet og tilbyder mange sjove og hyggelige arrangementer for vores medarbejdere og deres familier, via vores Personaleforening.

Stillingen er deltid på 20-25 timer, og du refererer til Indkøber Lis Schielstrup

Dit arbejdssted er: Vandtårnsvej i Søborg

Ansættelse snarest muligt

Løn efter aftale

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Lis Schielstrup på [email protected]

Hvis du er interesseret i at blive en del af Jespers Torvekøkken som vores nye kontorassistent, bedes du sende din ansøgning og dit opdaterede CV ( link til jobindex)

Om Jespers Torvekøkken

I Jespers Torvekøkken er vi ca. 500 medarbejdere, som dagligt sender mere end 11.000 frokostkuverter ud af vores madhuse i Søborg og Søften. Vi serverer mere end 19.000 frokostmåltider dagligt i vores 74 kantiner og leverer årligt ca. 70.000 kuverter til selskaber, privat og til virksomheder.

Vi har en ambitiøs holdning til bæredygtighed og arbejder ud fra en klart defineret mad-tråd med fokus på at lave kvalitetsmad med friske sæsonbetonede råvarer. Vi laver vores mad fra bunden og vores mission om at lave ærlig mad kommer til udtryk i alle dele af forretningen. Vores Madhuse er byggede på ansvarlige principper, hvor vi kontinuerligt arbejder med reduktion af madspild, udelukkende køber vindenergi, genanvender vores organiske materiale og sørger for et godt arbejdsmiljø.

Vi er innovative og udfordrer os selv og vores kunder og er sammen om at fejre vores succeser og dermed skabe arbejdsglæde og motivation. Vi er faglig stolte, elsker vores håndværk og ønsker altid at give vores kunder en god oplevelse.

Vi glæder os til at høre fra dig


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    <p>Motiveres du af en omskiftelig hverdag og et højt tempo? Trives du i en administrativ rolle med fokus på fremdrift? Vil du blive en del af et lille, men stærkt team? Så kan du være vores n..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Er du engageret i den grønne dagsorden, og har du erfaring med cirkulær økonomi og affaldshierarki? Vil du arbejde med affald, logistik og bæredygtighed i en ledende virksomhed i konstant udvikling..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 8
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 7
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 5