GENOPSLAG: Struktureret og kommunikativt stærk konsulent til politisk dagsordensproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Er du administrativt stærk, og kan du understøtte alle opgaver fra A til Z i forbindelse med den politiske mødeafvikling? Kan du formulere dig klart og tydeligt, og har du lyst til at drive en udvikling af kvaliteten i dagsordenspunkterne til Solrød Byråd og de politiske udvalg? Og har du lyst til et job med en stor kontaktflade i hele organisationen? Så er det måske dig, vi leder efter som Solrød Kommunes nye konsulent - også gerne hvis du er nyuddannet.

I Solrød Kommune har vi en ambition om, at de dagsordenspunkter, som byrådet og de politiske udvalg tager stilling til, skal være kendetegnet ved et klart og tydeligt sprog - også når indholdet er meget komplekst. Formålet er både at skabe gode arbejdsvilkår for byrådet og sikre åbenhed for borgerne i byrådets arbejde. Kommunen har samtidig netop fået en ny politisk organisering med flere politiske udvalg, og vi søger derfor en person til en nyoprettet stilling til at understøtte den politiske betjening.

Stillingens indhold består af to dele: Den ene del handler om drift og administration - den anden del handler om at understøtte kvaliteten af de politiske dagsordenspunkter.

I forhold til den første del vedrørende drift og administration er det din opgave at sikre, at hele praktikken omkring de politiske møder fungerer. Alt fra udsendelse af dagsordener og referater til kalenderbookning og bestilling af forplejning mv.

I forhold til den anden del af stillingen er det din opgave at sikre kvaliteten af vores dagsordenspunkter, fx ved at læse korrektur, sikre den rette vinkling og prioritering af det politisk relevante i vores dagsordenspunkter og ved at arbejde med udviklingen af hele organisationens kompetencer ift. at skrive gode dagsordenspunkter.

Der vil være skarpe deadlines, mange bolde i luften, og to dage vil sjældent være ens. Din arbejdsstil skal være kendetegnet ved struktur og en evne til at navigere smidigt og serviceorienteret i både uforudsigelighed og stramme deadlines. Samtidigt får du mulighed for at sætte dit personlige præg på dine opgaver, som bidrager til den strategiske udvikling af området.

Du skal være i stand til at møde dine opgaver med et positivt sind. Du ved, at djævlen ofte ligger i detaljen, og du sætter en ære i, at kvaliteten er i orden - både på de store linjer og i de små detaljer. Du brænder for god kommunikation til borgerne. Solrød Byråd prioriterer åbenhed over for borgerne meget højt, og det er derfor vigtigt, at dagsordenspunkterne kan læses af alle borgere. Du skal være skrap til at skrive korrekt dansk og sætte kommaer, og det bliver din opgave at læse korrektur på dagsordenspunkterne, både sprogligt og indholdsmæssigt. Du skal også udvikle kvaliteten i dagsordenspunkterne ved at give sparring og undervisning til de medarbejdere og ledere, der skriver dagsordenspunkter til politisk behandling.

Mere konkret bliver det dine arbejdsopgaver at:
  • Udsende dagsordener til og referater fra de politiske møder
  • Holde styr på deadlines og godkendelsesprocesser i forbindelse med de politiske møder
  • Sørge for al praktik omkring mødeafviklingen i forbindelse med politiske møder, herunder kalenderbookninger, bestilling af mødelokaler, forplejning mv.
  • Kvalitetssikre alle dagsordenspunkter til behandling i Solrød Byråd og de politiske udvalg, herunder læse korrektur
  • Give sparring til ledere og medarbejdere om praksis og retningslinjer for dagsordenspunkter til politisk behandling
  • Videreudvikle og kvalificere vores skriftlige vejledninger om at skrive gode dagsordenspunkter til politisk behandling
  • Koordinere, tage initiativ og være opsøgende i forhold til vejledninger og kompetenceudvikling vedr. skrivning af dagsordenspunkter
  • Undervise kolleger og ledere i hele organisationen i at skrive dagsordenspunkter
  • Understøtte og drive et netværk for de medarbejdere i kommunen, der skriver dagsordenspunkter


Din profil
Vi lægger vægt på, at du:
  • Har en relevant akademisk uddannelse - du må gerne være nyuddannet
  • Har sans for detaljer, struktur og for at følge dine opgaver helt til dørs
  • Er god til og indforstået med også at tage hånd om lavpraktiske opgaver som udsendelse af mødemateriale, kalenderbookning og bestilling af forplejning
  • Er omhyggelig og grundig i løsningen af dine arbejdsopgaver
  • Har overblik og er god til at koordinere
  • Har en skarp pen og skriver et korrekt dansk
  • Har gode kommunikations- og formidlingsevner
  • Har gode samarbejdsevner - du samarbejder positivt og konstruktivt med alle kolleger og ledere
  • Er serviceminded, engageret og ansvarlig
  • Kan arbejde selvstændigt og kan tage ansvar for både små og store opgaver
  • Har et godt humør


Din akademiske baggrund er ikke afgørende. Det bedste erfaringsgrundlag er, at du har prøvet at arbejde i en politisk organisation og med at skrive dagsordenspunkter. Vi er åbne over for at ansætte en nyuddannet medarbejder, hvis du i øvrigt har de rette personlige og faglige kompetencer.

Om os
Ledelsessekretariatet fungerer i det daglige som et dynamisk og fleksibelt team, hvor vi løser vores opgaver i tæt samarbejde.

Vi er en ambitiøs afdeling, som har fokus på at understøtte den brede ledelse i kommunen. Vi er en aktiv og central samarbejdspartner for alle kommunens afdelinger og institutioner, og vores kerneopgave er at skabe helhedsorienterede løsninger til gavn for hele kommunen. Vores arbejdsområder er understøttelse af byråd, direktion og chefgruppe, organisationsudvikling, kommunikation og digitalisering. Du vil især skulle samarbejde med ledelsessekretærerne, udviklingskonsulenterne og kommunikationskonsulenterne.

Du får 14 gode kolleger, og derudover har vi et afdelingsfællesskab med Team IT, hvor vi har 10 gode kolleger.

Vi har fokus på at opnå de bedste effekter og resultater og på at skabe kreative løsninger til gavn for hele kommunen. Vi har et godt arbejdsmiljø, en åben og ærlig dialog og en hyggelig og uformel stemning i afdelingen.

I Solrød Kommune prioriterer vi fleksibilitet for medarbejderne. Vi har flekstid og Fleksibel Fredag i administrationen. Fleksibel Fredag betyder, at du som medarbejder fra uge til uge selv kan vælge, om du om fredagen vil arbejde hjemme, holde fleksfri eller arbejde på arbejdspladsen.

Løn og arbejdsvilkår
Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om Solrød Kommune på www.solrod.dk. Du er også velkommen til at kontakte sekretariats- og digitaliseringschef Lise Bernhardt på tlf. 5618 2009 eller ledelsessekretær Carina Aarfelt Andersen på tlf. 5618 2016, hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansøgning
Synes du, denne stilling lyder interessant, så send din ansøgning elektronisk via linket på www.solrod.dk. Ansøgningsfrist er mandag den 15. august 2022 kl. 10.00.

Der holdes 1. samtaler den 15. august og 2. samtaler den 17. august. Mellem de to samtaler skal du tage en personlighedstest.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Solrød Strand
  • Mandag den 15. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Om Jobbet. Du vil have fokus på behandling af de større og mere komplicerede sager. Alle i teamet håndterer de forskellige typer af boligbyggerier, lovliggørelsessager, forespørgsler, klager m.v., hvilket også vil indgå blandt dine fremtidige opgaver.
    • Administrativ medarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Do you have ambitions to work with corporate real estate in a large, international organisation? Do you possess a global mind-set and strong stakeholder management skills? We are looking for a Real..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1