Executive Assistant for direktøren i [xxxxx] Direkte® - Taastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Brænder du for at arbejde med forretningsstrategi, -udvikling og koordinering? Trives du i et arbejdsmiljø, hvor ikke to dage er ens? Og trives du i et miljø, hvor der altid er travlt og store forventningerne til dig? Så har du nu en unik mulighed for at blive Executive Assistant for direktøren i Nykredit Direkte® – og understøtte denne i at drive og udvikle Nykredit Direkte®.

Dit kommende job
Vi leder efter en alsidig og ambitiøs kollega, der kan supportere vores direktør Morten Kjer. Du kommer til at indgå i enheden Styring & Kvalitet, der er en del af Nykredit Direkte®. Rollen eksponerer dig bredt i Nykredit, og viften af opgaver er bred. Du kan forvente en dynamisk hverdag, hvor du løbende skal sætte dig ind i forskellige situationer og problemstillinger. Desuden skal du løfte både strategiske og operationelle opgaver.

Du får bl.a. til ansvar at:

  • understøtte direktørens styring, udvikling og monitorering af Nykredit Direkte® for at sikre, at vi når vores ambitiøse mål
  • bidrage til udvikling af, eksekvering og opfølgning på de forretningsstrategiske prioriteter og mål i Nykredit Direkte®
  • understøtte leder- og medarbejdermøder
  • udarbejde præsentationer og beslutningsoplæg til Koncerndirektion og Banking-ledelsen
  • indgå i og drive udvalgte større tværgående opgaver.

En bred profil med strategisk flair og øje for detaljer
Du har en naturlig evne til at tænke både strategisk og operationelt på samme tid. Dine analytiske evner er stærke, og du er både planlæggende, eksekverende og kvalitetsbevidst på samme tid. Du er god til at kommunikere både på skrift og i tale, og det falder dig naturligt både at følge op, agere kravstiller og indgå i et samarbejdspræget miljø. Samtidig griber du gerne forskellige operationelle opgaver, der også ligger i rollen og deltager aktivt i løsningen af afdelingens øvrige opgaver.

Som person er du ansvarsbevidst, fleksibel og kendt for at være en ”afslutter-type”. Du har naturlige indlevelses- og relationelle evner, og du er god til at tilpasse dig forskellige situationer. Har du ovenikøbet en passion for digital udvikling, så er det absolut en fordel.

Du har formentlig en uddannelse på kandidatniveau; gerne inden for økonomi eller strategi. Det er en fordel, hvis du har erfaring med strategiske analyser og eksekvering. Du har endda måske kendskab til Retail-, BI- eller Performance Management. Ligeledes er det et plus, hvis du har erfaring fra en lignende funktion eller fra en graduatestilling, som har givet dig indsigt i en koncerns strategi og forretning.

Din nye arbejdsplads
Nykredit Direkte® er med næsten 300 ansatte og en tydelig ambitiøs retning en vigtig aktør i eksekvering af strategien. Du bliver ansat i Styring & Kvalitet – en mindre enhed med en stor kontaktflade i koncernen, som har til huse i flotte lokaler i Taastrup.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Signe Agerlin Grønbech på tlf. 31 51 06 77 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.

Vi inviterer løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Taastrup
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Rødovre

    Brænder du for at få indflydelse og at være hovedansvarlig for kontorets drift? Vil du være med til at give kunder og samarbejdspartnere den bedste kundeservice og er du ferm på en computer? Har du..
    • Administrativ medarbejder
    • Rødovre
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu en receptionist til et vikariat i uge 30 i en forlagsvirksomhed på Østerbro. Virksomheden er Nordens største udgiver af magasiner, der med deres 300 medarbejdere leverer viden og u..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 4
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 5
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6