UngAalborg søger en teamleder til vores aktivitetshuse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Du har nu muligheden for at blive teamleder for fire af UngAalborgs Aktivitetshuse: UngAalborg Cross, UngAalborg Skate, Sejlflod Aktivitetshus og UngAalborg Knallertkøreskole.

UngAalborg søger en oprigtig og tillidsskabende person, som kan lede på det der virker og koordinere disse aktivitetshuse, som er organiseret under Klubber, Skoletilbud og Fritidstilbud. Vi har brug for en teamleder med en stærk personlighed, som skal være omdrejningspunktet for børn og unges aktiviteter i samarbejde med kollegaer i andre afdelinger i UngAalborg samt relevante samarbejdspartnere i Aalborg Kommune. Du er dermed en vigtig primus motor for det gode ungeliv gennem aktiviteter, positive fællesskaber og leg og det er altafgørende, at du besidder en høj grad af relationskompetence.

Kan du motivere unge til at deltage i sunde, motiverende og lærerige aktiviteter? Kan du motivere voksne til at lave fede aktiviteter med og for de unge? Giver netop dette arbejde dig energi, så kan du gøre en forskel for mange unge i Aalborg Kommune - og du bør læse videre.


Formålet og opgaven
I UngAalborg har vi brug for en teamleder med en stærk personlighed, der gennem sine ledelseskompetencer, skabe følgeskab og medvirke til unges udvikling af et positivt selvbillede og mangfoldigt perspektiv på fremtiden, samt styrke de unges deltagelsesmuligheder lokalt og globalt i samfundet.

Du skal lede mod en bæredygtig organisation og tilgå medarbejdere og kollegaer på en kreativ, motiverende og nærværende facon.

Den centrale opgave er at understøtte og sikre samarbejdet på tværs, internt samt eksternt i organisationen gennem UngAalborgs vision og kerneopgave. Deriblandt at etablere og styrke fritidshold, lede, koordinere og sparre med medarbejderne, samt sikre at Aktivitetshusenes kompetencer er synlige og tilgængelige for alle på UngAalborg samarbejdsplatforme, heriblandt skoler, ungdomsuddannelser, klubber, fritidscentrene m.m.

Formålet med UngAalborgs Aktivitetshuse er at give de unge en platform, hvor de kan få lov til, med en aktiv og legende tilgang, at udvikle sig i fællesskab med andre unge. Aktivitetshusene er ligeledes et rum for diversitet, dannelsesprocesser, sundhed samt unges livsmestring.

I Sejlflod Aktivitetshus vil du varetage ansvaret for hele processen i huset, fra den første kontakt med brugerne til facilitering af aktiviteten. Man vil have ansvaret for den daglige drift af bygninger og inventar på de enkelte huse.

Se mere på UngAalborg Aktivitetshuse

Om organisationen
I UngAalborg har vi ca. 14.000 unge i vores målgruppe, 13-19 år, der alle skal have mulighed for at opleve og deltage i meningsfyldte fællesskaber, samt møde fritidstilbud af høj kvalitet med fokus på nærvær og engagement. I UngAalborg er vi optaget af arbejdet med “det fælles tredje". Vores aktiviteter er aldrig målet, men midlet til mere fællesskab, større selvtillid og de unges positive selvbillede.

UngAalborg er organiseret under Børn og Unge i Aalborg Kommune.

Vi kan tilbyde dig:
  • Et job i en dynamisk organisation, hvor arbejdsglæde og tillid er i højsædet.
  • Muligheder for udvikling af kompetencer.
  • Et tæt samarbejde i et stærk, tværfaglig og nytænkende hold af teamledere i afdelingen for Klubber, fritid og skoletilbud og i resten af UngAalborg.
  • En del af et velfungerende lederteam, hvor vi forpligter os til en fælles kurs gennem et professionelt samspil mellem mennesker og på tværs af organisationen.
  • Højt til loftet, humor og plads til fejl!

Det er et perfekt match, hvis du:
  • Er fleksibel og kvalitetsbevidst, og hvor den gode relation er bærende i det ledelsesmæssige arbejde.
  • Har drive, er opsøgende og kan inspirere medarbejdere til at være deltagende, visionære og nysgerrige.
  • Er modig, nysgerrig og løsningsorienteret - også når det er svært.
  • Har flair og forståelse for vigtigheden af den lokale forankring og hvilken betydning, det har for de unge i nærmiljøet.
  • Kan arbejde selvstændigt i sit ansvarsområde og har gode formidlingsevner.
  • Kan arbejde med skiftende arbejdstider, heri weekender og aftenarbejde, samt være aktiv deltagende på fritidshold og i aktivitetshusene.
  • Kan planlægge, koordinere og facilitere kreative processer, samt sikre opfølgning på årshjul både for helheden og det enkelte aktivitetshus.
  • Har erfaring og faglighed, som understøtter bevægelse, leg og idræt.
  • Har erfaring med ledelse og har det godt med at skabe succes gennem andre.
  • Har en diplom i ledelse, er påbegyndt en eller ønsker at tage en uddannelse i ledelse.

Du kan læse mere om UngAalborg på www.ungaalborg.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt og skal besættes pr. 1. august 2022.
Løn og ansættelse er efter gældende overenskomst.

Arbejdsstedet er med udgangspunkt fra UngAalborgs hovedkontor i Nordkraft (KUL), Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg. Men det vil være et krav, at der prioriteres fast tilstedeværelse i de enkelte aktivitetshuse.

Der er ansøgningsfrist onsdag den 1. juni 2022.
1. samtale afholdes torsdag den 9. juni 2022 og evt. 2. samtale mandag den 13. juni 2022. Ved 2. samtale vil du få stillet en opgave.

Du kan få yderlige oplysninger om stillingen ved at kontakte afdelingsleder for Klubber, skoletilbud og fritidstilbud: Torben Jespersen Nielsen på tlf.: 9352 0913 eller mail: [email protected].

Hvis du er nysgerrig på hvilke områder/lokationer opgaverne bl.a. skal løses på, vil der torsdag den 19. maj, være mulighed for at besøge UngAalborg Crossbane. Gl. Hvorupvej 137, 9400. Nørresundby kl. 16:30-17:30 og Sejlflod Aktivitetshus, Vigen 47, 9280 Storvorde kl. 18:00-19:00.

Tilmelding til rundvisning foretages via mail til Rikke Wulff på mail [email protected]
Tilstede vil være afdelingsleder Torben J. Nielsen, som vil vise rundt og besvare spørgsmål.

Forud for endelig ansættelse indhentes der relevante referencer samt straffe- og børneattest.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg
  • Onsdag den 01. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. maj 2024 40
16. maj 2024 37
15. maj 2024 39
14. maj 2024 39
13. maj 2024 42
12. maj 2024 38
11. maj 2024 38
10. maj 2024 40
9. maj 2024 38
8. maj 2024 37
7. maj 2024 37
6. maj 2024 39
5. maj 2024 37
4. maj 2024 39
3. maj 2024 45
2. maj 2024 44
1. maj 2024 43
30. april 2024 38
29. april 2024 36
28. april 2024 33
27. april 2024 33
26. april 2024 34
25. april 2024 32
24. april 2024 36
23. april 2024 34
22. april 2024 36
21. april 2024 35
20. april 2024 35
19. april 2024 35
18. april 2024 35
17. april 2024 36

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!