Didaktisk administrativ leder til VIA Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du en fagligt engageret, motiverende og empatisk leder, der brænder for at drive og udvikle uddannelse? Så er du måske vores nye didaktiske administrative leder på Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus.

Vi tilbyder en attraktiv lederstilling, hvor du i samarbejde med uddannelsesleder og uddannelsens anden didaktiske administrative leder får det daglige ansvar for drift og udvikling af uddannelsen.

Der er tale om en nyoprettet stilling. Du kommer til at indgå i uddannelsens ledelsesteam, der med din ansættelse består af to didaktiske administrative ledere foruden en uddannelsesleder, som du refererer til.

Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus har ca. 1.200 studerende og et optag på omkring 370 studerende pr. år fordelt på en fremmøde- og en net-baseret uddannelse.

På uddannelsen i Aarhus er der ca. 50 medarbejdere, hvoraf hovedparten er undervisere på uddannelsen og et mindre antal er studiekoordinatorer. Underviserne er engagerede og fagligt kompetente, og brænder for at udvikle det sociale felt og uddanne kompetente socialrådgivere.

Vi arbejder i øjeblikket med en ny organisering, og du skal forvente at indgå i en proces sammen med medarbejdere og den øvrige uddannelsesledelse om, hvordan kerneopgaven bedst organiseres og understøttes mht. faglig kvalitet og arbejdsmiljø. Dette arbejde betyder, at den endelige fordeling af opgaver i ledelsesteamet ikke er helt på plads.

Du kommer til at deltage i VIAs onboarding forløb for nye ledere, hvor du introduceres for ledelsesopgaven i VIA.

Kort om Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus
Socialrådgiveruddannelsen er en professionsbacheloruddannelse, som uddanner fagprofessionelle socialrådgivere til at varetage opgaver inden for socialrådgivning og socialt arbejde. Endvidere er der fokus på, at kommende socialrådgivere selvstændigt og på tværs af professioner og sektorer kan bidrage til forebyggelse og løsning af sociale problemer gennem socialfaglige indsatser.

Socialrådgiveruddannelsen er en del af Social- og samfundsuddannelserne i VIA, og består foruden de to udbud i Aarhus også af et udbud i Holstebro.

Ledelses- og udviklingsopgaver
Som didaktisk administrativ leder har du i samarbejde med den øvrige uddannelsesledelse ansvar for at sikre uddannelsens faglige og pædagogisk didaktiske kvalitet samt kvaliteten i den daglige planlægning og drift. Derudover er du personaleleder for 20-25 medarbejdere. For at løse disse opgaver er samarbejde og dialog med studerende, medarbejdere, aftager- og praktikinstitutioner, interessenter og samarbejdspartnere afgørende.

Dit ledelsesfokus er rettet mod

  • inddragende processer på uddannelsen
  • det sunde arbejdsmiljø og at sikre gode rammer herfor
  • drift af uddannelsen
  • pædagogisk og didaktisk udvikling af uddannelsen
  • dialog med studerende og udvikling af et godt studiemiljø

Ønsker og forventninger
Vi ønsker en didaktisk administrativ leder, der kan engagere og understøtte et stærkt arbejdsfællesskab omkring uddannelsen, hvor der er klare mål for opgaverne og samarbejdet, og hvor den enkelte medarbejder har gode muligheder for at udvikle sig. Du skal være tydelig om ledelsesmæssige beslutninger og prioriteringer samt inspirere og skabe følgeskab blandt medarbejderne.

Det er en fordel, hvis du har en videregående uddannelse på kandidat- eller masterniveau. Herudover vægter vi, at du har

  • relevant ledelseserfaring, herunder erfaring med personaleledelse
  • pædagogisk og didaktisk indsigt og erfaring
  • erfaring med kvalitetssikring af uddannelser
  • stærke kommunikative og relationelle kompetencer
  • en lederuddannelse, eller at du er indstillet på at tage en
  • kendskab til uddannelsessektoren og/eller kendskab til socialt arbejde

Vi lægger vægt på, at kandidaten redegør for sine erfaringer med at skabe et sundt arbejdsmiljø med fokus på kerneopgaven. Herudover er det en fordel, hvis du har erfaring med understøttelse af teams.

Vi tilbyder

  • en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i et ambitiøst og foranderligt uddannelsesmiljø
  • en organisation med kompetente og engagerede undervisere, der er med til at præge fremtidens socialrådgivere
  • fleksibel arbejdstid og mulighed for at arbejde hjemme, når opgaven tilsiger det
  • en aktiv personaleforening, der giver mulighed for hyggeligt samvær på tværs af afdelinger
  • gratis parkering i Ceresbyen, aflåst cykelkælder, gratis adgang til fitnesslokale og en god kantine

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.
Stillingen er uden højeste arbejdstid.

Hovedarbejdssted er Aarhus Campus C, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte didaktisk administrativ leder Rikke Lund Ehrenreich på telefon 8755 3314, mail [email protected], eller uddannelsesleder Anne-Sofie Wall Christensen på telefon 8755 3315, mail [email protected].

Vi forventer at afholde 1. ansættelsessamtale den 12. juni 2023, og 2. samtale den 19. juni 2023. Der gennemføres test mellem første og anden samtale.

Ansøgningsfrist er 5. juni 2023.

Tiltrædelse den 1. august 2023.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
8. maj 2024 15
7. maj 2024 17
6. maj 2024 17
5. maj 2024 15
4. maj 2024 16
3. maj 2024 17
2. maj 2024 15
1. maj 2024 14
30. april 2024 14
29. april 2024 14
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 12
24. april 2024 16
23. april 2024 15
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 14
18. april 2024 16
17. april 2024 16
16. april 2024 15
15. april 2024 13
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 13
11. april 2024 12
10. april 2024 10
9. april 2024 11
8. april 2024 11