Head of People

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

C.F. Møller Architects søger ny Head of People til videreudvikling og styrkelse af vores People-agenda.

Du bliver ansvarlig for en funktion, som er en værdsat samarbejdspartner og bidragsyder i forretningen, og som understøtter udvikling og vækst af vores medarbejdere og forretning. Du bliver leder for et mindre team og får ansvar for C.F. Møllers People-strategi og de processer og leverancer, som teamet supporterer forretningen, ledelsen og den enkelte medarbejder med. Du får en central rolle i den fortsatte udvikling af eksisterende og kommende HR-services, som du og teamet leverer til seks afdelinger og ca. 350 kollegaer i de nordiske lande og Tyskland.

Som Head of People, vil du være en væsentlig og værdsat rådgiver for vores ledere og partnere i alle relevante aspekter relateret til vores medarbejdere, deres ansættelsesforhold, faglig og personlige udvikling, velbefindende og faglige formåen. Du og dit team skal sammen drive vores People-strategi på tværs af afdelinger og stå i spidsen for at sikre, at vi bliver ved med at gøre os gældende som én af de mest attraktive tegnestuer i branchen at være ansat på samtidig med, at vi har en stærk forretning.

Om rollen:

  • Sikre den fortsatte udvikling og implementering af relevante koncepter og aktiviteter indenfor People-dagsordenen, som understøtter medarbejderrejsen end-to-end.
  • Drive udviklingen og implementeringen af vores People-strategi med særligt fokus på personlig og faglig udvikling, talent-pipeline samt vores DEI-agenda.
  • Udfordre og rådgive forretningens ledere samt bidrage til den fortsatte styrkelse af vores ledelseskultur.
  • Udvikle politikker og retningsgivende standarder indenfor relevante områder og under hensyntagen til gældende lovgivning og relevante overenskomster.
  • Agere proaktivt i forhold til at skabe et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores ledere, Direktion, partnere og tillidsvalgte.
  • Lede og udvikle dit team, så I holder en høj faglig standard og har et godt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde og plads til gode grin.

Om dig:

Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og minimum 5 års erfaring med at lede og styre en professionel People-dagsorden. Du kommer måske fra en rolle som HR Business partner fra en større virksomhed og ønsker nu at få det fulde ansvar for en People-afdeling.

Du er god til at bygge tætte samarbejdsrelationer og samarbejde på tværs af en organisation, og du interesserer dig for at forstå kernen af den forretning, du supporterer og forstå hvordan, den fungerer. Du formår på den baggrund at identificere og udvikle de rette initiativer, som skaber værdi for forretningen, vores projektteams og medarbejdere.

For at lykkes i rollen forventer vi, at du:

  • Interesserer dig for mennesker og kan motivere og inspirere til forandring og udvikling
  • Er proaktiv i din rolle og hvordan du ser, at People-agendaen skal udvikle sig i en kreativ virksomhed og til tider hård byggebranche, så den forbliver relevant og værdiskabende.
  • Har en stærk faglig værktøjskasse, solid erfaring fra forskellige HR-roller og en lyst til at gå forrest
  • Har stærke kommunikative egenskaber og tør træffe beslutninger, også i vanskelige tider
  • Er motiveret af at skabe et arbejdsmiljø, hvor personlig og professionel vækst er nøgleord, og hvor en høj faglighed er i centrum af alt, hvad vi gør
  • Skaber tætte samarbejdsrelationer til vores ledere og partnere på tværs af Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, samt at du kan begå dig flydende på engelsk og samarbejde på de nordiske sprog.

Om os:

Vi tilbyder spændende rolle, hvor du får mulighed for udvikle dine faglige og personlige kvalifikationer indenfor HR og ledelse. C.F. Møller Architects er en af Danmarks største uafhængige tegnestuer, og vi har derfor nogle af de dygtigste og mest passionerede medarbejdere indenfor branchen, som altid ønsker at leverer til højeste standard. Vores omgangstone er uformel og selvom vi arbejder i projekter under pres på tid og kvalitet, har vi fokus på at sikre en kultur, hvor vi har det godt med hinanden, kerer os om hinanden og har fokus på at skabe et sundt og inspirerende arbejdsmiljø.

Mere information

Du får primært arbejdssted i Aarhus, men der må forventes ca. 2-3 dage pr. måned, hvor du arbejder fra et vores andre kontorer fortrinsvist i København eller Aalborg. Der vil lejlighedsvis være rejseaktivitet til vores udenlandske afdelinger

Vi læser løbende ansøgninger igennem og indkalder til samtaler fra uge 31. Vi lukker dog stillingen, når den rette kandidat er fundet. Bemærk venligst, at ansøgninger sendt på mail ikke kan forventes behandlet grundet GDPR-reglerne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus C
  • Lørdag den 12. august 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Er du den nye servicechef til en dynamisk medico-virksomhed? Som servicechef hos Tromp Medical kommer du til at arbejde sammen med nogle dygtige og engagerede kollegaer, der sikrer funktiona..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Job Title:Head of SEOJob Description:Hos iProspect søger vi en erfaren profil som Head of SEO til vores kontor i Aarhus, som har lyst til at drive den faglige agenda i afdelingen. Du får an..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. maj 2024 13
11. maj 2024 13
10. maj 2024 13
9. maj 2024 15
8. maj 2024 15
7. maj 2024 17
6. maj 2024 17
5. maj 2024 15
4. maj 2024 16
3. maj 2024 17
2. maj 2024 15
1. maj 2024 14
30. april 2024 14
29. april 2024 14
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 12
24. april 2024 16
23. april 2024 15
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 14
18. april 2024 16
17. april 2024 16
16. april 2024 15
15. april 2024 13
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 13