Projektplanlægger/-koordinator til store byggeprojekter i ordreproducerende virksomhed - Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

  • Er du en dreven projektstyrer, og trives du i en nøglerolle, hvor du skal bringe din spidskompetence indenfor planlægning og koordinering i spil?
  • Er du god til at skabe overblik og med din grundighed få alle aspekter med i planlægningen?
  • Motiveres du af en hverdag med reel indflydelse, stor kontaktflade og forskelligartede opgaver i en dynamisk virksomhed i solid fremgang?

Give Steel A/S har som et led i virksomhedens internationaliseringsstrategi etableret sig på flere markeder og vækster kraftigt indenfor komplekse stålkonstruktioner til erhvervsbyggerier samt store totalentreprisesager. Derfor søges til nyoprettet stilling en projektplanlægger/-koordinator med arbejdsted på virksomhedens salgs-og projektkontor i Aarhus.

Med dit skarpe blik for planlægning og kritiske blik på tidsplaner, når du sikkert i mål Som projektplanlægger/-koordinator bliver du en vigtig del af virksomhedens kompetente projektlederafdeling. Du kommer til at arbejde med nogle af virksomhedens helt store komplekse byggerier og refererer til projektdirektøren.

Dit overordnede ansvar bliver at sikre, at alle ansvarlige omkring byggeriet på ugentlig basis har den opdaterede tidsplan, samt at projekterne har den ønskede fremdrift

  • Med dit analytiske blik og sans for detaljen, gransker du projekter og skaber herigennem overblik over planlægningen og udførslen af projekterne

  • Du udarbejder en detaljeret og gennembearbejdet tidsplanlægning af projektets faser i MS Project, herunder registrerer du ressourceforbrug af de materialer, som tilhører de enkelte projektopgaver
  • Du får en vigtig koordinerende rolle internt og eksternt, og du motiverer dine samarbejdspartnere til at bidrage med input omkring afhængigheder og varighed af aktiviteter, så du kan implementere eventuelle afvigelser i projektplanen.

  • Du sørger desuden for kvalitetssikring af tidsplanerne, så du kan sikre, at det materielle flow til de store byggepladser går op i en højere enhed. Du følger op og styrer processen ved blandt andet at deltage på byggemøder og statusmøder.

Du får høj grad af indflydelse på dine arbejdsområder, store frihedsgrader og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer indenfor projektledelse.

For at få succes i rollen Som ideel kandidat har du byggeteknisk forståelse og en teknisk baggrund som bygningskonstruktør, byggetekniker, byggekoordinator eller tilsvarende med minimum 5 års erfaring fra produktions- eller byggebranchen. Har du en håndværksmæssig baggrund er det et stort plus.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du besidder det nødvendige metodiske overblik og viden om planlægningsmetoder og -værktøjer, samt at du med din strukturerede tilgang og din evne til at gennemskue komplekse afhængigheder kan sikre sammenhæng og robusthed i projekter.

Du opfylder desuden følgende:

  • Erfaring med at arbejde i planlægningsværktøjer som f.eks. MS Project
  • Selvkørende, har gennemslagskraft og evnen til at skabe respekt om din person ved beslutningstagning
  • Arbejder systematisk og struktureret, da du skal skabe overblik over komplekse byggeprojekter, hvor der er mange faktorer i spil
  • Løsningsorienteret og god til at se den enkle vej gennem komplekse problemstillinger
  • Gode kommunikationsevner hvor du bidrager til et godt og udviklende internt arbejdsmiljø og gode relationer til samarbejdspartnere
  • Behersker dansk og engelsk på forretningsniveau på skrift og i tale

Virksomheden tilbyder Hos Give Steel vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der er stor grad af dynamik og kort vej til handling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får stor grad af ansvar, fleksibilitet og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at vidensdele og hjælpe hinanden i mål.

Du tilbydes et skræddersyet onboarding-forløb, grundig oplæring, god kantineordning med egen kok, samt gode ansættelsesforhold med pension, sundhedsforsikring mv.

Moderne vækstvirksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar Give Steel A/S er en førende leverandør af stålkonstruktioner i Nordeuropa. Virksomheden tæller over 600 medarbejdere og har afdelinger på fem lokationer i tre lande. Virksomhedens hoveddomicil og produktion er placeret i Brande mens Salg- og Teknik med 55 medarbejdere er placeret i Søren Frichs Parken i Aarhus. Alle stålkonstruktioner er danskproducerede i et ansvarligt produktionsmiljø med hjælp fra avanceret robotteknologi på fabrikken i Brande.

Give Steels stålkonstruktioner bruges til såvel offentligt som privat byggeri, herunder data- og logistikcentre, sportsarenaer, industribygninger, erhvervsbygninger, herunder miljøcertificerede byggerier. På referencelisten er store anlægsprojekter og spændende byggerier som Light house i Aarhus, Isfjordcenteret på Grønland og KB Hallen. Læs mere om konkrete projekter her: https://givesteel.com/referencer/

Har ovenstående vakt din interesse? Ansøg ved at uploade CV og beskrivelse af motivation for stillingen via linket på denne side. Ønsker du at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Senior Recruiter Christina Smedegaard på tlf. 42801050 eller mail [email protected]. Ansøgninger vil blive gennemgået løbende og behandles fortroligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus C
  • Fredag den 06. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Er du den nye servicechef til en dynamisk medico-virksomhed? Som servicechef hos Tromp Medical kommer du til at arbejde sammen med nogle dygtige og engagerede kollegaer, der sikrer funktiona..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Job Title:Head of SEOJob Description:Hos iProspect søger vi en erfaren profil som Head of SEO til vores kontor i Aarhus, som har lyst til at drive den faglige agenda i afdelingen. Du får an..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. maj 2024 14
14. maj 2024 13
13. maj 2024 11
12. maj 2024 13
11. maj 2024 13
10. maj 2024 13
9. maj 2024 15
8. maj 2024 15
7. maj 2024 17
6. maj 2024 17
5. maj 2024 15
4. maj 2024 16
3. maj 2024 17
2. maj 2024 15
1. maj 2024 14
30. april 2024 14
29. april 2024 14
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 12
24. april 2024 16
23. april 2024 15
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 14
18. april 2024 16
17. april 2024 16
16. april 2024 15
15. april 2024 13