[xxxxx] Visual Solutions søger en ny Business Manager ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Atea Visual Solutions søger en ny Business Manager


By Aarhus

Ansøgningsfrist 2022-03-24

Søg job

Er du specialiseret i AV og værdibaseret salg og forstår du AV og Collaburation markedets udfordringer?

Få succes som Business Manager hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur

Vi søger nu en ambitiøs og kompetent kollega til Nordjylland og en til det øvrige jylland, der kan være med til at styrke vores målrettede AV fokus på Public og Enterprise kunder. Du bliver tilknyttet vores kontor i Århus eller Kolding.

Du bliver en del af et engageret, målrettet og kompetent team, der sælger kombineret AV hardware og software løsninger som bl.a. interaktive skærme, LED skærme, mødebooknings systemer, informationsløsninger, deling af indhold, realtids kommunikation, undervisnings lokaler, mødelokaler med videokonferenceudstyr mm.

Dine primære opgaver som Business Manager er

I rollen som Business Manager får du ansvaret for salg af løsninger til det jyske marked. Vi forventer, at du med dit kendskab til dette marked kan rådgive vores kunder til den rigtige løsning, udarbejde fyldestgørende tilbud, lukke ordrer, besigtige lokaliteterne hos kunden, samt sikre en god aflevering af ordren, så monteringsafdelingen kan afslutte sagen med høj kundetilfredshed.

Om dig

For at få succes i rollen kræver det, at du har erfaring med AV branchen og forståelse for hvordan digitalisering af AV markedet kan optimere den daglige drift og øge oplevelsen. Dette kombinerer du med salgs- og produktindsigt inden for AV, samt en nysgerrighed i forhold til at følge digitaliseringsudviklingen inden for Public og Enterprise markedet.

Vi forestiller os, at du har:

  • Minimum 5-8 års erfaring inden for B2B løsningssalg - gerne fra AV branchen
  • Et bredt produktkendskab inden for intelligente AV løsninger bestående af både hardware og software
  • Dokumenteret erfaring med at flytte fokus fra produktsalg til værdibaseret salg med kundens behov og udfordringer i centrum
  • Erfaring med at tale med forretningsbeslutningstagere på flere niveauer
  • Evnen til at udfordre og inspirere kunderne i øjenhøjde
  • Evnen til at drive salgsprocesser i sammenspil med kunder, partnere og kollegaer på en struktureret måde
  • Evnen til at influere strategiske købs- og beslutningsprocesser og interessenter hos kunden


Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer– vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

Vi håber, du vil være med?

Ansættelsestidspunkt

Hurtigst muligt.

Ansættelsessted

Århus

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Salgschef, Peter Bull på telefon 3078 1620.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning med CV snarest og senest den. 24. marts 2022. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus
  • Torsdag den 24. marts 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Århus C

    Do you want to work for the world`s leading wind energy company?That`s a great opportunity for you. You can provide operational support for wind farms in Europe as a Team Leader of Offshore Com..
    • Afdelingsleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Århus over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. maj 2024 138
3. maj 2024 142
2. maj 2024 138
1. maj 2024 137
30. april 2024 134
29. april 2024 132
28. april 2024 129
27. april 2024 129
26. april 2024 126
25. april 2024 121
24. april 2024 127
23. april 2024 122
22. april 2024 127
21. april 2024 127
20. april 2024 127
19. april 2024 129
18. april 2024 132
17. april 2024 131
16. april 2024 132
15. april 2024 129
14. april 2024 131
13. april 2024 131
12. april 2024 131
11. april 2024 129
10. april 2024 122
9. april 2024 121
8. april 2024 122
7. april 2024 122
6. april 2024 121
5. april 2024 120
4. april 2024 120

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.