Category Manager - Indirect Procurement (GNFR - Goods Not For Resale)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vil du have en nøglerolle i at tage Coops Indirect Procurement funktion (GNFR) til næste niveau indenfor strategisk indkøb og kategoristyring og brænder du for at lægge strategier som er med til at sikre vores besparelsesmål?

Så kom og bliv en del af vores Category Management team, hvor vi er drevet af en klar mission om at skabe mest mulig værdi i vores indkøbsaftaler og stor lyst til hele tiden at udvikle os. Du får dermed chancen for sammen med dine dygtige og engagerede kolleger at sætte dit personlige præg på udviklingen af en af Danmarks største detailvirksomheders indkøbsfunktion indenfor indirekte indkøb.

Vi har i dag en professionel indkøbsenhed med de grundlæggende processer og værktøjer på plads. Nu er opgaven at tage det næste skridt på modenhedsrejsen og videreudvikle programmet for kategoriplanlægning samt udvikling af leverandørkæden og definere de underliggende projekter, vi skal i mål med. Det er din første vigtige opgave, som du løser i tæt dialog med afdelingslederen.

Markant ansvar fra strategi til konkrete indkøbsprojekter

Når strategien er på plads, bliver du projektlederen, der forvandler strategiens målsætninger til konkrete resultater i form af fx nye processer, digitale værktøjer og leverandørrettede initiativer. Du sætter rammerne for samarbejdet med de vigtigste samarbejdspartnere både interne og eksterne, og du sørger for at der hele tiden sker fremskridt. Dine primære opgaver bliver at:

  • Udarbejde og vedligeholde kategoristrategier for dit eget ansvarsområde
  • Sikre løbende besparelser og arbejdskapital forbedringer
  • Gennemføre interne behovsanalyser
  • Forhandle og udarbejde strategiske kontrakter
  • Være sparringspartner for interne nøgleinteressenter i forbindelse med udviklingsprojekter, indkøbspolitikker og optimering af forretningsprocesser
  • Sikre udvikling og fremdrift af din projekt-pipeline
  • Engagere dig aktivt i din egen udvikling og sparring med kollegaer samt deltage i sociale aktiviteter med teamet

Hvad tilbyder vi dig?

Din nye arbejdsplads er Coop Danmarks hovedkontor i Albertslund, hvor vi har stor fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde. Desuden tilbyder vi pensiopnsordning, sundhedsforsikring og medarbejdergoder som f.eks. personalerabatordning i Coops butikker, sommerhusudlejning, personaleklubber og indkøbsfordele samt en god seniorordning.

Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten, og du har mulighed for at købe mad med hjem.

Det bringer du med dig ind i rollen som Category Manager

Passion for optimeringer samt gode evner som projektleder.

Dette job er til dig, der trives med at være den, der proaktivt rækker ud og får ting til at ske. Du skal samtidig have erfaring med at navigere i større organisationer, hvor der er rigtig mange sideløbende projekter og målsætninger med lige så mange interessenter.

Du vil få en arbejdsdag, hvor du er tæt på centrale beslutningstagere og beslutningsprocesser, og du får stor indflydelse på løsningen af dine egne opgaver.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du kan kommunikere med forståelse for forskellige målgrupper, mundtligt som skriftligt. Samtidig er det vigtigt, at du kan se en sag fra flere sider og have en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang. Du kan holde kadencen i længere forløb og lader dig ikke slå ud af midlertidige tilbageslag.

Desuden har du:

  • Solid erfaring med procurement/indkøb, gerne med forståelse for Facility området
  • Erfaring med at lede kommercielle forhandlinger på alle niveauer, både på dansk og engelsk
  • Erfaring som projektleder og struktur til at drive projekter med mange interessenter
  • Som person har du gennemslagskraft og du arbejder analytisk og metodisk
  • Kendskab til eSourcing/eProcurement systemer er en fordel
  • En videregående uddannelse

Du får reference til Head of Category Management, og du kan se frem til en udfordrende stilling i en afdeling, der håndterer indkøb af et forbrug i milliardklassen.

Om indkøbsafdelingen og dit team

Du bliver en del af Category Management teamet, hvor du får 6 gode kolleger, der alle arbejder dedikeret med indkøbsstrategi og forhandling. Vi er en del af Indirect Procurement - GNFR, hvor vi er 16 kollegaer i alt, fordelt på dit eget team samt vores to kompetente support teams, Business Analytics og Operational Procurement.

Du kan se frem til at blive del af en meget velfungerende afdeling, hvor der er masser af mulighed for kvalificeret faglig sparring, og hvor der også er plads til at have det sjovt sammen.

Lyder ovenstående spændende?

Så send dit CV online hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Category Management Anne Kirstine Thorgaard på telefon + 45 51 59 28 85 eller e-mail [email protected]

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=96b1e520)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Albertslund
  • Torsdag den 13. juli 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1