Afdelingsleder til Ravnsholtskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Til vores gruppeordning og til vores 2. og 3. årgang søger vi en afdelingsleder, der brænder for den daglige pædagogiske og personalemæssige ledelse af en skole og har lyst til at engagere sig i den pædagogiske strategiske udvikling af skolen. Stillingen er med tiltrædelse den 1/1-2024.

Om os
Ravnsholtskolen er en 2-sporet folkeskole i Allerød Kommune med ca. 500 børn og unge, som gerne vil lære, trives og udvikle sig til at blive robuste, aktive, kreative og hele mennesker.

Ravnsholtskolen har en god beliggenhed op til skov og grønne områder, vi er nemme at nå med offentlige transportmidler. Skolen er velfungerende med gode traditioner for både elever og personale, hvor engagement, tillid og faglighed er nøgleord.

Skolen har en engageret personalegruppe, aktive forældre og mange engagerede interessenter samt en skolebestyrelse, som aktivt involverer sig i skolens udvikling og konstruktivt bidrager med både med- og modspil. Vi giver dig en unik mulighed for at være med i dette fællesskab og til at bidrage til den fortsatte udvikling af Ravnsholtskolen.

Om stillingen
Som afdelingsleder skal du arbejde tæt sammen med skolens øvrige ledelse omkring skolens drift og udvikling, og du skal have mod på at lede gennem relationer og have et tæt samarbejde med personale, elever og forældre.

Du bliver en del af et fælles skole- og dagtilbudsområde, som arbejder ud fra en fælles tilgang til børn, unge og deres familier baseret på vores børne- og læringssyn i Allerød Kommune.

Gruppeordningens målgruppen er normaltbegavede børn, som kan være i vanskeligheder ift. opmærksomhed, koncentration, impulsivitet - eksekutive funktioner i det hele taget, herunder ift. adfærds- og emotionel regulering.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her.

Om dig
Du har masser af pædagogiske visioner for, hvordan man laver god skole. Du har erfaring med personale- og pædagogisk ledelse på en folkeskole, og du har viden og indsigt i det specialpædagogiske område. Vi forestiller os, at du er uddannet lærer. Du er klar til at tage en lederuddannelse, hvis du ikke allerede har en. Du har mod på at arbejde i et lederteam med masser af sparring og god humor (hvis vi selv skal sige det!). Et lederteam, der står sammen om at løse de daglige opgaver på tværs af vores afdelinger.

Vi forventer, at du er en loyal holdspiller, der ser masser af fordele ved samarbejde, både når det er sjovt og svært. Du er god til at have gang i mange ting på en gang, og du har det godt med at have travlt. Du er god til at inddrage og lytte til personale, elever og forældre, når der skal tages beslutninger. Du er ikke bange for "at slå en skæv", for uden fejl er der ingen udvikling.

Du skal kunne støtte op om de igangværende processer, der balancerer tradition og fornyelse på en måde, som inddrager skolens aktører. Din ledelsesopgave vil altså tage udgangspunkt i de gode resultater, som er skabt på Ravnsholtskolen, men du skal samtidig være klar til at sætte dit præg på den udvikling, som skal foregå på skolen.

På Ravnsholtskolen har vi brug for en afdelingsleder, der kan sige ja til de fleste af følgende opgaver:

  • Pædagogisk udvikling og personaleledelse af vores gruppeordning
  • Pædagogisk udvikling og personaleledelse af vores 2. og 3. årgang
  • Vikardækning, som du deler med en lærer på skolen
  • Skoleårets planlægning og fagfordeling i samarbejde med den øvrige ledelse
  • Tæt samarbejde med ledelsen, sekretariatet og personalet på skolen
  • Indgå i kommunens skoleledelsesnetværk og arbejdsgrupper.

Er du interesseret?
I forhold til stillingen kan der kan rettes fortrolig henvendelse til skoleleder Wibe Simonsen på tlf.: 40 75 04 60. Hvis du ønsker en rundvisning på skolen, kan du ligeledes kontakte skoleleder Wibe Simonsen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest søndag den 29. oktober 2023.

Der vil blive gennemført 2 ansættelsesrunder. Første samtale finder sted primo november, og 2. samtale forventes afholdt medio november.

Kandidater, der går videre til 2. samtale, skal gennemføre en personlighedstest. Der vil blive indhentet referencer forud for afholdelse af 2. samtale.

Vi indhenter straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.
Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8d2059f5)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Allerød
  • Søndag den 29. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager for Engineering Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of developing people and organization excite you? And do you thrive when no day is like the previous one? Then you’ll..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Engineering Manager – to execute large scale pharma engineering projectsKickstart a many-sided career with [xxxxx] and join our journey working on some of the largest and most advanced projects i..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Service Manager in Facility Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of operational excellence and strategic facility management excite you? And do you thrive on overseeing essentia..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2