Kommerciel Markedschef/Projektleder til udvikling af nye BtB partnerskaber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kommerciel Markedschef/Projektleder til udvikling af nye BtB partnerskaber

Vi er gode til partnerskaber i Topdanmark. Rigtig gode.

Partnersalg i Division Landbrug & Erhverv er gennem vores partnere allerede ansvarlig for en betydelig del af divisionens samlede forretning og med et stærkt afsæt, skal vi fortsat understøtte koncernens overordnede strategi om øget vækst og udvikling gennem partnerskaber.

Vi ønsker at fremtidssikre lead-kanaler, udvikle digitale partnerskaber med 3. part, samt etablere distributions-partnerskaber for accelereret salg og større fastholdelsesevne overfor kunder. Med særligt fokus på etablering af nye partnerskaber, leder vi efter en ny kollega til teamet.

Din nye arbejdsplads er Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor du bliver en del af et samlet team på 10 kompetente kolleger. Vi har en uformel omgangstone med højt til loftet og har samtidig høje forventninger til os selv og dem vi arbejder sammen med. Vi har en bred kontakt til hele Topdanmark, og vi lykkes i vores samarbejde ved at have gode relationer internt og eksternt.

Du vil arbejde med nye partnerskaber og udvikling

Som Markedschef/Projekleder på nye partnerskaber, får du en selvstændig, varieret og udfordrende hverdag med et stort ansvar for at skabe netværk og etablere partnerskaber med organisationer og virksomheder. Din eksterne kontaktflade bliver omfattende, men også internt får du en bred vifte af kontakter til en lang række specialister.

I tæt samarbejde med Partnerchefen vil du fokusere på nye muligheder og partnerskaber, som skal understøtte forretningens strategi. Dine nøgleopgaver bliver bl.a. at:

  • Afsøge markedet for potentielle partnere, prioritere emner, etablere kontakt og indlede dialog
  • Styre processen fra den indledende kontakt over behovsafdækningen og forhandling, til den endelige aftale indgås i tæt samarbejde med andre relevante aktører internt i Topdanmark
  • Projektlede internt i udviklingsfaser og i implementering af nye partnere (end to end)
  • Etablere og videreudvikle gode relationer til partnere på beslutningstagerniveau
  • Udarbejde, optimere og vedligeholde aftalte projekter og aktiviteter for hvert partnerskab

Du er nysgerrig og vedholdende

Den ideelle kandidat er en erfaren projektleder eller strategikonsulent med et kommercielt mindset. Som person er du udpræget projektorienteret og har erfaring med B2B salg. Du har tidligere arbejdet med udvikling af partnerskaber og vil gerne fokusere på udvikling af nye partnere, hvor du efterfølgende kan overlade drift og eksekvering af partnerskabet til en af dine kolleger i teamet.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra forsikringsbranchen, men der kan være mange veje ind i jobbet. Du kan have erfaring med forretningsudvikling, key account management, projektledelse eller måske kommer du fra en start-up eller scale-op virksomhed, hvor du har spillet en central rolle. Eller du sidder i en relevant interesse- eller brancheorganisation, hvor du laver aftaler med partnere.

Du er vant til at arbejde med relations baseret og langsigtet salg samtidig med, at du demonstrerer overbevisende kommunikations- og forhandlingsevner samt er stærkt resultatdrevet. Du er robust og proaktiv af natur, og i dit arbejde er du struktureret, planlæggende og opfølgende, kombineret med evnen til at kunne bevare overblikket i pressede situationer.

Vi forventer desuden, at du:

  • Evner at begå dig succesfuldt på tværs af hele Topdanmark’s organisation, og at involvere og engagere relevante parter til de forskellige projekter
  • Evner at indgå i et dynamisk og performance orienteret team, hvor dedikation, højt drive, positiv energi og stor lyst til at lykkedes er nøgleord
  • Lykkes med at identificere nye partnere, indgå samarbejder, involvere relevante parter i Topdanmark, og udføre sikker og succesfuld projektledelse frem til eksekveringen af partnerskabet.

  • Er stærk i kommunikation, såvel som i præsentation, samt taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau

Vil du vide mere?

Vil du vide mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partnerchef Lars Dalsted på [email protected], eller på telefon +45 5118 3849.

Send os din ansøgning hurtigst muligt via linket her på siden, da vi løbende indkalder relevante kandidater til samtale og lukker processen, når vi har fundet den rette kandidat til rollen. Ansøgningsfrist er den 30. april 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. maj 2024 14
16. maj 2024 16
15. maj 2024 17
14. maj 2024 17
13. maj 2024 17
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 16
8. maj 2024 15
7. maj 2024 14
6. maj 2024 15
5. maj 2024 13
4. maj 2024 13
3. maj 2024 12
2. maj 2024 12
1. maj 2024 12
30. april 2024 12
29. april 2024 12
28. april 2024 11
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 14
24. april 2024 16
23. april 2024 16
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 17
19. april 2024 18
18. april 2024 17
17. april 2024 17